subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 2 2007, 11:39 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 65 Регистриран: 11-January 07 Град: Момчето което говори с морето.... Потребител No.: 579 Статус: Офлайн |
Към по паметливите Преди много сезони имаше една серия |
|
------------------------------------ " Знам, че нищъ да знам. "
|
|
|
|
|
Feb 2 2007, 11:52 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн |
Към по паметливите Преди много сезони имаше една серия Беше за съюз от 4-ри раси - Латиани, Асгарди, Фърлинги и Нокси, а по късно асгардите казаха на Джак( май ), че сме тръгнали по пътя да станем 5-тата раса от съюза А лично според мен, те са онези чийто кораб бяха превзели репликаторите и атакуваха Апофис в другата галактика, мисля че това беше в края на 4-ти и началото на 5-ти сезон. |
|
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
|
Feb 2 2007, 12:10 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 65 Регистриран: 11-January 07 Град: Момчето което говори с морето.... Потребител No.: 579 Статус: Офлайн |
Беше за съюз от 4-ри раси - Латиани, Асгарди, Фърлинги и Нокси, а по късно асгардите казаха на Джак( май ), че сме тръгнали по пътя да станем 5-тата раса от съюза А лично според мен, те са онези чийто кораб бяха превзели репликаторите и атакуваха Апофис в другата галактика, мисля че това беше в края на 4-ти и началото на 5-ти сезон. Хмм,ще потърся епизода мисля че бяха 5 и като гледам наще са доста далеч от 5-та раса, за Нокси изобщо не можаха да се сетя,имаше един епизод за едни мирулюбиви такива,които имаха въздушен град и притежаваха способности да лекуват и да стават невидими и още май,мисля че те бяха фърлингите(не се изписва с голяма буква |
|
------------------------------------ " Знам, че нищъ да знам. "
|
|
|
|
|
Feb 2 2007, 12:30 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Цитат Вероятно 'Adrift' ще е епизод 4х01 , като продължение на First Strike (епизод 3х20) - епизодът, за чията направа се пишеше че са изразходили почти половината бюджет за сезон 3 (и който единствено ни остана да гледаме от трети сезон) Всъщност пише, че Adrift ЩЕ е първия епизод на четвърти сезон, последван от Lifeline. А иначе първо ще снимат Doppelganger. Имайки предвди спойлерите от последния епизод и името на първия епизод от новия сезон, имам чувството, че ще е доста интересно А Doppleganger означава твой огледален образ (обикновено лош), така че явно някой ще си има работа с друго свое "аз". |
|
|
|
|
|
|
Feb 2 2007, 12:38 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
Всъщност пише, че Adrift ЩЕ е първия епизод на четвърти сезон, последван от Lifeline. Бой, нарочно оставих вратичка с думата "вероятно", за да не се повтори ситуацията със "Sunday" , ако решат да променят нещо. Наистина вероятността да се промени е нищожна, но до снимките има още около месец, а както обичат да казват в казармата: "всяка заповед е предпоследна" . Хмм,ще потърся епизода мисля че бяха 5 и като гледам наще са доста далеч от 5-та раса, за Нокси изобщо не можаха да се сетя,имаше един епизод за едни мирулюбиви такива,които имаха въздушен град и притежаваха способности да лекуват и да стават невидими и още май,мисля че те бяха фърлингите(не се изписва с голяма буква Бъркаш се, четири бяха. Вероятно заради епизода "Петата Раса", един от любимите ми. Апропо, ако не се бъркам, Нокс видяхме и в SGA. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Feb 2 2007, 12:44 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
е Боб, щом са го написали че ще продължат First Strike с Adrift, значи няма как да го сменят...
