subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 9 2007, 11:52 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 65 Регистриран: 11-January 07 Град: Момчето което говори с морето.... Потребител No.: 579 Статус: Офлайн |
И аз гласувах в кампанията Най-добрия SFi-сериал които е излизал досега,без да подценявам качествата и на останалите.Не можем да се оплачем обаче колко дълго продължи и ще продължава с 4-ти сезон на СГА ще станат почти 400 епизода,и е доста вероятно да има 3 сериал,и пълнометражен филм.Можем да се надяваме да излезе и някой нов сериал от типа.Трябва да има и разнообразие.Аз лично следя 5 сериала така че си имам занимавка,пък за тези които се надяват непременно на СГ,не знам използваите фантазията си,четете книги,а защо не за по-талантливите напишете някоя Този коментар е бил редактиран от samy13 на Feb 9 2007, 12:58 PM |
|
------------------------------------ " Знам, че нищъ да знам. "
|
|
|
|
|
Feb 9 2007, 12:23 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
Нека ви задам следният въпрос: Какво очаквате/желаете в предстоящият сезон 4 на Старгейт: Атлантида? Моят отговор: 1. Уиър да си остане ръководител на Атлантида 2. Желая да приключат по-скоро с репликаторите (не са ми интересни) 3. Градът да се приземи на нова дестинация, която в последствие да се окаже използвана преди времето от Древните. Т.е. да открият изоставени лаборатории, вероятно сателит или орбитална станция (естествено не напълно функционираща) 4. Призраците да узнаят местоположението на града и да предприемат атака в последната серия на сезона 5. (но не на последно място) потвърждение за пети сезон а сега, какви са вашите желания? |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Feb 9 2007, 01:01 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 65 Регистриран: 11-January 07 Град: Момчето което говори с морето.... Потребител No.: 579 Статус: Офлайн |
1.Да има 5-ти сезон. 2.Да има 5-ти сезон. 3.И пак да има 5-ти сезон. Д-р Уйър няма да остане,това е ясно.Тапинг казва че ще е гост в някои от сериите,така че няма да има обединяване.Сигурно е и че където и да я сложат(Атлантида),няма да се знае местонахождението й нито от репликатори,нито от призраци.Освен ако не я блъснат в някой кошар Този коментар е бил редактиран от samy13 на Feb 9 2007, 01:19 PM |
|
------------------------------------ " Знам, че нищъ да знам. "
|
|
|
|
|
Feb 9 2007, 01:17 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 21-January 07 Град: София Потребител No.: 1 869 Статус: Офлайн |
BOB, за Уиър не държа, честно казано, за репликаторите съм съглсен с теб, вместо сателит или орбитална предпочитам малко спретнато корабче... Мааалко по-висок клас от Аврора например Хакуна матата, Симба Този коментар е бил редактиран от leroilion на Feb 9 2007, 01:21 PM |
|
|
|
|
|
Feb 9 2007, 01:22 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн |
Нека ви задам следният въпрос: Какво очаквате/желаете в предстоящият сезон 4 на Старгейт: Атлантида? Моят отговор: 1. Уиър да си остане ръководител на Атлантида 2. Желая да приключат по-скоро с репликаторите (не са ми интересни) 3. Градът да се приземи на нова дестинация, която в последствие да се окаже използвана преди времето от Древните. Т.е. да открият изоставени лаборатории, вероятно сателит или орбитална станция (естествено не напълно функционираща) 4. Призраците да узнаят местоположението на града и да предприемат атака в последната серия на сезона 5. (но не на последно място) потвърждение за пети сезон а сега, какви са вашите желания? 1. Да сменят Уиър, че мен много ме дразни и да сложат някой като Ландри или Хамилтън( може и Мейборн - тогава ще е доста интересно 2. Да има битки с преизраците, ти репликатори и на мен ми се виждат пунта-мара. 3. Градът да се приземи баш при някой кошер( поради липса на алтернатива може би 4. Да има 5-ти сезон и е време да дойдат Фърлингите да помагат на Атлантида както Асгард на Земята. П.П. Сериалът е интересен за много хора (според личния ми опита) oт всякаква възраст , докато другите фемтъзи-сериали, може би без Стар Трек са малко детски според мен. Имам предвид от типа на Мутант Х и т.н. Този коментар е бил редактиран от cvetangg на Feb 9 2007, 01:24 PM |
|
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
|
Feb 9 2007, 01:50 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
1. Да сменят Уиър, че мен много ме дразни и да сложат някой като Ландри или Хамилтън( може и Мейборн - тогава ще е доста интересно И като сложат някой военен, как той ще се опъва на заповедите от SGC и висшестоящите ?! Примерно, ако сложат Саманта Картър. Тя е толкова праволинейна и с това "yes sir" мисля, че ще се загуби чара част от този чар. |
|
|
|
|
|
Feb 9 2007, 03:20 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
Нека ви задам следният въпрос: Какво очаквате/желаете в предстоящият сезон 4 на Старгейт: Атлантида? Моят отговор: 1. Уиър да си остане ръководител на Атлантида 2. Желая да приключат по-скоро с репликаторите (не са ми интересни) 3. Градът да се приземи на нова дестинация, която в последствие да се окаже използвана преди времето от Древните. Т.е. да открият изоставени лаборатории, вероятно сателит или орбитална станция (естествено не напълно функционираща) 4. Призраците да узнаят местоположението на града и да предприемат атака в последната серия на сезона 5. (но не на последно място) потвърждение за пети сезон а сега, какви са вашите желания? 1. Уиър да остане. 2. Да има повече битки с призраци. 3. Също и с репликатори. 4. 5 сезон задължително. 5. И ако може последната серия да не свършва по такъв начин, че сега какво ще правя до следващия сезон 6. Да се върне Бекет. StratoBOB, благодаря за спойлерите за филма, но на мен мисълта ми беше, че след като това ще е единия филм значи не може да са ги унищожили в предишната серия. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Feb 9 2007, 03:53 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 17 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 444 Статус: Офлайн |
