subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jul 1 2009, 08:31 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 21 Регистриран: 6-February 07 Град: на Чукара Потребител No.: 6 271 Статус: Офлайн |
Благодаря, fai_rodis |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Jul 11 2009, 11:59 AM
Коментар
|
|
![]() розовата кифла ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 413 Регистриран: 9-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 8 555 Статус: Офлайн |
Прочетох "Кланица 5" (Кърт Вонегът) и "Параграф 22" (Джоузеф Хелър). Кланицата не ме грабна, единственото, което се наби в съзнанието ми беше един цитат: "Тя беше глупава, но разкошна покана за правене на бебета. Щом мъжете я поглеждаха, веднага изпитваха желание да я напълнят с бебета. Но тя още не беше родила нито едно бебе. Използваше противозачатъчни средства." Параграфа ми хареса повече, но явно военната темаатика не е за мен, била тя и омесена с простотия А сега чета "Пътеводител на галактическия стопаджия" (Дъглас Адамс) - беше ми горещо препоръчана и засега съм доволна Този коментар е бил редактиран от missing на Jul 11 2009, 12:00 PM |
|
------------------------------------ Кифла. Розова.
|
|
|
|
|
Jul 11 2009, 06:14 PM
Коментар
|
|
![]() ::subs.sab.bz :: ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 49 Регистриран: 13-January 07 Потребител No.: 872 Статус: Офлайн Моят блог |
Здравейте приятели на книгата. Тъй като от години издирвам една двутомка безузпешно, се обръщам към вас с молба за помощ. Ако някой разполага с "Троянските коне в България" (в два тома, издадена 2001г., ИК "Хр. Ботев, автор: Николай Хайтов"), горещо моля да се свърже с мен на ЛС. |
|
|
|
|
|
Jul 12 2009, 11:09 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
Здравейте приятели на книгата. Тъй като от години издирвам една двутомка безузпешно, се обръщам към вас с молба за помощ. Ако някой разполага с "Троянските коне в България" (в два тома, издадена 2001г., ИК "Хр. Ботев, автор: Николай Хайтов"), горещо моля да се свърже с мен на ЛС. http://knigoteka.com/book/61118 опитай това само на него не пише че не е в наличност |
|
|
|
|
|
|
Apr 19 2010, 10:17 PM
Коментар
|
|
![]() DINGER! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 718 Регистриран: 24-August 09 Град: PLOVDIV Потребител No.: 98 085 Статус: Офлайн |
И аз да се разпиша тук, тъй като обожавам да чета. 1. Книгата, която последно сте прочели. Последна песен - Никълъс Спаркс 2. Книгата, която четете. В момента не чета нищо. 3. Книгата, която смятате да прочетете в най-близко бъдеще. Доста поредици: Вампирите от Морганвил, Братството на черния кинжал, Нощен свят, Академия за Вампири, Дневниците на Вампира, Пърси Джаксън и Боговете на Олимп, Безсмъртните. 4. Три книги, които според вас заслужават вниманието на останалите посетители на този форум. С дъх на канела, Последна песен, Гордост и предразсъдъци. Предимно чета фентъзи, но отскоро започнах да разнообразявам. С дъх на канела и Последна песен на Никълъс Спаркс са невероятни! Обожавам романтичните истории на Никълъс. Винаги успява да грабне сърцето на човек с романтичната си история посред лятото и накрая да съживи обстановката с някоя тъжна случка. Чела съм му само тези две книги, но за в бъдеще смятам да чета и други негови книги. Прочетох и "Гордост и предразсъдъци". Много хора ми я препоръчваха, така че най-накрая реших да я прочета. Много хубава книга. Тотална класика, нещо различно от това, на което съм свикнала да попадам. Хареса ми начинът на изразяване на героите, самите им мисли и общо взето всичко в предните векове. Бих я прочела отново, без да се замислям. Иначе си чета много поредици - фентъзи. Може да се каже, че следя всичко що има вампири, ангели, върколаци и митични същества. Ако някой иска да му препоръчам добра фентъзи книга - да пише! Този коментар е бил редактиран от Ваня на Sep 18 2010, 07:36 AM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Apr 20 2010, 01:04 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн |
От тези, които каза, чакам само Нощен свят и Черния кинжал. Дневниците на вампира ги чета в момента. Препоръчвам ти "Град от кости" и поредицата за Анита Блейк. |
|
|
|
|
|
|
Apr 20 2010, 01:26 AM
Коментар
|
|
![]() DINGER! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 718 Регистриран: 24-August 09 Град: PLOVDIV Потребител No.: 98 085 Статус: Офлайн |
От тези, които каза, чакам само Нощен свят и Черния кинжал. Дневниците на вампира ги чета в момента. Препоръчвам ти "Град от кости" и поредицата за Анита Блейк. Естествено, че я следя Град от Кости. Първата книга беше невероятна, сега юни ще видим 2-рата. А поредицата за Анита Блейт още не съм я чела. Благодаря иначе. |
|
|
|
|
|
Apr 20 2010, 01:06 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 254 Регистриран: 30-October 08 Град: Somewhere over the rainbow... Потребител No.: 80 167 Статус: Офлайн |
1. Книгата, която последно сте прочели. Поредицата "Дневниците на вампира": ![]() 2. Книгата, която четете. Поредицата на Тери Гудкайнд "Мечът на истината" (dan4o83, горещо ти я препоръчвам, няма да съжаляваш!) ![]() 3. Книгата, която смятате да прочетете в най-близко бъдеще. Поредицата "Бригада" на Александър Белов ![]() 4. Три книги, който според вас заслужават вниманието на останалите посетители на този форум.
