subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jan 19 2007, 12:28 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Едно нещо, което ми направи впечатление преди малко. Сайта не се отваря с www.subs.sab.bz Когато искам да го цитирам някъде, примерно да подпиша субтитри с него, за да се вижда, че е URL, трябва да напиша или http://subs... или www.subs... за да е видно, че е адрес на сайт. Личното ми мнение, е че с www... е по-приятно за окото. Това, разбира се, е въпрос на вкус, но се надявам да го направите да се отваря и с „Въй-въй-въй...“. Благодаря. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
| -= F o z z y =- |
Jan 19 2007, 12:38 AM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
Това е DNS настройка при хостинг провайдъра... |
|
|
|
|
|
|
Jan 19 2007, 06:44 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Може ли надписът "Mozilla Firefox©" ( от Препоръчва се използването на Mozilla Firefox© ) да се смени с някаква красива иконка ще е много по добре според мен. ето и малко smiles от личната ми колекция ![]() това е много добро ![]() ![]() |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Jan 19 2007, 06:48 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
продължение ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() теза са подходящи за първия ред в по горния пост ако искате мода и да изровя подходящи картинки имам доста тази за музика мисля че е по добра
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Jan 19 2007, 07:40 PM
Коментар
|
|
|
Празнотата, която обвързва! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 160 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 56 Статус: Офлайн |
Искам RSS Feed.
|
|
|
|
|
|
|
Jan 19 2007, 07:45 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 19 2007, 07:51 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
На кое? Като пуснат сайта за ъплоуд, ще е хубаво да има РСС Фийд...
|
|
|
|
|
|
|
Jan 19 2007, 08:39 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 11-January 07 Град: Brockport, USA Потребител No.: 467 Статус: Офлайн |
Аз искам само да спомена, че форума продължава да е почти недостъпен от чужбина (или поне от САЩ). Преди 5-6 дни се беше оправило за 10-тина часа, обаче от тогава се налага да влизам през Прокси. Най-вероятно както ми каза Фози се работи по разрешаването на въпроса, но аз да спомена. Лека. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jan 20 2007, 05:51 PM
Коментар
|
|
|
Празнотата, която обвързва! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 160 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 56 Статус: Офлайн |
направи ми впечатление, че закачането на файлове е нещо като плъгин. Лошо няма, но може ли като се избере файл, бутона за постване на коментара да го прикача автоматично? Не, тъй като можеш да качиш един след друг много файла. Този коментар е бил редактиран от didodido на Jan 20 2007, 05:56 PM
Причина за редакцията: Отговор.
|
|
|
|
|
|
|
Jan 20 2007, 07:36 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 11-January 07 Град: Русе Потребител No.: 637 Статус: Офлайн |
Едно нещо, което ми направи впечатление преди малко. Сайта не се отваря с www.subs.sab.bz Когато искам да го цитирам някъде, примерно да подпиша субтитри с него, за да се вижда, че е URL, трябва да напиша или http://subs... или www.subs... за да е видно, че е адрес на сайт. Личното ми мнение, е че с www... е по-приятно за окото. Това, разбира се, е въпрос на вкус, но се надявам да го направите да се отваря и с „Въй-въй-въй...”. Благодаря. www. пред поддомейн е много неправилно и не се използва. По същата логика и за tato.subs.sab.bz трябва да има www. което е грешно. Да не говорим че и пред домейни е излишно да се слага. Малко инфо http://no-www.org/index.php На мен пък лично www.subs.sab.bz ми изглежда отвратително. Виж http://subs.sab.bz е друга работа. Този коментар е бил редактиран от MaSTeRMinD на Jan 20 2007, 07:36 PM |
|
|
|
|
|
|
Jan 20 2007, 07:40 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Както съм написал по-горе - въпрос на вкус. И откъде накъде да е неправилно www пред поддомейн? Като ги има и двата варианта, ти си ползваш http://, аз си ползвам www. Теб това какво те бърка? |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Jan 20 2007, 08:42 PM
Коментар
|
|
|
didodido, направи ми впечатление, само защото в унакс я има тази "екстра". Дори и когато са прикачени вече няколко файла, бутонът за постване "добавя" последния избран за качване файл. |
|
|
|
|
|
|
Jan 21 2007, 09:37 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 11-January 07 Град: Русе Потребител No.: 637 Статус: Офлайн |
Ами неправилно, е от такава гледна точка че никой не го прави така. Аз сайтове с поддомейн и www нямам спомен да съм виждал някъде. Какво ме бърка ли ? Ами нищо не ме бърка нито зависи от мен. Просто се опитах да ти обясня защо не работи с www и защо не би трябвало да работи. |
|
|
|
|
|
|
Jan 21 2007, 06:41 PM
Коментар
|
|
|
На иконата на скрития форум не мога да кликам за да стане прочетен, като при другите подфоруми.
|
|
|
|
|
|
|
Jan 23 2007, 02:49 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 733 Регистриран: 22-December 06 Град: Oort cloud Потребител No.: 25 Статус: Офлайн Моят блог |
Някой се оплака, че няма смайли за довиждане.
|
|
------------------------------------ Цитат pozdrav za julian ot jenamo |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 25th November 2025 - 11:11 AM |