subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
ДА СЕ ИЗТРИЕ! Ясна е работата... ![]() -------------------------------- Така е, простотиите ти ще бъдат трити! Stone Този коментар е бил редактиран от Stone на Nov 3 2008, 11:54 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн ![]() |
Според мен от изброените поредици най-благодатни за филмиране ще са книгите на Фийст и Бюджолд. Аз съм всеяден четец на фентъзи и фантастика и си харесвам кажи-речи всичко споменато, обаче като си представя само Мечът на истината след 4-5 книга с философските отклонения от вида "животът е ценен, всеки има право да го живее както си иска" и около това да се върти цял филм, не, мерси. Или пък Песен за огън и лед, дето докато обяснят роднинските връзки и сложни политически взаимоотношения ще настане егати скуката. За Колелото пък направо не ми се подхваща темата ![]() ![]() |
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Да видим какви ще ги сторят с "Хобит" първо, пък после ще мислим за други желания. Аз залагам много на Гилермо Дел Торо, ама винаги може да се о*ерат нещата ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Son of Flynn =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 149 Регистриран: 30-January 07 Град: Диаспар, между Града и звездите Потребител No.: 4 297 Статус: Офлайн ![]() |
"Краят на детството", "Градът и звездите" и "Песните на далечната Земя" - за саундтрак искам задължително албума на Майк Олдфийлд! ![]() |
------------------------------------ Calm down, doctor. Now is not the time for fear. That comes later.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ~Dean Born To Rune~ ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 801 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 40 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
"Войната на разлома" на Фийст и "Гражданин на космоса" на Шекли ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лекрундзер ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 408 Регистриран: 22-December 06 Град: Gilead Потребител No.: 28 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Няма да е зле да направят и една добра екранизация на "Бойно поле земя", че съществуващата ![]() ей туй ми дава надежди: http://www.imdb.com/title/tt0964507/ Не знам докъде са го докарали, ама ако Клинт Истууд беше по млад, щеше да е страхотен Стрелец. А сега ако не са избрали Крисчън Бейл, значи ще омажат работата ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 36 Регистриран: 3-February 07 Град: asenovgrad Потребител No.: 5 680 Статус: Офлайн ![]() |
тъй е фай ,и аз съм съгласен !да ни чуе само гилдията на продуцентите!!хахахха!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн ![]() |
Ооо, Амбър, разбира се, как можах да пропусна, а също и поредицата АЗЗИ - Донеси ми главата на принца, Ако с Фауст не успееш... - има страхотен потенциал според мен! А за Хобит - не знам защо, но имам чувството, че каквото и да ми покажат, все ще си умра от кеф, просто съм зажадняла за фентъзи зрелища ![]() |
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() УХИЛЕН, ПОЧЕРПЕН, БЕЗГРИЖНО ПОВРЪЩАЩ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 167 Регистриран: 25-January 07 Град: PD Потребител No.: 3 068 Статус: Офлайн ![]() |
"Хиперион" по Дан Симънс чух че се работело по въпроса с филмирането,но нямам линк,най-вероятно е само слух. ![]() dansimmons.com comingsoon.net |
------------------------------------ Hm, I'm a stranger, I'm a changer and I'm danger... Maybe
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ~Dean Born To Rune~ ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 801 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 40 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Тая 2010-а изглежда ще е силна година ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 3-November 08 Град: София Потребител No.: 80 405 Статус: Офлайн ![]() |
Хиперион,чудесно,заслужава си,дано го направят както трябва.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 156 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 171 Статус: Офлайн ![]() |
Хмм на това му гледах първия епизод и се зарибих нещо.Книгата дали ще ми хареса спроед вас, при положение че съм фен на книги като колелото на времето и песен за огън и лед ?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн ![]() |
Аз пък искам да направят Бараярския цикъл на Бюджолд - стига приказки вече - и без това хубавата космическа фантастика е кът. ![]() И аз искам... ![]() ![]() Ама май няма да стане. |
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd October 2025 - 12:38 PM |