subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 20 2008, 03:11 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Този коментар е бил редактиран от tato на Feb 18 2012, 03:50 PM |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Nov 20 2008, 03:33 PM
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Nov 20 2008, 04:09 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Имаше реплики, за които не съм сигурен, че чух добре, така че субтитрите подлежат на редакция.
|
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Nov 24 2008, 03:26 PM
Коментар
|
|
![]() -= 200 РакиИ в чАс =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 325 Регистриран: 22-December 06 Град: Sofia Потребител No.: 43 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Nov 24 2008, 05:08 PM
Коментар
|
|
Както обикновено, всичките са с отвратително аудио. Съветвам те да изчакаш. |
|
|
|
|
|
Nov 26 2008, 12:08 AM
Коментар
|
|
Субтитрите пасват за четирите R5 издания, описани в първия пост. (И четирите издания са рипвани от един и същи "сорс" и синхронизация не е нужна.). За по-стари издания няма да бъдат синхронизирани!!! Този коментар е бил редактиран от tato на Nov 27 2008, 01:31 AM |
|
|
|
|
|
Jan 13 2009, 12:25 AM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
За Max.Payne.UNRATED.DVDRip.XviD.AC3-DEViSE ще ги има ли ?
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Jan 17 2009, 08:39 PM
Коментар
|
|
Unrated-а явно не е фиктивен и ще трябва да им отделя повечко време, няма да стане само със синхронизация. Утре ще се занимая с тях и ще гледам до вечерта да ги кача. Ако някой има наблюдения/инфо относно променените сцени, би ми спестил доста време. Този коментар е бил редактиран от tato на Jan 17 2009, 08:46 PM |
|
|
|
|
|
Jan 17 2009, 11:21 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 541 Регистриран: 16-June 08 Град: Шумен Потребител No.: 72 530 Статус: Офлайн |
Unrated-а явно не е фиктивен и ще трябва да им отделя повечко време, няма да стане само със синхронизация. Утре ще се занимая с тях и ще гледам до вечерта да ги кача. Ако някой има наблюдения/инфо относно променените сцени, би ми спестил доста време. Днес го гледах и това ми направи впечатление: - Някъде около 50-51-та минута. ВВ говори с Бравура. Там май има вмъкната реплика. - Около 1:16 ч. ВВ говори с Макс Пейн, когато го водят по кея. Там май са добавени две реплики. п.п. Това е за unrated версията на едно СД (Max.Payne.UNRATED.DVDRip.XViD-ALLiANCE) |
|
|
|
|
|
|
Jan 18 2009, 02:47 PM
Коментар
|
|
Субтитрите за следните издания на филмаMax.Payne.UNRATED.DVDRip.XViD-ALLiANCE Max.Payne.UNRATED.DVDRip.XviD.AC3-DEViSE Max.Payne.UNRATED.PROPER.DVDRip.XviD-DASH Max.Payne.UNRATED.FINAL.PROPER.DVDRip.XviD-Larceny Max.Payne.UNRATED.720p.BluRay.x264-SEPTiC можете да свалите оттук. |
|
|
|
|
|
Jan 20 2009, 07:36 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 12-January 09 Град: Перник Потребител No.: 85 473 Статус: Офлайн |
искам да изкажа и мойте благодарности за прекрасният превод на филма |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 17th December 2025 - 12:55 AM |