subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 29 2007, 08:48 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
...
Този коментар е бил редактиран от KaSmeT4e на Jan 4 2008, 09:35 PM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Oct 29 2007, 10:49 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
|
Oct 29 2007, 11:46 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 110 Регистриран: 11-January 07 Град: Хасково Потребител No.: 613 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Oct 30 2007, 12:17 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн |
Имах предвид нещо ново с джаффа , ай дано поне Малози ме чуе а като сваршат дроновете какво ще правят? те си ги пазят като злато Винаги намират изход, така, че не ги мисли а като сваршат дроновете какво ще правят? те си ги пазят като злато Винаги намират изход, така, че не ги мисли Ай щото Лудия пак ще каже, че сме се побъркали П.П. Късметче, знам че има но като засече компа не ме пита дали искам да редактирам |
|
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
|
Oct 30 2007, 12:28 AM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
...
Този коментар е бил редактиран от KaSmeT4e на Jan 4 2008, 09:35 PM |
|
|
|
|
|
Oct 31 2007, 10:32 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 13-January 07 Град: София Потребител No.: 799 Статус: Офлайн |
Извънземни няма. Ако имаше досега да са се появили. И Вселената не изглежда това което е Този коментар е бил редактиран от icobgr на Oct 31 2007, 10:33 AM |
|
|
|
|
|
|
Oct 31 2007, 11:01 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
Oct 31 2007, 11:54 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 113 Регистриран: 12-January 07 Град: Earth Потребител No.: 741 Статус: Офлайн |
Имам едно питане... От този сайт мога ли да си поръчам и купя нещо от България? Харесала съм си това. Не че бих могла да си го купя де, но има хубави чаши например, които ще мога. Хич ми го няма английския, та затова питам. Благодаря можеш Цитат Are there extra costs for international customers? International customers are responsible for all customs and import fees charged by your government. As these rules change all the time, it is important that you understand what fees you may have to pay if you purchase from the U.S. но този текст означава, че това което ще си поръчаш ще се чарджне с евро таксите, т.е. ще ти излезе с някакви % по-скъпо отколкото е посочено в сайта, колко точно - трябва да се регистрираш, да си направиш ордер за това което искаш да купиш и преди да го потвърдиш ще ти изпише какво точно трябва да платиш. hint: пратките категоризирани като играчки не се облагат с такси от Р. България, иначе и такава ще трябва да платиш като ти го обмитяват тук + 20-25лв. (такси за този процес). |
|
|
|
|
|
Oct 31 2007, 12:27 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
|
Oct 31 2007, 02:39 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
Oct 31 2007, 07:36 PM
Коментар
|
|
...
Този коментар е бил редактиран от KaSmeT4e на Jan 4 2008, 09:34 PM |
|
|
|
|
|
Nov 1 2007, 09:02 AM
Коментар
|
|
Хехе, абсолютно. Но пък това е още по добре А иначе пари за харчене няма, но бих посъбрала. Евентуално нещо до горната сума (в момента 149 $), но пък кой знае колко ще се качи още, а и няма кой да ме чака. Цитат Вижте моля ви се какво се продава в ebay: Ама снимката ли се продава или AT? Този коментар е бил редактиран от Alt_CX на Nov 1 2007, 09:05 AM |
|
|
|
|
|
Nov 1 2007, 09:53 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 113 Регистриран: 12-January 07 Град: Earth Потребител No.: 741 Статус: Офлайн |
Не се ли плаща мито на стоки по - скъпи от 50 лв? това е стока която не се облага, естествено има някаква граница на стойността на играчката която ако се надхвърли пратката попада в друга категория, но за това което съм поръчвал до момента не съм плащал такава такса Абе аз се регистрирах, но в Billing Address няма България. Нали там е за плащането? така както са го написали можеш да си поръчаш, виж дали знаят къде е България и дали според тях съществува такава държава е друг въпрос, в такъв случай най-безболезненото е роднини/познати в някоя по известна държава, те да го получат и да ти го препратят, този вариант е определено по добре отколкото варианта да се купи същото от европа, само за сръвнение, нещо което струва 63 долара (в тази сума е включена доставка до който и да е щат на територията на УСА) ако се купи от европа е 127 евро - лично аз мигах на парцали как едно и също може да има такава разлика в цената. |
|
|
|
|
|
Nov 1 2007, 01:46 PM
Коментар
|
|
Хехе, харесах си ключодържател: и и Щеше да е добре да влиза и лаптопа: ![]() И фигурки разни: Абе с две думи искам всичко без ДВД-тата, въпреки че ако някой ми ги подари Чао. |
|
|
|
|
|
Nov 1 2007, 02:59 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 31-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 4 890 Статус: Офлайн |
Извинявям се много ама може ли едно линкче за *.avi to Атлантис 4 х 4 благодаря
Този коментар е бил редактиран от Kroyff на Nov 1 2007, 03:10 PM |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 9th November 2025 - 11:52 AM |