subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= ОфИцИАлнО брАкУвАн =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 284 Регистриран: 15-January 07 Град: San Francisco Потребител No.: 1 109 Статус: Офлайн ![]() |
Taking Chance ( 2009 )
![]() Жанр: Drama | War Година: 2009 Официална страница и трейлър: ![]() Резюме: През 2004 г. подполковник Майкъл Стробъл се наема доброволно с ескортирането до дома на тялото на 19-годишен морски пехотинец, загинал в Ирак. Кевин Бейкън, в ролята на Стробъл, участва в тази проникновена история за военните ритуали и отдаването на последна чест на загиналите във войните амерканци и в частност на войника Чанс Фелпс. До поемането на задачата Стробъл никога не е срещал Фелпс, но докато пренася тялото му през страната, той разбира с каква възвишеност и достойнство се извършва това нелеко задължение. Срещата със семейството и приятелите на Чанс му помагат да преодолее мъчещото го чувство за вина. ![]() Издания: Taking Chance 2009 HDTV MPEG2 1080i Taking.Chance.2008.HDTV.XviD-2HD Прогрес: Готови! СУБТИТРИ ![]() Този коментар е бил редактиран от sty на Feb 13 2012, 10:45 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Човекът-група =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 2-August 08 Град: Плевен Потребител No.: 74 735 Статус: Офлайн ![]() |
И аз благодаря. Ако ми позволиш, една вметка: лейтенант-полковник=подполковник ![]() Като офицер ми направи впечатление. |
------------------------------------ Нямаш ли си свой човек, загубен си, мой човек!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 17-September 07 Потребител No.: 43 470 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря!
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd October 2025 - 05:30 PM |