subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jan 4 2013, 11:24 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 11-May 10 Потребител No.: 111 900 Статус: Офлайн |
Трябва ми някой да преведе един курс от Руски на Български. Това е интересен курс по английски, който може да е полезен на много хора. Особенно онези които изпитват големи трудности с езика. Пиша тук, защото това не е филм, но ако модераторите одобрят мога да пусна заявка за субтитри. В края давам връзка към сайта, освен това съм свалил торента. Опитах да го преведа, но се оказа, че не съм внимавал в часовете по руски. Всъщност като гледам, мяй ме е нямало. Става въпрос за 16 урока, при това много добри. Всеки урок е с продължителност един учебен час. Стандартно. Това е връзката п.п. ако има желаещи има и урок по италиански, книга с техники за заучаване на нов език и една мисля меко казано интересна програма, но за това друг път |
|
|
|
|
|
|
Jan 4 2013, 01:27 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 282 Регистриран: 28-February 07 Град: РФ. г. Ростов-на-Дону Потребител No.: 14 090 Статус: Офлайн |
от руски на български и за учене на английски... няма ли да стане каша?
|
|
|
|
|
|
|
Jan 5 2013, 12:32 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 11-May 10 Потребител No.: 111 900 Статус: Офлайн |
от руски на български и за учене на английски... няма ли да стане каша? Би могло. Но идеята е да се "помогне" на онези които си нямата понятие от езици. Макар, че вариантите в този случай са много, за да ги дискутираме. По принцип може да се дублира Условието е да са мъж и жена, иначе всичко ще се омаже. Ако ми изпратите суб. на Български ще се пробвам да го дублирам с гаджето. Дублажа не би трябвало да е труден, защото освен, че не са необходими актьорски умения, участниците са доста толерантни по време на курса и се изслушват, с малки изключения разбира се. |
|
|
|
|
|
|
Jan 5 2013, 12:57 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 282 Регистриран: 28-February 07 Град: РФ. г. Ростов-на-Дону Потребител No.: 14 090 Статус: Офлайн |
16 урока с продолжителност един учебен час... това си е цяло сериалче... дано някой да се навие да слухти.
|
|
|
|
|
|
|
Jan 7 2013, 11:17 AM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Feb 16 2013, 04:18 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 7th February 2026 - 10:14 PM |