subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Dec 6 2007, 09:40 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
...
Този коментар е бил редактиран от KaSmeT4e на Jan 4 2008, 09:05 PM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Dec 6 2007, 10:02 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Филмът които снимат сега е като част от сериала нормално е бюджета му да е по малък.Като добавим и фактите че първия е снимат от друго студио преди повече от 10 години, а и сега доста неща от декорите и pc ефектите ги имат готови. В първия филм има и пирамиди пустини и много паплач с земни битки е нормално сегашния да е по вфтин. Като стана дума за първия филм нали щяха да снимат двете му продължения или е отпаднала идеята ? |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Dec 7 2007, 03:48 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
Искам да попитам дали може да се намери някъде из нета някой дублиран епизод на SG-1? И по-точно началните надписи. Мерси. ПП. Ето едни награди, не знам от кога са, може и стари да са, но навсякъде където фигурира Старгейт... познайте кой печели |
|
|
|
|
|
Dec 7 2007, 04:31 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 156 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 171 Статус: Офлайн |
За да го дублират трябва да са решили да го дават по някоя наша телевизия а аз не съм чул за такава.А за какво ти е дублиран аз като чуя БГ дублаж и ми става зле направо
|
|
|
|
|
|
|
Dec 7 2007, 04:39 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
Хехе, на мен също, просто искам да го покажа на някой с бг. дублаж и то надписите. Иначе го даваха два пъти по Нова телевизия и все първия сезон. Между другото има си полза от това (като се изключи дублажа, въпреки че по добре така отколкото нищо), защото има хора, които няма да си го свалят само защото аз съм им казала, че е хубав, но ако се загледат в него ще си го свалят и феновете ще се увеличим |
|
|
|
|
|
Dec 7 2007, 05:19 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
...
Този коментар е бил редактиран от KaSmeT4e на Jan 4 2008, 09:05 PM |
|
|
|
|
|
Dec 7 2007, 07:01 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 110 Регистриран: 11-January 07 Град: Хасково Потребител No.: 613 Статус: Офлайн |
Хехе, на мен също, просто искам да го покажа на някой с бг. дублаж и то надписите. Иначе го даваха два пъти по Нова телевизия и все първия сезон. Между другото има си полза от това (като се изключи дублажа, въпреки че по добре така отколкото нищо), защото има хора, които няма да си го свалят само защото аз съм им казала, че е хубав, но ако се загледат в него ще си го свалят и феновете ще се увеличим Кажи им да го следят сега по AXN Sci-Fi. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Dec 7 2007, 07:39 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Малко спойлери за 11ти епизод. ЦъкОтвори! В епизода, екипът се изправя срещу вражеска флота, след като са се съюзили с учен на Призраците. За първи път в историята на Старгейт, те ще се бият заедно. Но дали е истинско това приятелство? В епизода ще участват Ларин (онъз с корабите от Travelers), Ейб Елис (командира на Аполо) и Колдуел (командира на Дедал), което намеква за добро меле. |
|
|
|
|
|
|
Dec 8 2007, 10:46 AM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
Следващият епизод на Stargate Atlantis ще бъде излъчен на 4-ти ЯНУАРИ 2008! Поне тая година сийзън брейка наистина ще е кратък, оле! |
|
|
|
|
|
Dec 9 2007, 01:45 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 45 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 429 Статус: Офлайн |
StratoBOB да ще има нещо за гледане и след празниците. Дано да върнат обаче Елизабет в сериала, щото без нея не ми е интересно най да го гледам, все едно да гледам SG-1 без Саманта Таппинг, просто не се връзва. А и Елизабет ми е фаворитка още от времето, когато за кратко оправлява SGC и беше Блондинка |
|
|
|
|
|
Dec 9 2007, 06:31 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 17 Регистриран: 19-May 07 Потребител No.: 30 418 Статус: Офлайн |
..... А и Елизабет ми е фаворитка още от времето, когато за кратко оправлява SGC и беше Блондинка power_of_dark - ролята на Елизабет - така наречената от теб блондинка беше изиграна от "Jessica Steen", в сезон 7 епизод 21 и 22. Елизабеп която ние познаваме от SG-1 сезон 8 епизод 1 и 2, както и Атлантис се играе от "Torri Higginson". Едва ли ще видим "блондинката" отново |
|
|
|
|
|
Dec 9 2007, 09:16 AM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
Dec 9 2007, 10:43 AM
Коментар
|
|
...
Този коментар е бил редактиран от KaSmeT4e на Jan 4 2008, 09:04 PM |
|
|
|
|
|
Dec 9 2007, 11:10 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 82 Регистриран: 15-January 07 Град: Варна Потребител No.: 1 118 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
Dec 10 2007, 10:26 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн |
Цитат(KaSmeT4e) Сезон пет на Атлантис ще започне с #501 "Search and Rescue" и е свързан с последния епизод от сезон четири "The last man" (episode #420, orginal U.S. air date - 03.07.08, written by - Joseph Mallozzi & Paul Mullie). Сезон 4 ще се излъчва от януари до март и не е ясно кога ще е премиерата на пети - дали есента или ще я изтеглят през лятото. Сценаристите още нахвърлят идеи и след това ще пишат сценариите. Около февруари трябва да започнат първите снимки. Изображенията пак ги няма (който не е разбрал да отговори с цитат и да копира адресите), но нищо. Иначе няма да нетипично да го пуснат лятото, но 4 сезон беше с начало края на септември (как звучи само....), иначе се съмнявам да го пуснат лятото, защото тогава може би ще са заети с рекламата на филмите SG-1 и сезон на Антлантида може да попречи на продажбите. |
|
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 12th November 2025 - 06:52 PM |