subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 7 2007, 03:14 AM
Коментар
|
|
![]() GOD of Serials ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 82 Регистриран: 13-January 07 Град: Ballsvill Потребител No.: 839 Статус: Офлайн |
Страхотен финал. Аз лично съм много доволен. Сезона като цяло вървеше малко мудно, но тази серия го изби За 4-ти сезон има цели 3 основни сюжета по които може да се води сериала, което говори доста за това колко комплексен може да стане. Интересно на къде ще го насочат особено, ако 4-ти сезон се окаже и последен. :mad: Това добрата "телевизия" си е върховното развлечение |
|
------------------------------------ Sanctuary 4 All Цитат "I probably won't go down in history, but I will go down on your sister" "Едва ли ще свърша в историята, но определено ще свърша в сестра ти." Цитат(Tony Soprano) "Log off, that "cookies" shit makes me nervous!" |
|
|
|
|
Feb 7 2007, 11:01 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 15-January 07 Град: Видин Потребител No.: 1 103 Статус: Офлайн |
Не знаех,че има форум за СГ. Не знам кои се е сетил да го направи,но заслужава Нобелова награда |
|
|
|
|
|
|
Feb 7 2007, 12:11 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 65 Регистриран: 11-January 07 Град: Момчето което говори с морето.... Потребител No.: 579 Статус: Офлайн |
Добре дошъл при зарибените. |
|
------------------------------------ " Знам, че нищъ да знам. "
|
|
|
|
|
Feb 7 2007, 12:55 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Feb 7 2007, 03:49 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 15-January 07 Град: Видин Потребител No.: 1 103 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Feb 7 2007, 04:49 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
Четвърти сезон ще има, после ще го мислим. Току виж дотогава SciFi или MGM Television са спонсорирали третия старгейт сериал |
|
|
|
|
|
Feb 7 2007, 10:24 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 70 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 737 Статус: Офлайн |
Само не ми стана ясно как го подкараха да литне като уж беше унищожен звездния двигател, а това със сондиращата сонда не го разбрах и ще помоля някой да ми го обясни Този коментар е бил редактиран от ROCKY на Feb 7 2007, 10:25 PM |
|
------------------------------------ when you need me.. call me...
http://en.tackfilm.se/?id=1264322362026RA73 |
|
|
|
|
Feb 7 2007, 10:39 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Те казаха, че репликаторите са го поправили. А платформата снабдява Атлантида с енергия, докато Атлантида е на планетата. |
|
|
|
|
|
|
Feb 8 2007, 03:03 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 9-January 07 Потребител No.: 335 Статус: Офлайн |
Просто ме разби последната серия. Не мога да повярвам, че трябва да чакам до лятото за да видя развръзката. to be continued ... |
|
|
|
|
|
|
Feb 8 2007, 08:10 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 29 Регистриран: 11-January 07 Град: най-близката Лудница Потребител No.: 480 Статус: Офлайн |
епизода наистина беше много як. благодаря и на Insaneboy за перфектните субтитри. искам да попитам някой има ли или може ли да ми намери снимки с голяма резолюция на самия град Атлантида. да са с резолюция мин 1024*768. търсих търсих и намерих само 1 снимка и тя не е кой знае какво. |
|
|
|
|
|
|
Feb 8 2007, 12:06 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн |
Интересни ми е, как така атлантидите не са положили града в/у платформата, така че да може да се захранва постоянно и да не се налагаше да изплуват на повърхноста, нали черпи достатъчно енергия, освен ако с използването на пълен капацитет не стане като ония с вулкана?
|
|
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
|
Feb 8 2007, 12:27 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 17 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 444 Статус: Офлайн |
епизода наистина беше много як. благодаря и на Insaneboy за перфектните субтитри. Виж тези галерий - тук , тук и тук може пък да си харесаш нещо.
искам да попитам някой има ли или може ли да ми намери снимки с голяма резолюция на самия град Атлантида. да са с резолюция мин 1024*768. търсих търсих и намерих само 1 снимка и тя не е кой знае какво. |
|
|
|
|
|
|
Feb 8 2007, 12:39 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 65 Регистриран: 11-January 07 Град: Момчето което говори с морето.... Потребител No.: 579 Статус: Офлайн |
Платформата е била проект за алтернативен енергиен източник на ЗПМ-те.Да но правилна забележка щом им осигури 30% от енергията която им беще нужна да излетят значи можеха да си стоят долу и да захранват щита.Свърши се вече Литнаха |
|
------------------------------------ " Знам, че нищъ да знам. "
|
|
|
|
|
Feb 8 2007, 01:51 PM
Коментар
|
|
Аз пък се притеснявам какво ще се случи с Елизабет. Естествено, това е предвид интервютата и прокрадналата се информация, че в четвърти сезон Тори Хигинсън няма да бъде главна героиня в Старгейт Атлантис. Относно неуслешният опит за преместване на града на друга планета мисля, че Саманта Картър ще дойде на Атлантида точно за да помогне на Родни в това начинание. п-с: два въпроса към Джо Малози относно Сезон 4 на Атлантида и последният епизод на SG-1 (сезон 10 еп.20) Въпрос: - "When will the next season air? Either on Sky, Scifi, or Movie Central/Network?" Отговор: - Season four should air on all of the above. As for when - that has yet to be decided. Спойлерче за SG1 s10 ep 20 Въпрос: - "...will there be any great scene(s) between Sam, Daniel, and Teal'c in the last episode?" Отговор: - There will be a multitude of great scenes between various characters in the season 10 finale. Този коментар е бил редактиран от StratoBOB на Feb 8 2007, 02:06 PM |
|
|
|
|
|
Feb 8 2007, 06:56 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
"като гледам... май ще разбият орайте до края на 10ти сезон... малко тъпо защото си играха с гуаулдите 8 сезона, а орайте уж по-силни...ако ги разбият за 2 сезона... малко ... фантастично ще е 3.gif ( не че филма не е фантастика lol_2.gif )" като се има на предвид развитието и технологиите на SGC в началото и сега не ми изглежда много фантастично да разбият за по малко време Орай. Все пак като започнаха да преминават през Старгейт-а не знаеха к'во е т'ва "извънземен" а сега са в съюз със Асгард и не веднъж са доказали че са силни и доста изобретателни (особено в битките си с Репликаторите) пък и да не забравяме че сега използват и технология на Древните, която е доста близка до тази на Орай. Добре де, нямаше ли единия филм да е за това? |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 25th October 2025 - 01:58 PM |