subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() лекрундзер ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 408 Регистриран: 22-December 06 Град: Gilead Потребител No.: 28 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Много хубав спам се заформи в темата за Мечът на истината, затова прехвърлям всичко тук ![]() Този коментар е бил редактиран от fai_rodis на Sep 7 2008, 03:17 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 132 Регистриран: 9-February 07 Град: София Потребител No.: 8 512 Статус: Офлайн ![]() |
Направен по фентъзи серията на Тери Гудкайнд "Мечът на истината", сериалът проследява превръщането на Ричард Сайфър от горски водач в магьосник, чиято мисия е да спре жесток тиранин. Това наистина ще е страхотна поредица.Интересно колко ли сезона ще направят?Книгите бяха към 12 ако не се лъжа.... |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= 200 РакиИ в чАс =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 325 Регистриран: 22-December 06 Град: Sofia Потребител No.: 43 Статус: Офлайн ![]() |
debilgates, колко сезона ще са, не знам, но в imdb пише, че първия сезин ще е 22 серии. Баси кефа ![]() ![]() Между другото подочух, че има откупени права за филмиране на WHEEL OF TIME на Джордан и поредицата "Песен за огън и лед" на Дж.Р.Р. Мартнин. ![]() Този коментар е бил редактиран от cerato на Nov 2 2008, 11:45 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 132 Регистриран: 9-February 07 Град: София Потребител No.: 8 512 Статус: Офлайн ![]() |
Аз пък искам сериал по "Войната на разлома". Това е истината!Просто няма друга такава книга!За съжаление открих фентазито точно с нея и без да искам всичко друго което чета го сравнявам с тази поредица. Май ще ни делнат постовете....отклонихме се от темата.. Този коментар е бил редактиран от debilgates на Nov 2 2008, 12:27 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн ![]() |
ами и аз да кажа какво искам ; ДЖ. Р. Толкин - децата или синовете на Херуин/ мисля че така беше името ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лекрундзер ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 408 Регистриран: 22-December 06 Град: Gilead Потребител No.: 28 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Той Мартин, както сяда да пише само като свърши парите за пиенето, може и да не довърши Песен за огън и лед ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от fai_rodis на Nov 2 2008, 02:52 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= 200 РакиИ в чАс =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 325 Регистриран: 22-December 06 Град: Sofia Потребител No.: 43 Статус: Офлайн ![]() |
Той Мартин, както сяда да пише само като свърши парите за пиенето, може и да не довърши Песен за огън и лед ![]() ![]() Ми щом такава била работата, да вземем да му пращаме дамаджани с домошарка. ![]() А за филмиране на фантастика искам "Хиперион" на Симънс. Няма по-велика книга. Този коментар е бил редактиран от cerato на Nov 2 2008, 03:06 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн ![]() |
Ми щом такава била работата, да вземем да му пращаме дамаджани с домошарка. ![]() А за филмиране на фантастика искам "Хиперион" на Симънс. Няма по-велика книга. oooo да много е добра тази история, абе има много сци фи книги които могат да се филмират и да станат хитове ама уви независи от нас ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() УХИЛЕН, ПОЧЕРПЕН, БЕЗГРИЖНО ПОВРЪЩАЩ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 167 Регистриран: 25-January 07 Град: PD Потребител No.: 3 068 Статус: Офлайн ![]() |
Ми щом такава била работата, да вземем да му пращаме дамаджани с домошарка. ![]() А за филмиране на фантастика искам "Хиперион" на Симънс. Няма по-велика книга. И аз го чакам с нетърпение този Hyperion Cantos. Дано не го забавят много. Този коментар е бил редактиран от indian на Nov 2 2008, 09:40 PM |
------------------------------------ Hm, I'm a stranger, I'm a changer and I'm danger... Maybe
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Madonna fan ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 134 Регистриран: 26-January 07 Потребител No.: 3 171 Статус: Офлайн ![]() |
Аз настоявам за Riftwar сагата.
|
------------------------------------ Madonna
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 3-November 08 Град: София Потребител No.: 80 405 Статус: Офлайн ![]() |
Страхотна книга,страхотен автор---->Страхотен режисьор,надявам сериала да стане както трябва. "Сага за войната на разлома" това също би било добре ако се направи. "Хиперион" по Дан Симънс чух че се работело по въпроса с филмирането,но нямам линк,най-вероятно е само слух. На Коронис искам да благодаря и се надявам да завърши суб. по-бързо,тука цялата ма3х чакаме първите 2 епизода ![]() Забравих да добавя една друга книга която искам да бъде филмирана,всъшност тя ми е приоритет и най-любима."Хрониките на Амбър" на Зелазни. Извинявам се за отклоняването от главната тема,но фентъзи жанра просто ми е краста ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн ![]() |
Той Мартин, както сяда да пише само като свърши парите за пиенето, може и да не довърши Песен за огън и лед ![]() ![]() sty Публикувано на Вчера, 10:03 PM Цитат(fai_rodis @ Nov 2 2008, 02:51 PM) Аз пък искам да направят Бараярския цикъл на Бюджолд - стига приказки вече - и без това хубавата космическа фантастика е кът. И аз, и аз! И Хиперион искам! П.П. Време е някой модератор да ни изтрие спамерските постове! Ако може да добавя само "Луната е наставница жестока" и ще бъда щастлив в този живот (за другия не знам още ![]() Този коментар е бил редактиран от Boristraikov на Nov 3 2008, 12:11 PM |
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
О, йе! Подкрепям с две ръце! То всичките романи на Хайнлайн стават за екранизиране, но Луната ми е любима книга ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd October 2025 - 03:31 AM |