subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 63 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 3 990 Статус: Офлайн ![]() |
![]() |
------------------------------------ Животът е един миг,но не цял...
![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 9-October 07 Град: Japan Потребител No.: 46 203 Статус: Офлайн ![]() |
Ето и моето предложение ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 49 Регистриран: 11-January 07 Град: Варната Потребител No.: 453 Статус: Офлайн ![]() |
N2 ![]() |
------------------------------------ I am not an artist I am a fucking work of art!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
Добро е, но не се връзва хич с началната страница и синьо-сивото. Моля ви, обърнете внимание на това, изобщо не е маловажно. П.П. subs.sab.bZZZZZZZZZ ![]() Този коментар е бил редактиран от Victoria на Dec 2 2008, 09:12 PM |
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Пенсиониран Манекен на Винпром =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 453 Регистриран: 22-December 06 Град: Ичера, край МегданЯ Потребител No.: 24 Статус: Офлайн ![]() |
Така, като гледам, май само двама от участниците досега са внимавали в час. Останалите пропускате това: ... Моля участниците да имат предвид, че ще се работи само по лявата част на хедъра и е желателно да се съобразяват с цветовете и графиката на останалата част в дясно! ПРИМЕРИ: Цък!Отвори! ![]() Посочените примери са илюстративни. Моля, не се влияйте от цветовата гама и стила им! ... Няма да е лошо, преди да постнете тук предложението си, да го наложите върху основната визия на сайта. За тази цел прикачвам към поста си jpg файл, в който можете да вмъкнете вашата творба (на мястото на бялото поле), за да видите как би могла изглежда като краен резултат. Успех! ![]() P.S. Докато се наканя, Викито ме преварила със заключението. ![]() Този коментар е бил редактиран от Fittipaldi на Dec 2 2008, 09:32 PM
Прикачени файлове
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Fittipaldi, пусни средния банер от Примерите да участва. Ако трябва ще е от мое име (щом ти не може да участваш... непонятно защо, при положение, че е важно да имаме хубав банер, без значение кой го е правил). Досега той най ми харесва и ще гласувам за него.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 1-January 08 Град: Правец Потребител No.: 55 936 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Ами то като участва човек от екипа... май няма смисъл от нас "простолюдието" ![]() Този коментар е бил редактиран от NiCkY_ на Dec 2 2008, 09:58 PM |
------------------------------------ If you want some, come get some!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
1 потребител/и са ви благодарили : lex_luthor There has/have been 1 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Пенсиониран Манекен на Винпром =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 453 Регистриран: 22-December 06 Град: Ичера, край МегданЯ Потребител No.: 24 Статус: Офлайн ![]() |
Sisq0, точно той е голема чернилка, не ми харесва, а и целият пример е спретнат за броени минути - без грам муза. ![]() Ако требе, нещо по-човешко ше ти направим. ![]() NiCkY_, не се ослушвай, ами дерзай! ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
NiCkY_, за мен не е от значение кой го е правил, а да е хубав банера. Ако трябва да избирам от сегашните предложения, ще трябва да е първото предложение, щото е най-семпъл. Съвпадение е, че е твой...
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн ![]() |
Би било хубаво освен банер, целия форум да придобие Коледен вид. Както са направили във форума на арената.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 1-January 08 Град: Правец Потребител No.: 55 936 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Ето, че спретнах още един ![]() ![]() |
------------------------------------ If you want some, come get some!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 63 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 3 990 Статус: Офлайн ![]() |
![]() Този коментар е бил редактиран от Mavar на Dec 3 2008, 04:20 AM |
------------------------------------ Животът е един миг,но не цял...
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
съгласен съм с КАЛБИ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 37 Регистриран: 16-January 07 Град: София Потребител No.: 1 202 Статус: Офлайн ![]() |
Моля, предложение № 8 на участник " AGOR ", да коригира в съответна форма банерът си, отговарящ името на сайта! При набиране на съответният адрес изписан на РЕКЛАМНИЯТ КОЛЕДЕН БАНЕР, резултатът е неточен и съответно няма резултат от изписването му в браузер. Резултатите водят, към други сайтове съдържащи друго съдържание и информация. Аз не съм никой, банерът не е лош, харесва ми но... просто се дразня, когато искам да намеря нещо и да не се получава. Понякога една картинка в ИНТЕРНЕТ е всичко за един сайт. Дали е реномиран или не, това ще го кажат други но аз си имам мнение! Респект към всички участници и оценяващи. Алилуя и още малко до ![]() |
------------------------------------ Потребител: НОВАК, но по скоро ПРОСТАК
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 02:11 AM |