subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Sep 18 2007, 06:19 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 11-September 07 Потребител No.: 42 800 Статус: Офлайн |
Не искам да се обиждате но няма никакъв професионализъм във вашата работа . Днес сутринта в 6 часа наше време излезна първата серия на третия сезон на най-чакания от всички ни Prison Break а още не сте направили субтитри . Ако знаех как се правят субтитри бих си ги направил сам но за съжаление не знам а и нямам време . Уж имате толкова много преводачи а няма кой да направи един превод на 40 минутна серия . Знам ,че всичките преводи ги правите само и единствено за развлечение без да получавате нищо в замяна но щом сте се хванали на хорото поне правете нещата като хората .А на всичкото отгоре попитах кога най-после ще направите субс за серията в чата по най-културен начин ("Абе не сте ли направили още субтитри за Призана ве? Цял ден се мотате") и за отговор бях баннат от там . Дреме ми чесно казано но просто не ви прилича на сайта и на рекламите . Translator`s Heaven - дрън дрън та пляс . То по добре да си гледам филма и без субтитри както и направих . -------------------------------------------------- Mod edit: Вмъкване на "културното запитване" Аз бях готов още в 16:00, но уви още не са одобрени. Корупция. Този коментар е бил редактиран от ivajlap на Sep 18 2007, 06:25 PM
Причина за редакцията: Субтитри се добавят и одобряват в сайтОТ!
|
|
|
|
|
|
|
Sep 18 2007, 06:45 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
Maфия и мутри! |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Sep 18 2007, 06:57 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 221 Регистриран: 26-December 06 Потребител No.: 94 Статус: Офлайн |
Аз предлагам да причакаме tato пред тях и да го "редактираме". |
|
------------------------------------ Quit smoking or die trying! Не пуши от 12 март 2009 г., 16 ч. 17 мин. So it goes. |
|
|
|
|
Sep 18 2007, 07:18 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 232 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 449 Статус: Офлайн |
По-добре да го причакаме и залеем с кис... така де, с кафе. |
|
|
|
|
|
Sep 22 2007, 10:03 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 22-September 07 Потребител No.: 44 029 Статус: Офлайн |
много е полезен
|
|
|
|
|
|
|
Sep 24 2007, 07:53 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 24-September 07 Потребител No.: 44 310 Статус: Офлайн |
защо като търся субтитри и напиша името на филма не ми излизат субтитрите, ме пита за година , кой ги е качил и за рилийз.
|
|
|
|
|
|
|
Sep 24 2007, 07:55 PM
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
Sep 24 2007, 08:11 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 17 Регистриран: 24-June 07 Потребител No.: 34 472 Статус: Офлайн |
Супер е !
|
|
|
|
|
|
|
Sep 24 2007, 08:25 PM
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн |
защо като търся субтитри и напиша името на филма не ми излизат субтитрите, ме пита за година , кой ги е качил и за рилийз. Това са незадължителни полета. Т.е. ако при търсене на даден филм не излизат резултати, значи няма субтитри за него. В същото време, за по-точно търсене можеш да ги използваш. (примерно "Prison Break" в името на филма, и "tato" за ъплоудъра. Така ще ти изкара всички субтитри за Prison Break, качени от tato) |
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. С радиото не се спори. |
|
|
|
|
Sep 24 2007, 08:48 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Ей, кво ме емнахте с тоя Призън... котьо-о-о-о... |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Sep 25 2007, 12:14 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 24-September 07 Потребител No.: 44 323 Статус: Офлайн |
Вашите мнения и препоръки за http://subs.sab.bz Собствен стил, професионално отношение към работата, търсене на най- подходящите изразни средства, максимално близки до оригинала..., това са част от суперлативите, които мога да посоча за екипа. Тъй- като съм относително компетентен за преводите от руски, в други сайтове съм срещал буквално анегдотични. Напр. "Нам не нужно "Ледовое побоище"/Нарицателно, "на нас не ни е нужна грандиозна битка", има се предвид изключителната победа на Ал. Невски над шведите/, а е преведено" На нас не са ни нужни Ледов и Побой!? Кои са тия двамата..." Бъдете все такива!
|
|
|
|
|
|
|
Sep 25 2007, 04:31 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 25-September 07 Потребител No.: 44 373 Статус: Офлайн |
МНОГО РЯДКО ПИШЕМ ПО ФОРУМИТЕ И ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА Е СЛОВЕСТНАТА ВОЙНА КОЯТО СЕ ВОДИ МЕЖДУ ПРЕВОДАЧИТЕ ТЕ ВЪРШАТ ПРЕКРАСНА РАБОТА ЗА НАС НЕЗНАЕЩИТЕИ ПРОСТО НЕ ВИЖДАМЕ СМИСЪЛ ОТ ТАЗИ ВОЙНА МИСЪЛТА МИ БЕ ТАКАВА АКО КЪМ ЕДИН ФИЛМ СЕ ПУСКАТ ПОВЕЧЕ ПРЕВОДИ ОТ РАЗЛИЧНИ ХОРА В ЕДИН МОМЕНТ АЗ И ДРУГИТЕ КАТО МЕН ЩЕ ИЗБЕРАТ ОТ ЧИЙ ПРЕВОД СА НАЙ ДОВОЛНИ И В ДАДЕН МОМЕН ОТ ВРЕМЕТО НЯКОЙ ЩЕ РАЗБЕРАТ ЧЕ ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО И НЯМА ДА ИМА ПОВОД ЗА ТЕЗИ ПОСТОЯННИ БИТКИ АЗ ЛИЧНО ХАРЕСВАМ ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ СЕРИАЛИ А ДРУГИ НЕ АКО МОЖЕТЕ ИЗМИСЛЕТЕ НЯКАКВА СХЕМА ЗА ОЦЕНЯВАНЕ И МИСЛЯ ЧЕ ТАЗИ''ВОЙНА'' ЩЕ СПРЕ КЪСМЕТ ИНАЧЕ САЙТА Е МНОГО ДОБЪР БРАВО |
|
------------------------------------ Живей всеки сезон като последен.Вдишай въздуха, изпий питие, опитай плод и се остави на въздействието на всяко едно от тях
|
|
|
|
|
Sep 26 2007, 09:25 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 26-September 07 Потребител No.: 44 668 Статус: Офлайн |
Глупаво е, но едва днес разбрах, как да се присъединя към Всички Вас.Имам чувството обаче, че сте готини защото правите нещо което Ви забавлява, а същевременно е полезно.Рядка професия!
|
|
|
|
|
|
|
Sep 27 2007, 11:34 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 27-September 07 Потребител No.: 44 739 Статус: Офлайн |
Току що се регистрирам, но имам впечатления и от по-рано - сайта е номер 1
|
|
|
|
|
|
|
Sep 27 2007, 07:49 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 25-September 07 Потребител No.: 44 356 Статус: Офлайн |
Саб-а си е супер, добре че се появи, защото юнаците почнаха се поразпадат и да съхват.
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 17th November 2025 - 07:37 PM |