subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Сериалът ще бъде спрян след 8-и или 9-и епизод. Рейтинги, кво да се прай. indian, какво ли бих правил без теб? Този коментар е бил редактиран от tato на Nov 23 2008, 11:47 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 34 Регистриран: 2-July 08 Град: Бургас Потребител No.: 73 286 Статус: Офлайн ![]() |
Жалко сериала е много готин и все пак благодаря за субтитрите tato
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() УХИЛЕН, ПОЧЕРПЕН, БЕЗГРИЖНО ПОВРЪЩАЩ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 167 Регистриран: 25-January 07 Град: PD Потребител No.: 3 068 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Hm, I'm a stranger, I'm a changer and I'm danger... Maybe
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Аз съм си така по принцип.
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 11-January 07 Град: Каварна Потребител No.: 507 Статус: Офлайн ![]() |
Сериалът ще бъде спрян след 8-и или 9-и епизод. Рейтинги, кво да се прай. Нееееееее ![]() Сериала си е много готин... и с Drive така направиха... много ме е яд.... къде къде по глупави сериали има които си продължават..... ПП: Много ама много благодаря на tatо за субтитрите... и то не само за този сериал... ![]() |
------------------------------------ ЕВАЛА, ъъъ.. МЕРСИ, ъъъ... тъй де БЛАГОДАРЯ на всички ПРЕВОДАЧИ ( неизползващи Бултра :) )
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Този коментар е бил редактиран от tato на Dec 6 2008, 09:41 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
100%
Срок: петък. Този коментар е бил редактиран от tato на Dec 16 2008, 09:47 AM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Този коментар е бил редактиран от tato на Dec 19 2008, 08:54 AM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн ![]() |
въпрос: този сериал ще има ли продължение, защото бях чел тук мисля че до 9 епизод щял да бъде ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Не, няма да има. Само тези 9 епизода ще е.
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 21st August 2025 - 06:55 AM |