subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 2 2009, 05:51 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 131 Регистриран: 17-September 07 Потребител No.: 43 412 Статус: Офлайн |
Всъщост първата серия почва утре в 3ч. сутринта българско време, а втората 4ч.
|
|
|
|
|
|
|
Oct 3 2009, 12:51 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 3-October 09 Потребител No.: 99 695 Статус: Офлайн |
Най-добрия сериал
|
|
|
|
|
|
|
Oct 3 2009, 03:56 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 53 Регистриран: 9-January 07 Град: Варна Потребител No.: 346 Статус: Офлайн |
Universa вече върви по Scfi и го глеткам |
|
|
|
|
|
|
Oct 3 2009, 06:59 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 131 Регистриран: 17-September 07 Потребител No.: 43 412 Статус: Офлайн |
Интересно ми се стори как корабът сам си намира други портали и адреси, когато е близо до тях. Малко се ядосах как свърши втората серия, защото много исках да видя къде отиват и какво ще правят. Ще видим другата събота. Този коментар е бил редактиран от To0n3r на Oct 3 2009, 07:00 AM |
|
|
|
|
|
|
Oct 3 2009, 09:13 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 82 Регистриран: 15-January 07 Град: Варна Потребител No.: 1 118 Статус: Офлайн |
Stargate Universe S01E01-E02 Air Parts 1 and 2 HDTV XviD-FQM Честито на всички фенове! Този коментар е бил редактиран от yvetted на May 10 2012, 06:46 PM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Oct 3 2009, 11:05 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
Eй ама не се научиха тия пусти преводачи да пускат субтитрите два дни преди излизането на сериите - така и мрънкане няма да има и лагването ще се избегне |
|
|
|
|
|
|
Oct 3 2009, 12:25 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
...да не говорим за лапетата дето не ползват джаджите за спойлери и развалят удоволствието на все още негледалите....
Този коментар е бил редактиран от QeTeSh на Oct 3 2009, 12:27 PM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Oct 3 2009, 08:45 PM
Коментар
|
|
|
...да не говорим за лапетата дето не ползват джаджите за спойлери и развалят удоволствието на все още негледалите.... Айде, моля те, како(съдейки по ника) ти значението на думата "дискусия" да разбираш? Да се обсъжда нещо, в случая SGU. Това, че ти си прочела нещо не значи нищо, КАКО. Ясно? Този коментар е бил редактиран от To0n3r на Oct 3 2009, 08:45 PM |
|
|
|
|
|
|
Oct 3 2009, 09:53 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 541 Регистриран: 16-June 08 Град: Шумен Потребител No.: 72 530 Статус: Офлайн |
Интересно начало на SGU. Само се надявам да не последва съдбата на Babylon 5 Crusade. |
|
|
|
|
|
|
Oct 3 2009, 11:29 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 113 Регистриран: 12-January 07 Град: Earth Потребител No.: 741 Статус: Офлайн |
еее не това направо ме срази, онемях просто |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 4 2009, 08:21 AM
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн |
Започна! Ура! Прехвърлям всички коментари, които нямат връзка с превода на сериала, в тази тема. Моля, дискутирайте тук. Няма да има връзка с историята и може да се гледа от невманиачени SG фенове Трябва да е и по различен от останалите няма да е 4ма през вратата и хоп 1 епизод. Малиѝ 3 страници спамим и още няма превод а ![]() Като няма да има връзка защо се казва Stargate, а Бъзи? Ако някой е решил наистина да се запознае с предисторията и има малко свободно време да отдели, скоро излезе "Препоръчителен ред на гледане на "Старгейт"", описващ хронологията, а има и "Пътеводител в СГА". Някъде в GW бяха описани и ключовите епизоди от развитието на франчайзовата поредица, които е препоръчително да се изгледат. Общо взето ако не са включили обяснения, едва ли на новогледащия ще му се изяснят нещата, поне в началото. е точно пък Universe ще има единствено "Stargate" като нещо общо с предишните сериали, то не че Атлантиса имаше кой знае какво общо с Управлението (освен като закъсат за идеи и почнат да ги плетат, което е ставало по 2-3 епизода от сериал мах). За да навлезеш в материята първо трябва да гледаш Stargate филмът, ако те зариби следват Stargate SG-1 - 10 сезона, и Stargate Atlantis - 5 сезона. Докато ги изгледаш ще е излязъл целият сезон на Stargate Universe и вече ще е преведен. Хммм, като цяло съм доволен от Пилота.. само дето тоя Ръш (доктора) много ме дразни .... Ще видим как ще се развият нещата в следващата серия... Голямо разочарование за мен, но ще му дам шанс. СГ-1 и той не беше особено добър в началото, а после в какво се превърна не е истина... Чшшш, за СГ-1 само добро или нищо! Много як сериал ще е Вече ме сърбят пръстите за 2 епизод Приятно начало. Определено ще се гледа втори път и със субтитри.
Ето един BG-FAN сайт на сериала. Ето трите главни героини. (Как да не ти се прииска да участваш Старгейт?) |
|
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
|
Oct 4 2009, 08:28 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 18 Регистриран: 26-January 07 Потребител No.: 3 193 Статус: Офлайн |
Първият епизод ми напомни много на пилот епизода на старгате атлантис :<
|
|
|
|
|
|
|
Oct 4 2009, 08:57 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 24-January 07 Град: The Great Dark Beyond Потребител No.: 2 695 Статус: Офлайн |
Охо, започва се якото филмиране, айде дано не го усерат, че първите два сериала са ми най-любимите от всичко що съм гледал. |
|
|
|
|
|
|
Oct 5 2009, 01:38 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн |
Атмосферата напомня малко на БСГ. Не знам кой каза, че Ръш го дразни. На мен той най-много ми харесва. Великолепна игра и много дълбок образ. Определено този СГ ще е много по-мрачен! |
|
|
|
|
|
|
Oct 5 2009, 09:06 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
абе на мен п1к така и не ми стана ясно как дявол ги зел строят някви бази наще и то солидни като тази "Икарус" база толкоз бързо, /като на филм сигорно/ защото все пак да пренеш толкова техника на друга планета..... говоря и за строителни машини си трябва бая време сигорно п.п А що се отнася до сериала още не с1м гледал пилотката само го запчнах ама трябваше да изляза но ми хареса как започна де, има нов подход определено !! типичен пример е малката секс сцена с оня лейтенант ли беше ?! до колкото помня в предните Старгейти липсваше каквото и да е по- секси сцени, не е много, но и образа на Робърт Карлаил е доста интересен абе може и да се полочи само се надявам да не са го променили много и да са запазили основата на това което ме захласна по Старгейт /а именно извънземни, приключение, изследване и малки но на място дози смях/ !! |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 19th March 2026 - 06:10 AM |