subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jan 8 2008, 12:47 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 37 Регистриран: 16-January 07 Град: София Потребител No.: 1 202 Статус: Офлайн |
Невероятна серия. Седя и си мисля..., какво ли следва |
|
------------------------------------ Потребител: НОВАК, но по скоро ПРОСТАК
|
|
|
|
|
Jan 9 2008, 02:35 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 156 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 171 Статус: Офлайн |
Че с какво остава да се бият до края на сезона ако ще разберем за Уиър чак в 5-ти ?
|
|
|
|
|
|
|
Jan 9 2008, 03:25 AM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Че с какво остава да се бият до края на сезона ако ще разберем за Уиър чак в 5-ти ? Призраците, Майкъл... Stargate Atlantis спечели People's Choice Award за най-добър Sci-Fi сериал!! Спойлери за следващия епизод. ЦъкОтвори! Над планетата на репликаторите, временният съюз води битка с флотата на репликаторатите. По време на битката, група Призраци изпълняват план, създаден в последната минута, целящ да вземе ZPM от планетата Седмици по-късно сензорите на Атлантида засичат подкосмично проследяващо устройство, познато на д-р МакКей. Екипът проследява сигнала до повреден кораб-кошер, носещ се из космоса. Сред базата данни на кораба, те откриват препратки към тайна база на Призраците... Този коментар е бил редактиран от Insaneboy на Jan 9 2008, 08:20 AM |
|
|
|
|
|
|
Jan 9 2008, 09:35 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 156 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 171 Статус: Офлайн |
Имам предвид че в пряк бой кошерите вече нямат шанс,така че за да стане нещо призраците трябва да извадят някое мега оръжие в последния момент.А тая идея вече се изтърка доста
|
|
|
|
|
|
|
Jan 9 2008, 10:08 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
То не се знае. Призраците хич не са глупави. Както се видя без тях даже Маккей нямаше да се справи. Нищо не им пречи да си направят защита срещу асгардското оръжие. Така де, то това зависи само от сценаристите. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Jan 9 2008, 11:38 AM
Коментар
|
|
|
Да репликаторите и орай не успяха,но призраците ще успеят...Тъпо ще се получи така но няма начин иначе се губи интригата с призраците и става безинтересно
|
|
|
|
|
|
|
Jan 9 2008, 02:36 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Да репликаторите и орай не успяха,но призраците ще успеят...Тъпо ще се получи така но няма начин иначе се губи интригата с призраците и става безинтересно Мен пък Призраците много по ме кефят от Гоа'улдите, Орай и Репликаторите. Все пак те са победили Древните едно на едно |
|
|
|
|
|
|
Jan 9 2008, 04:09 PM
Коментар
|
|
|
-= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 51 Регистриран: 5-February 07 Потребител No.: 6 176 Статус: Офлайн |
Ето и оригиналния Cover за DVD Ark of Truth DVD
|
|
|
|
|
|
|
Jan 9 2008, 10:32 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 128 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 125 Статус: Офлайн |
Аз филма не съм го гледал ... обаче т'ва с Уиър е кофти щото колкото и да си знаят че е мъртва ... няма да имат желание да я стрелят... нали се обвиняват че заради тях е била киллната ,,, а ако има още няколко сезона с нови врагове като тези който майкъл направи ... някакви мелези ... там в дженайската база ...иска ми се ония с Третото ого от плаката за филма да се появи с о'нил на атлантис и да стане един готин екип ... (от Sg-1) Не съм го гледал за тва да не се обидите от тона,,,, ся ще го почвам .... както и да е темата е неизчерпаема .. винаги можеш да си намериш врагове а ако не можеш ще си направиш ... историята помни такива случай ...
Този коментар е бил редактиран от MGB на Jan 9 2008, 10:34 PM |
|
------------------------------------ ![]() "Няма човек, няма проблем." - Й. В. Сталин |
|
|
|
|
Jan 10 2008, 05:14 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 26-November 07 Потребител No.: 52 990 Статус: Офлайн |
Иска ми се, сега когато орай ги няма, да почнат да използват цялата асгардска технология на Атлантида. С ядрото на асгардите, ще можем да запалим целия град и направо ще е мазало, щото ще разполагаме с технологиите на двете най-развити раси съществували някога. |
|
|
|
|
|
|
Jan 10 2008, 06:18 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн |
За Уиър не съм сигурен, щото то не става ясно какво точно целяха
|
|
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
|
Jan 10 2008, 07:01 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
мен ме съмнява че ще е намесено нещо свързано със възнасянето на репликаторите, все пак нали някои от тях искакаха да св възнесът ама оня Оберон не им даваш е сега като е мъртъв нямата такъв проблем !!
|
|
|
|
|
|
|
Jan 10 2008, 07:21 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 69 Регистриран: 17-January 07 Град: БУРГАС Потребител No.: 1 327 Статус: Офлайн |
Те са машини. как едни машини могат да се въздигнат? Просто не мога да го разбера. |
|
|
|
|
|
|
Jan 10 2008, 07:29 PM
Коментар
|
|
|
Хмм да това с въздигането е голяма идея.Даже би бил най-сериозния проблем на нашите хора ако се появи група въздигнати репликатори.А като се замисля е и единствения начин Уиър да се върне в човешка форма някога
|
|
|
|
|
|
|
Jan 10 2008, 09:14 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 14th November 2025 - 12:18 AM |