|
|
|
|
|
|
|
Feb 2 2007, 12:45 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 17 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 444 Статус: Офлайн |
Един въпрос: Как се казваше галактиката на родната планета Othalla на Асгардите? Беше нещо от рода на Leda ili Ida ама не се сещам Те пък и Ноксите толкова ги и видяхме ( 2 епизода ) ! То нашите само асгардите ли спасяваха ? Те цялата галактика искат да спасят , че станаха вече и 2 с SGA ми да |
|
|
|
|
|
|
Feb 2 2007, 12:51 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
Един въпрос: Как се казваше галактиката на родната планета Othalla на Асгардите? Беше нещо от рода на Leda ili Ida ама не се сещам ми да Ida -> Инфото: заповядай МИ то хубаво ама нещо по торентите се не може да се вмести в 10-те най-сваляни? Може да сме по-малко, но явно сме по-фанатизирани |
|
|
|
|
|
Feb 2 2007, 02:18 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
...което ми напомни, че по едно време се беше появила идеята за супер-врагът: Гуа`улд в Призрак Сега и едно приорско жезълче като му сложим и му затворим очичките ще стане "въх" . Очичките по добре да са гоа'улдски, но пък може да му добавим един щит от тези древните дето Маккей и оня смешния ползваха за малко, може и едно устройство от тия дето те пращат в другото измерение и ставаш невидим. Тоя пич да е водач на армия от буболечките на Майкъл заедно с ония черните войни на Анубис. Е това няма спиране вече. samy13 Епизодът е 2х22 и расите си бяха 4 от тях само Фърлингите не сме ги виждали никъде досега. Жалко наистина че Ноксите и Толанците ( добри епизоди бяха с тях ) бяха на принципа ние сме по напред с материала и не можем да ви дадем информация още не сте готови за нея тя само ще ви помогне да се унищожите по бързо. |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Feb 2 2007, 02:23 PM
Коментар
|
|
Ами да! ![]() Babilon и Insaneboy за президент и вицепрезидент !!! Шегата на страна, но без преводите им все още щях да съм си гледал само игралния филм и пилотния "Деца на Боговете" на Старгейт SG-1 (сериалът). Във времето на пиратските видеокасети го разпостраняваха по видеотеките като Старгейт 2. Имаше един момент, когато филмите се дублираха от един човек, в повечето случаи този, който ги е превеждал ... |
|
|
|
|
|
Feb 2 2007, 03:20 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 8-January 07 Град: У катакомбите на Фараона Потребител No.: 319 Статус: Офлайн |
Babilon и Insaneboy за президент и вицепрезидент !!! Няма шега! Още помня времето, когато попаднах на темата в subs.unacs и първото ми мнение беше откъде мога да си намеря 1 сезон. След бързия отговор ГИ ПРИЗНАХ И ДВАМАТА ЗА ВЕЛИКИ. И така и до днес ни радват с чудесни преводи, за което искрено им БЛАГОДАРЯ! Оттогава манията по SG е пълна.
|
|
------------------------------------ http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=51336
"Seek not wickedness amongst your neighbours lest it find purchase into your own house!" ![]() |
|
|
|
|
| LesONir |
Feb 4 2007, 05:50 PM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
Абе защо ме карате да се съмнявам в собствените си спомени http://en.wikipedia.org/wiki/Aliens_in_Stargate#Nox Фърлингите и ноксите са ги позабравили, нормално, сценаристите на пет-десет серии дават нови насоки за развитие на сериала... кой знае колко идеи са останали в някой прашен тефтер или по-лошо - са били забравени. |
|
|
|
|
|
|
Feb 5 2007, 09:53 AM
Коментар
|
|
Хммм Прав си, вероятнно съм се объркал. Извинявам се за което. Бях в някаква заблуда, че е имало един епизод с тях в първи сезон, но сега като прегледах Episode Guide на Stargate SG-1 Archive не открих такъв. Сори, че ви подведох всички. p.s. Утре излиза последният епизод на Атлантида за сезон 3. От това, което чета по спойлерите ни очаква интересен епизод. Да оставим на страна скъпите спец.ефекти, за които се изписа доволно, но (ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА СПОЙЛЕР) Очаква се Атлантис да полети при атаката на репликаторите в този епизод или в първият от сезон 4 - така, че съм любопитен да видя в следващият сезон как ли ще се развихрят сценаристите. .... Скоро ще заработи и това нещо: Блог на Робърт Купър - сигурен съм, че от там ще излизат новинки, кото се има предвид кой е г-н Купър |
|
|
|
|
|
Feb 5 2007, 06:24 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 11-January 07 Град: Варна Потребител No.: 484 Статус: Офлайн |
Един въпрос не ми дава мира. |
|
|
|
|
|
|
| LesONir |
Feb 5 2007, 06:29 PM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
Един въпрос не ми дава мира. Не е, типично за американците е да смятат, че целият свят говори английски Хора от различни епохи на Земята са били разселени по другите светове и съответно няма как навсякъде езикът да е еволюирал до английски, ама... на. |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 24th October 2025 - 09:34 PM |