subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= джамандолейка =- ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 916 Регистриран: 21-December 06 Град: Лориен Потребител No.: 11 Статус: Офлайн ![]() |
Много, много, много благодаря за превода. Гледах го преди пудрите, дано не съм изтървала нещо жизненоважно. ![]() ![]() Ще ми се да можех да стисна ръката на Содърбърг. Обективният портрет е налице, реализмът също. Макар да липсваха холивудските емоционални сцени, от шума на забиващите се в телата куршуми настръхвах, а Бени Белята за пореден път ме удари в земята с игра. Невероятен, велик актьор! Препоръчвам все пак по-добро качество или киното, защото калните им мутри не се виждат добре на тези скрийнъри, а така се губи съществена част от въздействието. ![]() minastirit, още един път благодаря за възможността да го гледам предпремиерно. Шпанският ми е зле, а филмът официално излиза на 8 май в България. |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн ![]() |
Излезе DVDRip на втора част, оправих буквичките, добавих липсващите в скрийнъра около 5 минути реплики. Този коментар е бил редактиран от qsatis на Jun 1 2009, 06:08 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 49 Регистриран: 1-February 07 Потребител No.: 5 111 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря и на двамата! Che.BOXSET.BGSUB.NTSC.DVDR-STS Този коментар е бил редактиран от yvetted на Feb 18 2012, 01:05 PM
Причина за редакцията: Премахнат линк.
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 24th August 2025 - 03:11 PM |