subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 45 Регистриран: 8-January 07 Град: Gotham City Потребител No.: 283 Статус: Офлайн ![]() |
По информация на руското списание "Видеомагазин", видеопремиерата на филма в Русия (R5) ще е през м.декември '09.
Този коментар е бил редактиран от mrfeelgood на Jun 17 2009, 08:08 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 31-January 07 Потребител No.: 4 787 Статус: Офлайн ![]() |
Някой ще може ли да направи един синк за iMBT релийза? edit: мерси Този коментар е бил редактиран от niksus на Oct 29 2009, 10:42 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Благодарство за превода. Най-сетне го изгледах. Филмът ми хареса доста, все пак това е Терминатор, вие какво очаквате, филм на Кубрик? ![]() Убийствени ефекти, басът ми щеше да се пръсне. Целият блок е в тъмнина. ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 25-June 08 Град: Somewhere Потребител No.: 72 961 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за превода на преводача, но този филм няма да е същия без Арнолд Шварценегер. ![]() |
------------------------------------ "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!" |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 5th October 2025 - 06:05 AM |