subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 46 Регистриран: 10-July 08 Потребител No.: 73 576 Статус: Офлайн ![]() |
Ти чак до постера ли стигна аз още се чудя как това Audi запали след като го извадиха от язовира та чак и гумите бяха още напомпани. ![]() ![]() Благодаря за субтитрите ![]() Този коментар е бил редактиран от Freestyle на Dec 14 2008, 10:35 PM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 116 Регистриран: 4-February 07 Град: The Big Apple Потребител No.: 5 968 Статус: Офлайн ![]() |
Цитат(TheMiamiTiger) Ще го пусна да се сваля и утре ще ги разделя, за да пасват и за този рилийз. Няма нужда да ги делиш, тоя релийз си е един фаил. ![]() Този коментар е бил редактиран от RAMIRES на Dec 14 2008, 04:04 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн ![]() |
Freestyle, ами Джейсън като изби джама и изрита оня, мани дето отвори дясната врата с магия, ама пък и после джама на лявата си беше здрав. ![]() ![]() ![]() RAMIRES, да бе, видях впоследствие. Объркал съм се, понеже видях, че е 1.38GB. ![]() Този коментар е бил редактиран от TheMiamiTiger на Dec 14 2008, 07:12 PM |
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн ![]() |
Не е убаво да си разказвате части от филмчето ![]() |
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 46 Регистриран: 10-July 08 Потребител No.: 73 576 Статус: Офлайн ![]() |
TheMiamiTiger, прав си на това за джама не бях обърнал внимание. ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн ![]() |
Подобни гаври с киното трябва да се забраняват със закон. Първия филм беше стабилно екшънче, на втория се насраха тотално, а тук взеха насраното и си го размазаха по лицата и главите. Не знам откъде идва тая мода за подобен (дори думата 'отвратителен' ми се струва твърде мека) монтаж. В екшън сцените няма кадър по-дълъг от 0.5 секунди. Едно прелитане на кадрите и не можеш да видиш абсолютно нищо. Главната актриса беше безумно дразнеща през цялото време. Ще спра до тук, тъй като малоумията бяха в такава доза, че като се сетя и ми става гадно. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 21-February 09 Потребител No.: 88 824 Статус: Офлайн ![]() |
какво му е на филма бе хора? На фона на голямото количество боза...просто си е добър. Все пак има и европейски пръст в цялата работа, а това вече е атестат.
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 12th October 2025 - 06:07 AM |