subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 8-December 09 Потребител No.: 103 515 Статус: Офлайн ![]() |
В същия дух !!! Радвам се че сайта е на ниво и съществува !!! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 111 Регистриран: 7-December 09 Град: Русе Потребител No.: 103 438 Статус: Офлайн ![]() |
Много добър сайт, с добра визия и най-вече, радвам се, че допускате само качествени субтитри. Поздравления и успех в развитието на сайта.
|
------------------------------------ Да пишеш на български с латиница е като да пишеш с лайна на стената - чете се, но не е красиво!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 15-December 09 Потребител No.: 103 767 Статус: Офлайн ![]() |
Гут!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 4 Регистриран: 14-December 09 Град: Razgrad Потребител No.: 103 751 Статус: Офлайн ![]() |
Сайта е супер преводите са точни и добре (от правописна гледна точка) добри админи и администратори (бързо рейгират ![]() ------------------------------ Админите и администраторите реЙгират бързо, особено що се отнася за нагли спамери и некадърни плагиатчета, като теб. Stone |
------------------------------------ "Feel The Dream, Live The Dream!"
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Wanted ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 274 Регистриран: 19-December 09 Град: Разград Потребител No.: 103 902 Статус: Офлайн ![]() |
Искам публично да се извиня на целия екип на subs.sab.bz за моята наглост и за дето им създадох работа да ми трият акаунтите. Наистина съжалявам. Осъзнах грешката си и ви ОБЕЩАВАМ, че няма да се повтори. Отново едно голямо БЛАГОДАРЯ на Stone и екипа за милосърдието. хАуСеР, flashcs3, Copy&Paste и SkylimiT Този коментар е бил редактиран от SkylimiT на Dec 20 2009, 01:12 AM |
------------------------------------ “Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt.”
- Abraham Lincoln |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 26-October 07 Потребител No.: 48 363 Статус: Офлайн ![]() |
няма по-добри от вас
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 4-November 09 Потребител No.: 101 478 Статус: Офлайн ![]() |
Като всеки друг човек и аз съм грешник. Случва се на всекиго, какво да се прави... ![]() Моята мисъл е много остра и двуполюсна. От нея може да очаквате както добро, така и зло... нали знаете, че от най-добрата добрина произлиза и най-голямата злина? В приказките съществуват "благородните лъжи", но от личен опит знам, че в реалност тези не минават. Изготвих няколко субки за "Шотландския Боец", в чийто превод комбинирах от онзи по телевизията. Положих усилия да оправя тайминга, правопис, стилово оформление и други, за да бъдат субките ШЕСТ! Обаче в края на файла изписвах, че делото е мое. Първоначално се скарах с екипа и се опитах да им обясня, че в дублажа на сериала не казваха имена за преводач и действително беше така... исках да подменя архивите без име накрая, подмених един, но просто не ми дадоха време и бях изгонен от сайта. Дори и да се бях оплакал на арменския поп молбите ми не се чуваха /нормално, нали такъв поп изобщо не съществува? ![]() Писах до администратора на сайта. Чаках месец, два, три... половин година, но отговор нямаше! Затова реших да поема случая в мои ръце! И ей ме на - наща хаймана пак е тук... за сега де... ![]() Реших да им се представя на екипа кой съм всъщност, защото аз не съм подмолен тип човек да квася в сайта и да се правя на пръднал и да се ослушвам като болно прасе... Така и така, рекох им "пичаги, как сте", "ЧНГ", пожелания, ала-бала... смятам, че съм ги уважил и никой не накърнил... Срещнах Stone, но сякаш още с прозрение ме гледа от онзи момент... но колкото и да е корав нали във всяко едно сърце има поне малка светлинка и ме помоли да се извиня публично... Добре, това е мой дълг... и ще го изпълня. Както повелява традицията... ![]() Публично се извинявам за опита ми да плагиатствам. С времето осъзнах за деянието си и с ръка на сърцето заявявам, че много съжалявам и ще се постарая да не се случи повторно. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 8-January 10 Потребител No.: 104 559 Статус: Офлайн ![]() |
Преводите са прекрасни!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 13-January 10 Потребител No.: 104 849 Статус: Офлайн ![]() |
Добре оформен сайт!Благодаря!!!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 13-January 10 Потребител No.: 104 866 Статус: Офлайн ![]() |
Един от най-добрите сайтове за субтитри! БРАВОООО
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 23-January 10 Потребител No.: 105 403 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте много се радвам че ви открих.Искам да благодаря на всички ,които се трудят за нас потребителите ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 19-January 10 Град: Холандия, Хага Потребител No.: 105 228 Статус: Офлайн ![]() |
Винаги с най-добрите преводи! Успехи .. и едно голямо Благодаря.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 23-January 10 Потребител No.: 105 408 Статус: Офлайн ![]() |
Според моето скоромно и лично мнение, това е най добрият сайт от този род за България, и мисля това се дължи на високият професионализъм с който се работи тук. Продължавайте и занапред все така да ни радвате.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 27-January 10 Потребител No.: 105 621 Статус: Офлайн ![]() |
Поздравления на всички които са застанали зад този извор на кирилицата в субтитрите.БЛАГОДАРЯ!!!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 30-January 10 Потребител No.: 106 020 Статус: Офлайн ![]() |
благодаря че ви има
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 19th October 2025 - 09:27 PM |