subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jul 8 2009, 12:54 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 25 Регистриран: 19-December 07 Потребител No.: 54 914 Статус: Офлайн |
Sophie Scholl - die letzten Tage
Жанр: биография, история, драма Година: 2005 Режисьор: Марк Ротермунд Актьори: Юлия Йенч, Гералд Александър Хелд, Фабиан Хинрикс, Йохана Гастдорф Държава: Германия Времетраене: 120 мин. Резюме: Филм за последните дни от живота на Софи Шол, една от най-известните активистки на движението "Бялата роза" срещу нацистите. Скрийншотове СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от yonkaval на Feb 19 2012, 11:22 PM |
|
|
|
|
|
|
Jul 8 2009, 05:55 PM
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн |
3 потребител/и са ви благодарили : Chochito, svetlio1946, velikolepna There has/have been 3 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
|
|
Jul 8 2009, 06:56 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 25 Регистриран: 19-December 07 Потребител No.: 54 914 Статус: Офлайн |
Защо Stone ми махна скрийншотовете? В друга тема пък е редуцирал размера? Скрийншотовете обща представа филма и не виждам причина да ги пускам като линк, вместо веднага да са видими. Тези филми, които пускам, са редки и ги няма на българските торенттракери. Поради бавният ми интернет не мога да стана ъплоудер, така че ще ги има само тук. Мислите ли, както Stone, че няма нужда от скрийшотове в описанието на филма? Или трябва да е в линк? |
|
|
|
|
|
|
Jul 8 2009, 07:10 PM
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн |
Защо Stone ми махна скрийншотовете? В друга тема пък е редуцирал размера? Скрийншотовете обща представа филма и не виждам причина да ги пускам като линк, вместо веднага да са видими. Тези филми, които пускам, са редки и ги няма на българските торенттракери. Поради бавният ми интернет не мога да стана ъплоудер, така че ще ги има само тук. Мислите ли, както Stone, че няма нужда от скрийшотове в описанието на филма? Или трябва да е в линк? Приятелски съвет - не коментирай решенията на администратор!
Направил го е за добро. Има си правила, които дори и той спазва. Редки или не - на повечето хора им е все тая за твоите пристрастия, които, както забелязвам са предимно едноцветни. Работи си спокойно във форума, извади качествен продукт и всички ще те аплодираме. Желая успехи |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jul 8 2009, 07:16 PM
Коментар
|
|
![]() Homo vulgaris ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн |
Аз намалих размера на картинките ти в другите теми. Те не се побират коректно на екрана, ако ширината му е 1280 пиксела или по-малко, затова съм ги намалил на 800. Stone е махнал картинката ти в тази тема, понеже очевидно не си се поучил от предишните поправки. Ако желаеш да прилагаш картинки за в бъдеще, използвай подходящи тагове.
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 9th November 2025 - 12:52 PM |