subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ~Dean Born To Rune~ ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 801 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 40 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
![]() На 14-и април 1912 година, два гиганта поели един срещу друг в Северния Атлантик. Единият бил естествен левиатан, създаван в продължение на 15 000 години. Другият - огромен и луксозен лайнер, носещ името Титаник, символизиращо силната вяра в него. Филмът можете да свалите от kolibka.com. Субтитри Този коментар е бил редактиран от StraightEse на Oct 13 2008, 11:27 PM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 109 Регистриран: 7-July 07 Град: София Потребител No.: 35 525 Статус: Офлайн ![]() |
Това ще бъде интересно. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
А някъде по бг тракерите ще може ли да се уреди, защото по неизвестни причини имам проблем с даунлоада от колибка. На всеки файл ми е така, не само на този и ми е от днес така... |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн ![]() |
Има проблем със сървъра на колибката. Работи се по отстраняването му. До няколко дни се надяваме да заработи нормално. |
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Благодаря за информацията. Аз не бързам за никъде. Успешна работа. |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 03:19 AM |