subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Баш електроженист ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 317 Регистриран: 6-October 07 Град: Мездра Потребител No.: 45 867 Статус: Офлайн ![]() |
Nightstalker (2002) Нощният ловец ![]() Жанр: Трилър Година: 2002 Производство: САЩ Времетраене: 97 минути В ролите: Розелин Санчес, Дани Трехо, Брет Робъртс, Дъглас Спейн и др. Режисьор: Крис Фишер Сценарий: Крис Фишер Оператор: Елиът Рокет Музика: Райън Бевъридж Описание: Филм, базиран върху живота на Ричард Рамирес, наречен още Нощният ловец, който в средата на 80-те години на ХХ век убива 14 души в Лос Анджелис. Субтитри за рилийза Nightstalker.2002.DVDRip.XviD-KooKoo Превод: 100% Редакция: 100% Този коментар е бил редактиран от fakelini на Feb 1 2012, 09:40 AM |
------------------------------------ "Преследването на материални блага е напълно безсмислено, щом изгубим нещата, които са най-ценни за човешкия дух." До краен предел |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн ![]() |
Fakelini, защо си мисля, че згалавието би трябвало да е нощният удушвач.... ![]() ![]() |
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
4 потребител/и са ви благодарили : Петър Хараланов, yvetted, massari, Petroka There has/have been 4 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Баш електроженист ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 317 Регистриран: 6-October 07 Град: Мездра Потребител No.: 45 867 Статус: Офлайн ![]() |
Fakelini, защо си мисля, че згалавието би трябвало да е нощният удушвач.... ![]() ![]() Всъщност и аз не бях сигурен, но заглавието от тази статия ми се стори удачно - Уикипедия ![]() |
------------------------------------ "Преследването на материални блага е напълно безсмислено, щом изгубим нещата, които са най-ценни за човешкия дух." До краен предел |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн ![]() |
Всъщност и аз не бях сигурен, но заглавието от тази статия ми се стори удачно - Уикипедия ![]() Съгласен съм с тебе! ![]() човек, който дебне дивеч; ловец; Успех с превода, после ше гледаме. ![]() |
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 15th September 2025 - 07:41 AM |