subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jan 26 2013, 08:11 PM
Коментар
|
|
![]() розовата кифла ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 413 Регистриран: 9-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 8 555 Статус: Офлайн |
![]() ![]() ![]() Първата си я взех след последното ми мрънкане тук. Ще се хареса на хората, които намират нещо романтично в книгите, героите, идеите... Втората си я взех онзи ден, въпреки не толкова добрите отзиви. Ще я видим дали наистина е толкова ужасна. Третата... очаквайте българския превод. |
|
------------------------------------ Кифла. Розова.
|
|
|
|
|
Jan 26 2013, 08:33 PM
Коментар
|
|
|
~Dean Born To Rune~ ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 801 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 40 Статус: Офлайн Моят блог |
Аз пък на киндъла си взех the grimm diaries prequel. ![]() Започнах историята за Снежанка и началото звучи интересно. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Jan 26 2013, 09:48 PM
Коментар
|
|
![]() Овца-стръвница ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 437 Регистриран: 12-October 07 Град: София Потребител No.: 46 535 Статус: Офлайн |
И аз точно привършвам "Сянката на вятъра". Хареса ми както самата книга, така и стилът му на писане. missing, другите две от трилогията са "Играта на ангела" и "Затворникът на Рая", нали? Имат ли пряка връзка помежду си? Мисля сега пак да продължа със Сафон, а натам ще видим |
|
------------------------------------ You must be the change you wish to see in the world.
|
|
|
|
|
Jan 26 2013, 10:03 PM
Коментар
|
|
![]() розовата кифла ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 413 Регистриран: 9-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 8 555 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Jan 26 2013, 10:27 PM
Коментар
|
|
![]() Овца-стръвница ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 437 Регистриран: 12-October 07 Град: София Потребител No.: 46 535 Статус: Офлайн |
Да, следващите ми две книги вече са ясни. |
|
------------------------------------ You must be the change you wish to see in the world.
|
|
|
|
|
Jan 30 2013, 12:08 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 40 Регистриран: 2-June 12 Град: Валенсия Потребител No.: 129 732 Статус: Офлайн |
От трилогията на Сафон "Сянката на вятъра" за мен е най-добра, четвъртата още я няма. От новата испанска литература препоръчвам "Нишките на съдбата" на Мария Дуеняс, много добър стил на писане. Видях,че е издадена на български.
|
|
|
|
|
|
|
Feb 25 2013, 11:47 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 21 Регистриран: 6-February 07 Град: на Чукара Потребител No.: 6 271 Статус: Офлайн |
Някой да сподели мнение
|
|
|
|
|
|
Feb 26 2013, 08:25 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 148 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 387 Статус: Офлайн |
Трябвало е под псевдоним да я напише. При това безпаричие и безбожните цени на книгите едва ли някой ще купи фентъзи от наш автор освен ако фамилията му не е Теллалов. Може би ако я пусне за 4 лв. в електронен формат ще си я купя ама 15 лв. няма да дам. Поне е 600 стр. томчето че напоследък имам чувство че купувам вестници по 20 лв. пс. Да предупредя феновете на научната фантастика да внимават с Вяра на Джон Лав. Книгата определено е доста странна и не е за всеки. Този коментар е бил редактиран от naruto на Feb 26 2013, 08:32 AM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Feb 26 2013, 11:21 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 21 Регистриран: 6-February 07 Град: на Чукара Потребител No.: 6 271 Статус: Офлайн |
Днес я започнах, прочетох 50 страници. Лесно се чете. Единствено нещо, което не ми хареса е решението на авторката за имената на героите. Доста странни и трудни за запомняне са. Вкарала е различни типажи герои - елфи, вампири, върколаци/не точно/, вещици, жрици и т.н. Надявам се, че ще стана още по-интересна с развитие на действието.
|
|
|
|
|
|
Mar 1 2013, 11:52 PM
Коментар
|
|
Промоция на "Сиела" - 50% отстъпка на български автори на 3-ти март. Цък. А аз си прочетох Вакантния пост, напук на общото негативно мнение на мен ми хареса много, оправих я за няколко дни. Прочетох и "Брулени хълмове", че ми се беше дочело нещо такова. И тя замина за 3-4 дни. И сега се чудя какво да почвам. |
|
|
|
|
|
|
Mar 2 2013, 12:47 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 282 Регистриран: 28-February 07 Град: РФ. г. Ростов-на-Дону Потребител No.: 14 090 Статус: Офлайн |
Промоция на "Сиела" - 50% отстъпка на български автори на 3-ти март. Цък. А аз си прочетох Вакантния пост, напук на общото негативно мнение на мен ми хареса много, оправих я за няколко дни. Прочетох и "Брулени хълмове", че ми се беше дочело нещо такова. И тя замина за 3-4 дни. И сега се чудя какво да почвам. започваш "Война и мир", после подкарваш мускетарите на Дюма |
|
|
|
|
|
|
Mar 2 2013, 08:57 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 22 Регистриран: 21-January 09 Потребител No.: 86 169 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Mar 2 2013, 11:01 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 135 Регистриран: 13-January 07 Потребител No.: 861 Статус: Офлайн |
Цитат А аз си прочетох Вакантния пост, напук на общото негативно мнение на мен ми хареса много, оправих я за няколко дни. biggrin.gif Да не би случайно да ти се намира в електронен вариант? |
|
|
|
|
|
|
Mar 3 2013, 12:28 AM
Коментар
|
|
Да не би случайно да ти се намира в електронен вариант? Мне, на хартия я четох. Из нета сигурно я има на английски, но на български не вярвам да се появи скоро. Asiat, много смешно Този коментар е бил редактиран от missing на Mar 3 2013, 12:40 AM |
|
|
|
|
|
|
Mar 3 2013, 03:33 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 163 Регистриран: 29-January 07 Град: Балчик, Варна, Пловдив Потребител No.: 3 828 Статус: Офлайн |
В момента чета книгите от епоса "Тъмната Кула" от Стивън Кинг. Много зарибяващи |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 30th March 2026 - 02:42 AM |