subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
May 9 2007, 06:35 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 13-January 07 Потребител No.: 855 Статус: Офлайн |
Невероятни сте! Благодаря!
|
|
|
|
|
|
|
| iuro |
May 10 2007, 06:11 AM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
Най ми харесва в раздела ДОБАВИ предупреждението в червено. Явно тук за разлика от другите уважават преводачите си, за което БРАВО. Въпреки това мисля, че има още нещо за доизпипване. Прави ми впечатление, че като излезе един превод, след известно време излизат негови редакции за други релийзи. До тук нищо лошо. Лошото или подличкото според мен е когато вторите играчи "забравят" да споменат името на преводача /автора/ и се само произвеждат за "преводачи". Може би грешката е и в сайта като е поставил само едно прозорче за ДОБАВИЛ и е поставил наравно преводача с редактора. Истината е съвсем проста, няма ли преводачи, няма и редактори. Преводачите /добри и не толкова добри/ правят сайта и за това следва да са много по-горе от редакторите и имената им да намерят достойното им място в сайта. Това ще е и тяхната награда за труда. За някой това ще е поредната глупост ама всеки има право на мнение. Моето предложение е следното: Излезлите субтитри с името на преводача на едно место. Под него субтитрите с имената на редакторите. Иначе и тук както при другите ще стане - един превод много преводачи и чупим клона.
|
|
|
|
|
|
|
May 10 2007, 07:18 AM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн |
Прави ми впечатление, че като излезе един превод, след известно време излизат негови редакции за други релийзи. До тук нищо лошо. Лошото или подличкото според мен е когато вторите играчи "забравят" да споменат името на преводача /автора/ и се само произвеждат за "преводачи". В този сайт не се случват подобни неща - ако се установи, че някой е изтрил името на преводача и е написал своето, то той бива баннат безапелационно и завинаги оттук. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
May 10 2007, 05:50 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 20-April 07 Потребител No.: 24 271 Статус: Офлайн |
В този сайт не се случват подобни неща - ако се установи, че някой е изтрил името на преводача и е написал своето, то той бива баннат безапелационно и завинаги оттук. Stone, това не може да стане, ако си с Динамично Ай Пи, защото при всеки рестарт на компа Ай Пи-то се мени |
|
|
|
|
|
|
May 10 2007, 05:57 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
May 10 2007, 06:37 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 10-May 07 Потребител No.: 28 683 Статус: Офлайн |
Super!
|
|
|
|
|
|
|
May 10 2007, 07:32 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 17 Регистриран: 24-February 07 Град: Пловдив Потребител No.: 13 107 Статус: Офлайн |
С риск да повторя нещо от горе споменатите хвалебства,ще го кажа малко по така:браво,перфектно,отлично,главозамайващо,идеално,евалла,машалла,дтрахотни сте.Мисля че това изразява напълно моето скромно мнение |
|
|
|
|
|
|
May 10 2007, 08:48 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 10-May 07 Потребител No.: 28 713 Статус: Офлайн |
Браво Супер сте!
|
|
|
|
|
|
|
May 11 2007, 12:00 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 11-May 07 Потребител No.: 28 842 Статус: Офлайн |
nadiavam se da nameria sub koito sa mi neob |
|
|
|
|
|
|
May 11 2007, 12:21 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 26-April 07 Потребител No.: 25 196 Статус: Офлайн |
Vashiten sam!!! Blagodaria.
|
|
|
|
|
|
|
May 11 2007, 05:06 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 10-May 07 Потребител No.: 28 713 Статус: Офлайн |
Супер сте!
|
|
|
|
|
|
|
May 11 2007, 05:11 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 11-May 07 Потребител No.: 28 895 Статус: Офлайн |
Ей хора вече час се бъхта в тоя сайт,кажете най после как да стигна до субтитрите на Спайдермен???
|
|
|
|
|
|
|
May 11 2007, 05:15 PM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн |
chuho1, това е форумът, а на теб ти трябва сайтът, където има търсачка |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
May 12 2007, 04:46 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 12-May 07 Град: Плевен Потребител No.: 29 011 Статус: Офлайн |
Всичко е красиво и като по мед и масло в сайта , но админите трябва да са по учтиви и възпитани и като имат права това не ги прави "Богове".Освен това нека не нагрубават хората, а да им дават втори шанс, когато сгафят...Всички сме хора в крайна сметка! Сайта е хубав! Най-много ми харесва , че можем самите ние да качваме субтитри и да си ги споделяме! Това е от мен. И нека сайта се развива в хубав посока p.s.Предполагам не е нужно всички препоръки да са положителни Този коментар е бил редактиран от The.Saint на May 12 2007, 11:43 PM |
|
------------------------------------ Respect Is All We Need
|
|
|
|
|
May 12 2007, 06:42 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 26-January 07 Потребител No.: 3 124 Статус: Офлайн |
Супер сте |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 15th November 2025 - 05:43 PM |