subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Apr 17 2009, 02:05 PM
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог |
Имам два проблема с моето Муле и не мога да разбера от какво се появиха, при положение, че ги нямаше. Първият е, че при пускане на мулето абсолютно винаги списъкът ми със сървъри е празен, а примерно предният ден, когато съм го използвал, съм ги добавил наново в списъка със Servers. Странно ми е защо се самотрият. Използвам най-много този, който е дал ilarion по-нагоре. Вторият е, че когато цъкна на Search и напиша някакво елементарно име като "transporter" или "2006" не ми дава никакви резултати. Абсолютно винаги, когато търся, на каквото и да е, мисли по-малко от секунда и прозорецът остава празен. Познавам, че е спряло търсенето, тъй като преди когато търсех филм, или каквото и да търся, докато тече търсенето, бутонът START "заглъхва", т.е. не може да се натисне, а сега си е абсолютно нормален, натискам го, ритам го, бия го, кво ли не го правя... Странно ми стана защо изведнъж откачи така това магаре, а тегля доста неща от него, но само през KAD не става. П.П: Аз съм голям леймър в това отношение, така че отсега да знаете, че мога да не схвана нещо от първия път. Не се ядосвайте. П.П2: Версията на мулето ми е - eMule v0.49b, ако има някакво значение де... Ще се радвам, ако има някой, който може да ми помогне, защото се дразня вече, че свалям едни серии от сто години, заради това, че не мога да се кънектна като бял човек (в моя случай user Благодаря предварително. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Apr 18 2009, 11:32 AM
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог |
Искам да добавя още един въпрос към горното си питане: На Options - Server - use smart lowid check on connect Трябва ли да има отметка или не трябва да има? |
|
|
|
|
|
Apr 22 2009, 04:26 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 27-March 07 Град: Sofia/Bulgaria Потребител No.: 20 408 Статус: Офлайн |
Аз съм с v 0.49c и също не ми зарежда сървърите при стартиране. Но на съобщението, което ми се появява като натисна ок и тогава се показват и после вече кънект... Оносно отметката, при мен е със стикче, но не знам дали това е от значение |
|
------------------------------------ Living your dreams
|
|
|
|
|
Apr 22 2009, 04:40 PM
Коментар
|
|
Забравил съм да напиша, че си реших проблема, благодарение на Movie Girl, която седна по Великден с мен и ми помогна Пращам й много целувки и букет с цветя. Този коментар е бил редактиран от TZANKOSSS на Apr 22 2009, 04:41 PM |
|
|
|
|
|
Apr 28 2009, 11:45 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 19-January 07 Потребител No.: 1 607 Статус: Офлайн |
Това за мен е остаряла технология. При толкова много (и то добри) прайват тракери, че и куп публични кому е нужно тва муле не знам. |
|
------------------------------------ Enjoy LiFe,ch00se NoT to have LimiTs!
|
|
|
|
|
Apr 28 2009, 12:05 PM
Коментар
|
|
![]() (. .) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 171 Регистриран: 29-December 06 Град: El Segundo Потребител No.: 152 Статус: Офлайн |
Ах, колко сме изостанали ний с технологията... Нали се сещаш, че повечето групи пускат релийзите си първо в муле и трябва някой да свали "нещото" оттам, че ти да го дръпнеш от прайват тракерите. |
|
------------------------------------ в процес на превод: My Name Is Bruce [2007] - на сайта; Frusta e il corpo, La [1963] - редакция; Re-Animator [1985] - 40%; Operazione Paura [1966] -10% |
|
|
|
|
Apr 28 2009, 12:35 PM
Коментар
|
|
Точно това си говорихме вчера със SeekNDestroy - тракерите изпоизглезиха страшно много обикновените потребители! Само че горният потребител съм сигурен, че сваля с тези скорости от нашите тракери - ами ако изведнъж изчезнат тези тракери и се появи някаква сила в закона, която ги забрани? Тогава бързо ще се сетите отново за обикновените фриита, Мулета, Коне и прочее. Да не дава Господ, де, ама все пак - има милиони неща, дет по тракерите ги няма, а в мулето ги има. Аз съм много доволен, че преди две години MartineZzZ ме отвори на тази тема с Мулетата и вече почти всеки филми първо там го проверявам. Но какво говоря аз, след като самият аз съм едно демоде в технологиите. |
|
|
|
|
|
Apr 28 2009, 12:47 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 39 Регистриран: 22-February 07 Потребител No.: 12 529 Статус: Офлайн |
.
Този коментар е бил редактиран от peshkohacka на Jun 22 2014, 08:32 PM |
|
|
|
|
|
|
Nov 1 2013, 03:17 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 068 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Някой останал жив сървър да знаете?
|
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Nov 3 2013, 11:24 AM
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн |
Ъпдейта на сървър-мета на върши ли работа?
|
|
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
|
Nov 4 2013, 08:43 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 068 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Тцъ.
|
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 3rd April 2026 - 10:22 AM |