subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн ![]() |
Черен пояс
![]() Жанр: Година: 2007 Режисьор: Шуничи Нагасаки Актьори: Тетсуя Нака(Тайкан)-6-ти дан, инструктор към Японската карате асоциация; Акихито Яги(Гирю)-5-ти дан, инструктор към школата Мейбукан, Годжурю карате; Юджи Сузуки(Чоей)-японски актьор носитиел на 1-ви дан. Държава: Япония Времетраене: 95 минути Резюме: Действието във филма се развива през 1932 година. Трима души Тайкан, Гирю и Чоей тренират в школата "Шибахара". Когато група войници идват, за да превземат школата, учениците се противопоставят и миролюбивият Гирю побеждава в дуел командира им. Заради позора командирът се самоубива и децата му търсят отмъщение. За да избегне кръвопролитието Гирю се оставя да бъде ранен смъртоносно. Междувременно Тайкан е принуден да се подчини, присъединява се към армията и става инструктор. С времето той става все по агресивен и брутален като търси все по-силни противници. В крайна сметка това води до двубой между него и стария му приятел Гирю... ![]() Издание: собствен рип от австралийското двд9 Прогрес: 100% Субтитри: ТУК Филмчето ми хареса много. Заех се с превода по молба на мой приятел каратист. След като го завърша, ще опитам да вградя субтитрите в двдто и ще го кача в Замунда. Имам и версия на двд5, но винаги съм предпочитал 9-ките. Материалите в двдто са: Мейкинг на филма и трейлъри. Този коментар е бил редактиран от koksan на Feb 28 2009, 10:46 PM |
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
A dvdrip ще има ли !
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. ![]() Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 156 Регистриран: 29-January 07 Град: Балчик, Варна, Пловдив Потребител No.: 3 828 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 03:55 PM |