Този коментар е бил редактиран от icicle_78 на Apr 20 2010, 01:10 PM |
|
------------------------------------ Намери ме ТУК.
|
|
|
|
|
Apr 20 2010, 01:30 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 131 Регистриран: 17-September 07 Потребител No.: 43 412 Статус: Офлайн |
Естествено, че я следя Град от Кости. Първата книга беше невероятна, сега юни ще видим 2-рата. А поредицата за Анита Блейт още не съм я чела. Благодаря иначе. Точно Град от кости до 40стр. не ме грабна никак и от тогава(един месец) не съм я и поглеждал. Ако нещо жестоко ми доскучае може и да прочета малко от нея. |
|
|
|
|
|
|
Apr 20 2010, 06:43 PM
Коментар
|
|
Точно Град от кости до 40стр. не ме грабна никак и от тогава(един месец) не съм я и поглеждал. Ако нещо жестоко ми доскучае може и да прочета малко от нея. Не знам защо така... Мен още от началото ме грабна, а нататък става все по-интересно. Съветвам те да я прочетеш. |
|
|
|
|
|
Apr 20 2010, 08:01 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн |
Само заради сцената в кафенето си заслужава да я прочете |
|
|
|
|
|
|
Apr 20 2010, 10:24 PM
Коментар
|
|
![]() hoping romantic... ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 620 Регистриран: 29-October 07 Град: София Потребител No.: 49 061 Статус: Офлайн |
Преди време мислех да пиша в тая тема и се учудих, че все още не съм.
1. Последната книга, която прочетох беше на Cathy Kelly Always and forever ![]() Не е кой знае какво, но става за убиване на време. 2. Много ограничително е това "книгата", защото обикновено чета няколко книги едновременно. Леле колко много са сега... Никълас Спаркс "Нощи в роданте" ![]() Лев Толстой "Ана Каренина" ![]() Артур Голдън "Мемоарите на една гейша" ![]() Cecelia Ahern - "P.S. I love you" ![]() Джейн Остин - "Ема" ![]() A вчера започнах на Халед Хосейни "Ловецът на хвърчила" ![]() 3. Нямам още планове. Засега списъкът ми е пълен. 4. Харпър Ли - "Да убиеш присмехулник" ![]() Никълас Спаркс - "Тетрадката" ![]() Никълъс Ивънс - "Повелителят на конете" ![]() |
|
|
|
|
|
Apr 20 2010, 10:59 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 21 Регистриран: 6-February 07 Град: на Чукара Потребител No.: 6 271 Статус: Офлайн |
Цитат 2. Книгата, която четете. Поредицата на Тери Гудкайнд "Мечът на истината" (dan4o83, горещо ти я препоръчвам, няма да съжаляваш!) В момента чета "Душата на огъня" |
|
|
|
|
|
Apr 21 2010, 07:27 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 158 Регистриран: 8-November 07 Град: Sofia Потребител No.: 50 477 Статус: Офлайн |
Аз пък чета на Джон Дос Пасос "Манхатън", Джоузеф Конрад "Прага на зрелостта", и 9ти месец вече "100 години самота" на Габриел Гарсия Маркез.. Имам още за дочитане едни разкази на Стивън Кинг и Медиа Сапиенс 2 на Минаев |
|
|
|
|
|
Apr 30 2010, 01:37 AM
Коментар
|
|
Прочетох Вампирите от Морганвил: Книга 1 Поредната невероятна и завладяваща поредица!!! Нямам търпение за втората книга, защото първата остави много неясни въпроси. Ако сте фен на вампирите и фентъзито - прочетете я. Този коментар е бил редактиран от Ваня на Sep 18 2010, 07:36 AM |
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 26th April 2026 - 10:24 PM |