subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 13 2007, 04:15 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
Ама хич не е честно. Аз имам AXN, AXN crime, а нямам AXN Sci-fi Alt_CX В "38 минути" бяха казали че трябва всички да влязат в "тунела", т.е да се дематериализират и тогава започва обратния процес. Общо взето докато има какво да ре-материализира си стои отворена вратата или докато не и спрат енергията. Тези джаджи на Daywalker са силов модул някакъв, който е на летящите в космоса врати и ги захранва. Ама не винаги е така ако съм разбрала нещо де. Например тия дни гледах епизода, в който SG-1 бяха затворници на една планета и като избягаха имаше сума ти народ, който тичаше, за да избяга с тях, ама само дето тичаха... А бяха съвсем близо до вратата. От друга страна в някои епизоди (например първия) сума ти народ се източват и вратата си седи отворена... Както и да е де... А освен това в епизода със затвора ("Затворници" май се казваше) те не отидоха на Земята, а на друга планета, така че не може да е бил затворен ириса да речем след тях. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Nov 13 2007, 06:36 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 110 Регистриран: 11-January 07 Град: Хасково Потребител No.: 613 Статус: Офлайн |
Аве, портата е с фото клетка... |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Nov 13 2007, 07:31 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
...
Този коментар е бил редактиран от KaSmeT4e на Jan 4 2008, 09:19 PM |
|
|
|
|
|
Nov 13 2007, 09:02 PM
Коментар
|
|
![]() Не искам вече с рейса! Искам Lamborghini! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 171 Регистриран: 2-November 07 Град: http://subs.sab.bz/ Потребител No.: 49 667 Статус: Офлайн |
И аз съм за да отделя някой лев за ДВД-то |
|
------------------------------------ Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често. |
|
|
|
|
Nov 14 2007, 09:54 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн |
Ама хич не е честно. Аз имам AXN, AXN crime, а нямам AXN Sci-fi Ама не винаги е така ако съм разбрала нещо де. Например тия дни гледах епизода, в който SG-1 бяха затворници на една планета и като избягаха имаше сума ти народ, който тичаше, за да избяга с тях, ама само дето тичаха... А бяха съвсем близо до вратата. От друга страна в някои епизоди (например първия) сума ти народ се източват и вратата си седи отворена... Както и да е де... А освен това в епизода със затвора ("Затворници" май се казваше) те не отидоха на Земята, а на друга планета, така че не може да е бил затворен ириса да речем след тях. Доколкото си спомням вратата стои отворена 38 мин. или докато има енергия която да я захранва. Анубис като атакуваше SGC вратата стоя отворена с дни. |
|
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
|
Nov 14 2007, 10:04 AM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
Доколкото си спомням вратата стои отворена 38 мин. или докато има енергия която да я захранва. Анубис като атакуваше SGC вратата стоя отворена с дни. Ай ся за мойте тактики няма да говорим хъхъхъ Да и майор/подполковник Картър точно в тази серия обясни как/защо вратата седи отворена Едит: Сезон 6 или 7 мисля ... Този коментар е бил редактиран от Анубис на Nov 14 2007, 10:09 AM |
|
------------------------------------ Вселената ще бъде моя !
|
|
|
|
|
Nov 14 2007, 10:08 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
Някой ще ме подсети ли коя беше серията? |
|
|
|
|
|
Nov 14 2007, 04:29 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Ай ся за мойте тактики няма да говорим хъхъхъ Да и майор/подполковник Картър точно в тази серия обясни как/защо вратата седи отворена Едит: Сезон 6 или 7 мисля ... Сезон 6 първи и втори епизод. Тогава щяха да взривят вратата с лъч и понеже помпаха много енергия във вратата, затова остана включена. Както сега репликаторите нападнаха Атлантида с онзи лъч. |
|
|
|
|
|
|
Nov 14 2007, 09:51 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 25 Регистриран: 25-January 07 Град: ПЛОВДИВ Потребител No.: 2 906 Статус: Офлайн |
Нещо друго ме мъчи мен, помните ли епизода с колесницата на " Тор ", където се появи в най-критичния момент един огромен Асгардски кораб, къде изчезна тоя кораб и защо не го видяхме повече ? |
|
|
|
|
|
|
Nov 15 2007, 12:37 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн |
Изядаха го репликаторите тоя кораб |
|
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
|
Nov 15 2007, 12:54 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 25 Регистриран: 25-January 07 Град: ПЛОВДИВ Потребител No.: 2 906 Статус: Офлайн |
Май ша тряа да изгледам серияла за 3-ти път, че нещо почнаха да ми са губят моменти |
|
|
|
|
|
|
Nov 15 2007, 10:06 AM
Коментар
|
|
![]() Злобна Гад ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 243 Регистриран: 31-October 07 Град: На село Потребител No.: 49 377 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Nov 15 2007, 10:21 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
|
Nov 15 2007, 10:38 AM
Коментар
|
|
Малко пародии: http://www.youtube.com/watch?v=YAAtBndmn-w http://www.youtube.com/watch?v=RnrX4p60FOo http://www.youtube.com/watch?v=ZdUql70XoRc http://www.youtube.com/watch?v=pLwkclQhIYM И един от любимите ми моменти: http://www.youtube.com/watch?v=gl_6AzcAhvs Ръководство как да затриете Анубис хъхъ http://www.youtube.com/watch?v=WulB1SAO74o Този коментар е бил редактиран от Анубис на Nov 15 2007, 10:43 AM |
|
|
|
|
|
|
Nov 15 2007, 11:10 AM
Коментар
|
|
Цитат(Анубис) Вселената ще бъде моя ! ...Ръководство как да затриете Анубис хъхъ http://www.youtube.com/watch?v=WulB1SAO74o Хехе, благодаря. Вече няма да е твоя Вселената |
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 10th November 2025 - 08:48 AM |