subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Dec 2 2008, 05:35 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 63 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 3 990 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Животът е един миг,но не цял...
![]() |
|
|
|
|
Dec 2 2008, 06:39 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 9-October 07 Град: Japan Потребител No.: 46 203 Статус: Офлайн |
Ето и моето предложение
|
|
|
|
|
|
|
Dec 2 2008, 08:01 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 49 Регистриран: 11-January 07 Град: Варната Потребител No.: 453 Статус: Офлайн |
N2
|
|
------------------------------------ I am not an artist I am a fucking work of art!
|
|
|
|
|
Dec 2 2008, 09:04 PM
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн |
Добро е, но не се връзва хич с началната страница и синьо-сивото. Моля ви, обърнете внимание на това, изобщо не е маловажно. П.П. subs.sab.bZZZZZZZZZ Този коментар е бил редактиран от Victoria на Dec 2 2008, 09:12 PM |
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. С радиото не се спори. |
|
|
|
|
Dec 2 2008, 09:29 PM
Коментар
|
|
![]() -= Пенсиониран Манекен на Винпром =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 453 Регистриран: 22-December 06 Град: Ичера, край МегданЯ Потребител No.: 24 Статус: Офлайн |
Така, като гледам, май само двама от участниците досега са внимавали в час. Останалите пропускате това: ... Моля участниците да имат предвид, че ще се работи само по лявата част на хедъра и е желателно да се съобразяват с цветовете и графиката на останалата част в дясно! ПРИМЕРИ: Цък!Отвори! ![]() Посочените примери са илюстративни. Моля, не се влияйте от цветовата гама и стила им! ... Няма да е лошо, преди да постнете тук предложението си, да го наложите върху основната визия на сайта. За тази цел прикачвам към поста си jpg файл, в който можете да вмъкнете вашата творба (на мястото на бялото поле), за да видите как би могла изглежда като краен резултат. Успех! P.S. Докато се наканя, Викито ме преварила със заключението. Този коментар е бил редактиран от Fittipaldi на Dec 2 2008, 09:32 PM
Прикачени файлове
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Dec 2 2008, 09:48 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Fittipaldi, пусни средния банер от Примерите да участва. Ако трябва ще е от мое име (щом ти не може да участваш... непонятно защо, при положение, че е важно да имаме хубав банер, без значение кой го е правил). Досега той най ми харесва и ще гласувам за него.
|
|
|
|
|
|
|
Dec 2 2008, 09:58 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 1-January 08 Град: Правец Потребител No.: 55 936 Статус: Офлайн Моят блог |
Ами то като участва човек от екипа... май няма смисъл от нас "простолюдието" Този коментар е бил редактиран от NiCkY_ на Dec 2 2008, 09:58 PM |
|
------------------------------------ If you want some, come get some!
|
|
|
|
|
Dec 2 2008, 09:58 PM
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн |
1 потребител/и са ви благодарили : lex_luthor There has/have been 1 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
|
|
Dec 2 2008, 10:03 PM
Коментар
|
|
![]() -= Пенсиониран Манекен на Винпром =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 453 Регистриран: 22-December 06 Град: Ичера, край МегданЯ Потребител No.: 24 Статус: Офлайн |
Sisq0, точно той е голема чернилка, не ми харесва, а и целият пример е спретнат за броени минути - без грам муза. Ако требе, нещо по-човешко ше ти направим. NiCkY_, не се ослушвай, ами дерзай! |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Dec 2 2008, 10:36 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
NiCkY_, за мен не е от значение кой го е правил, а да е хубав банера. Ако трябва да избирам от сегашните предложения, ще трябва да е първото предложение, щото е най-семпъл. Съвпадение е, че е твой...
|
|
|
|
|
|
|
Dec 2 2008, 11:05 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Би било хубаво освен банер, целия форум да придобие Коледен вид. Както са направили във форума на арената.
|
|
|
|
|
|
|
Dec 2 2008, 11:14 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 1-January 08 Град: Правец Потребител No.: 55 936 Статус: Офлайн Моят блог |
Ето, че спретнах още един
|
|
------------------------------------ If you want some, come get some!
|
|
|
|
|
Dec 2 2008, 11:42 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 63 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 3 990 Статус: Офлайн |
Този коментар е бил редактиран от Mavar на Dec 3 2008, 04:20 AM |
|
------------------------------------ Животът е един миг,но не цял...
![]() |
|
|
|
|
Dec 2 2008, 11:52 PM
Коментар
|
|
|
-= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог |
съгласен съм с КАЛБИ |
|
|
|
|
|
|
Dec 3 2008, 12:45 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 37 Регистриран: 16-January 07 Град: София Потребител No.: 1 202 Статус: Офлайн |
Моля, предложение № 8 на участник " AGOR ", да коригира в съответна форма банерът си, отговарящ името на сайта! При набиране на съответният адрес изписан на РЕКЛАМНИЯТ КОЛЕДЕН БАНЕР, резултатът е неточен и съответно няма резултат от изписването му в браузер. Резултатите водят, към други сайтове съдържащи друго съдържание и информация. Аз не съм никой, банерът не е лош, харесва ми но... просто се дразня, когато искам да намеря нещо и да не се получава. Понякога една картинка в ИНТЕРНЕТ е всичко за един сайт. Дали е реномиран или не, това ще го кажат други но аз си имам мнение! Респект към всички участници и оценяващи. Алилуя и още малко до |
|
------------------------------------ Потребител: НОВАК, но по скоро ПРОСТАК
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 24th November 2025 - 02:21 PM |