1. Уиър да си остане водач на Атлантида 2. Да срещнем пак някое древно същество ( живо от плът и кръв 3. Най-после да се появят Фърлингите та да ги видим какво представляват 4. Градът да се приземи някаде кадето за репликаторите и призраците ще им е трудно да ни намерят. 5. МакКей с помощта на Картър да успеят да направят такъв сателит с който да могат да унищожът цялата планета на репликаторите. 6. Последният епизод на сезона както каза StratoBoB - "призраците да узнаят местоположението на града и да предприемат атака" в която от някаде ще се появи и онзи хибрид Майкъл. 7. Разбира се да има и 5ти сезон :biggrin: Този коментар е бил редактиран от JediTrainer на Feb 9 2007, 03:54 PM |
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2007, 04:02 PM
Коментар
|
|
6. Последният епизод на сезона както каза StratoBoB - "призраците да узнаят местоположението на града и да предприемат атака" в която от някаде ще се появи и онзи хибрид Майкъл. 7. Разбира се да има и 5ти сезон :biggrin: Това с намирането на града от призраците точно в последният епизод ми дойде, за да е сигурно, че ще има 5ти сезон 6. Да се върне Бекет. I like that StratoBOB, благодаря за спойлерите за филма, но на мен мисълта ми беше, че след като това ще е единия филм значи не може да са ги унищожили в предишната серия. Точно така. Между нас казано, мисля, че и във филма е възможно да не ги унищожат напълно - даже и да изглежда обратното. Виж например репликаторите, колко пъти ги разбиваха и пак се пръкват Апропо, знаете ли, че Репликаторите са били измислени първоначално да са враг N:1 в Атлантида ? Но след като Sg-1 е подновяван отново и отново са ги използвали там и когато са се появили най-после пари да направят атлантида са измислили Призраците. Доста добро стечение на обстоятелствата. Този коментар е бил редактиран от StratoBOB на Feb 9 2007, 04:07 PM |
|
|
|
|
|
Feb 9 2007, 04:51 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 110 Регистриран: 11-January 07 Град: Хасково Потребител No.: 613 Статус: Офлайн |
StratoBOB, благодаря за спойлерите за филма, но на мен мисълта ми беше, че след като това ще е единия филм значи не може да са ги унищожили в предишната серия. Точно така. Между нас казано, мисля, че и във филма е възможно да не ги унищожат напълно - даже и да изглежда обратното. Виж например репликаторите, колко пъти ги разбиваха и пак се пръкват Апропо, знаете ли, че Репликаторите са били измислени първоначално да са враг N:1 в Атлантида ? Но след като Sg-1 е подновяван отново и отново са ги използвали там и когато са се появили най-после пари да направят атлантида са измислили Призраците. Доста добро стечение на обстоятелствата. Според мен пък ... в предната серия когато изпратихме Оръжието на Мерлин в тяхната галактика ги унищожихме, но от заглавието на първият филм за SG-1 (The Ark of Truth и наблягам на TRUTH, ми се струва, че сега последователите на Орай няма да повярват, че Орай ги няма и за да им докажем ще използваме точно това - Арката на Истината, ако така може да се преведе. |
|
|
|
|
|
Feb 9 2007, 06:58 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 70 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 737 Статус: Офлайн |
1. Да се върне Тор с някакъв вид кораб като този дето беше кръстен на Онийл, а може и малко по висок клас заедно с една флотилия и да ни помагат повече в битки от към репликаторите 2.Да дойдат Фърлингите и да поразкършат малко Ораите или репликаторите 3.Задължително 5-ти сезон, а дано и 10 да стигнат 4. Искам много да видя битка с репликатори и Ораи 5. последно засега понеже не ми се мисли повече --> искам да срещнат наще в някоя далечна галактика дори само за 1 епизод да е някой джедай и да покаже малко битки с меча си Този коментар е бил редактиран от ROCKY на Feb 9 2007, 07:01 PM |
|
------------------------------------ when you need me.. call me...
http://en.tackfilm.se/?id=1264322362026RA73 |
|
|
|
|
Feb 9 2007, 09:16 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 28-January 07 Потребител No.: 3 708 Статус: Офлайн |
Хм...Сега рагледах галериите дадени от JediTrainer,само на мен ли ми се струва,че Атлантида е всъщност 6 кораба свързани към централната кула??
|
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2007, 09:26 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 17 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 444 Статус: Офлайн |
5. последно засега понеже не ми се мисли повече --> искам да срещнат наще в някоя далечна галактика дори само за 1 епизод да е някой джедай и да покаже малко битки с меча си Или пък докато изследват някоя планета да открият изоставен джедайски храм в който са останали няколко холокрони в които да пише как да се научат да владеят Силата и като им дойдат репликаторите или призраците нашите ще викат - Елате ми поиче! Малко го обърнах сериала от Старгейт на Междузвездни войни ама нещо се унесох и .. Този коментар е бил редактиран от JediTrainer на Feb 9 2007, 09:28 PM |
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2007, 11:44 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 70 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 737 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ when you need me.. call me...
http://en.tackfilm.se/?id=1264322362026RA73 |
|
|
|
|
Feb 10 2007, 12:51 AM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 29th October 2025 - 08:52 PM |