subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Dec 4 2012, 06:59 PM
Коментар
|
|
|
~Dean Born To Rune~ ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 801 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 40 Статус: Офлайн Моят блог |
„Облакът атлас” се състои от шест истории, наредени една в друга като кукла матрьошка, които превеждат читателя през различни времена и места –от XIX век в далечния Тихи океан до постапокалиптично бъдеще на Хаваите. В хода на повествованието Мичъл разкрива каква е връзката между отделните герои, как се преплитат съдбите им и как душите им се носят във времето и пространството като облаци в небето. Този коментар е бил редактиран от StraightEse на Dec 4 2012, 06:59 PM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Dec 4 2012, 08:11 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 22 Регистриран: 21-January 09 Потребител No.: 86 169 Статус: Офлайн |
Филмова корица? Аматьори |
|
|
|
|
|
|
Dec 4 2012, 08:28 PM
Коментар
|
|
![]() розовата кифла ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 413 Регистриран: 9-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 8 555 Статус: Офлайн |
Днес започна Международния панаир на книгата, продължава до неделя. Някой може да мине през НДК и да си купи нещо и заради мен... как ми се ходи |
|
------------------------------------ Кифла. Розова.
|
|
|
|
|
Dec 4 2012, 08:54 PM
Коментар
|
|
![]() Овца-стръвница ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 437 Регистриран: 12-October 07 Град: София Потребител No.: 46 535 Статус: Офлайн |
Много обичам, когато има Панаир на книгата |
|
------------------------------------ You must be the change you wish to see in the world.
|
|
|
|
|
Dec 4 2012, 09:09 PM
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн |
Направо й купи нещо, не си й разбрала намека. |
|
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
|
Dec 4 2012, 09:15 PM
Коментар
|
|
![]() розовата кифла ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 413 Регистриран: 9-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 8 555 Статус: Офлайн |
Искам Сафон. И новата на Дж. Роулинг. И "Тютюн" не бих отказала. Мерси. |
|
|
|
|
|
|
Dec 4 2012, 09:23 PM
Коментар
|
|
![]() Овца-стръвница ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 437 Регистриран: 12-October 07 Град: София Потребител No.: 46 535 Статус: Офлайн |
Купувам веднага! Какво на Сафон? |
|
------------------------------------ You must be the change you wish to see in the world.
|
|
|
|
|
Dec 4 2012, 09:38 PM
Коментар
|
|
Аз нищо негово не съм чела, така че няма значение. И да съм малко по темата - от 2 месеца чета "Гроздовете на гнева" (Стайнбек), хич не ми върви. Чета и "Сенки по пътя на коприната" (К. Таброн) - пътеписче, нося си го в чантата, че е по-компактно, ама то съвсем не ми върви. Ред чака и "Любов по време на холера" (Габриел Гарсия Маркес), но съм решила, че няма да я започна докато не свърша поне една от другите. Ред чака и "Равносметката" (С. Моъм), с която си подпирам лаптопа от 2 месеца, защото иначе прегрява. А, и учебник по статистика, който също чака ред. edit, че ми е неудобно да спамя вече. А това на Роулинг го искам от чисто любопитство, въпреки че май отзивите като цяло не са особено добри. Този коментар е бил редактиран от missing на Dec 4 2012, 10:40 PM |
|
|
|
|
|
|
Dec 4 2012, 09:59 PM
Коментар
|
|
Съвсем сериозно - ако искаш, наистина мога да ти взема нещо, няма проблем На Стайнбек съм чела "На изток от рая", "За мишките и хората", "Тортила Флет" и "Улица Консервна" и всичките ми харесаха... "Гроздовете на гнева" я започнах, но нещо не ми допадна и я зарязах. Иначе аз още съм на втората част на "Атлас изправи рамене". Айн Ранд ми се изкачи на върха на личната класация и засега няма мърдане оттам! |
|
|
|
|
|
|
Dec 4 2012, 10:36 PM
Коментар
|
|
![]() Jedi sine qua non ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 880 Регистриран: 9-September 09 Град: P2X-3YZ, София Потребител No.: 98 659 Статус: Офлайн |
"Тютюн" е важна книга, трябва да се прочете. Даже е много приятна за четене, стига да не я учиш Иначе ми се наложи да преведа малко от Casual Vacancy на Роулинг - е, не е нищо особено, повярвай ми. |
|
------------------------------------ I believe whatever doesn't kill you, simply makes you stranger.
The Joker |
|
|
|
|
Dec 7 2012, 12:59 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Dec 8 2012, 11:39 AM
Коментар
|
|
|
~Dean Born To Rune~ ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 801 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 40 Статус: Офлайн Моят блог |
Панаир = ![]()
|
|
|
|
|
|
Dec 9 2012, 12:06 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan 18 2013, 09:26 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 128 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 125 Статус: Офлайн |
MBG изчетох тая поредица за Джуджетата ,,,, Хареса ми ... сега чета книгите на У.Е.Б. Грифин Много ми допада ... добре че се пренастройх да чета не само на български и руски ами и на английски ... ама тАва е положението ... Препоръчвам го на всички лщбители на жанр-а ... Ровя като луд не нямам идея кога Бюджолд или Уебър ще издават нови книги, ако някой може да помогне ... ще съм Ви признателен |
|
------------------------------------ ![]() "Няма човек, няма проблем." - Й. В. Сталин |
|
|
|
|
Jan 26 2013, 07:54 PM
Коментар
|
|
|
След "Облакът Атлас" е време за това: ![]() Представете си империя, която сее затворила за света за век и половина. Никой неин поданик не може да излезе извън пределите й, чужденците не се допускат, религиите им са забранени, а на идеите им се гледа с подозрение. Въпреки това съществува един малък прозорец на тази държава крепост: изкуствен остров, свързан с пристанище на сушата, в който работят шепа европейски търговци. И макар вратата на империята да е заключена, това не може да попречи на срещата на умовете и сърцата. Държавата е Япония, пристанището е Нагасаки, а островът е Деджима, където ни пренася паноамният роман на Дейвид Мичъл през 1799 г. На един холандски чиновник на име Якоб де Зут му предстои приключение, в което има двуличие, любов, вина, убийство, а междувременно, без той и враждуващите му сънародници да знаят, протича ново разпределение на световните сили. Този коментар е бил редактиран от StraightEse на Jan 26 2013, 07:55 PM |
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 30th March 2026 - 04:37 AM |