subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 23 2007, 02:23 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 404 Регистриран: 9-January 07 Град: CZ Потребител No.: 371 Статус: Офлайн |
а българските вече са качени на сайта. Caravaggio благодаря за превода! Този коментар е бил редактиран от asenn на Mar 23 2007, 02:23 PM |
|
|
|
|
|
|
Mar 23 2007, 03:23 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 1 Регистриран: 29-January 07 Град: SF Потребител No.: 3 757 Статус: Офлайн |
а българските вече са качени на сайта. Caravaggio благодаря за превода! нали щяха да са готови в събота чак. и каде са качени че и аз не ги виждам. |
|
|
|
|
|
|
Mar 23 2007, 03:42 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 20-January 07 Град: Варна Потребител No.: 1 715 Статус: Офлайн |
Благодаря, caravaggio ! Благодаря и на теб, cerato ! Този коментар е бил редактиран от shumiv на Mar 23 2007, 03:47 PM |
|
|
|
|
|
|
Mar 23 2007, 04:13 PM
Коментар
|
|
![]() OTK Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 371 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог |
а българските вече са качени на сайта. Caravaggio благодаря за превода! нали щяха да са готови в събота чак. и каде са качени че и аз не ги виждам. http://subs.sab.bz/ |
|
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
|
Mar 23 2007, 06:50 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 596 Статус: Офлайн |
Благодарско за субовете и хвала на преводача
|
|
|
|
|
|
|
Mar 23 2007, 09:40 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 8-February 07 Град: sofia Потребител No.: 7 149 Статус: Офлайн |
благодаряя голямо благодаря за труда |
|
|
|
|
|
|
Mar 23 2007, 09:57 PM
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн |
Имам сериозно оплакване! След толкова похвали сега ще трябва да гледам и този сериал с вашите буквички. А време откъде? |
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
|
Mar 23 2007, 10:48 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
А аз искам да помоля да престанете с мненията "Благодаря". Какъв е смисъла, цъкнете на бутона БЛАГОДАРЯ и стига пълнихте темите с мнения, които могат да се спестят с натискането на един бутон.
|
|
|
|
|
|
|
Mar 23 2007, 10:59 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 11-January 07 Град: Каварна Потребител No.: 507 Статус: Офлайн |
А аз искам да помоля да престанете с мненията "Благодаря". Какъв е смисъла, цъкнете на бутона БЛАГОДАРЯ и стига пълнихте темите с мнения, които могат да се спестят с натискането на един бутон. Ама там може само по веднъж, а то не ни устройва - искаме за всяка серия да благодарим То иначе какво ще стане - само постове от сорта "дайте субс" и подобни, нека има и положителни мнения все пак Голямо благодаря и от мен!!!!! |
|
------------------------------------ ЕВАЛА, ъъъ.. МЕРСИ, ъъъ... тъй де БЛАГОДАРЯ на всички ПРЕВОДАЧИ ( неизползващи Бултра :) )
|
|
|
|
|
Mar 24 2007, 05:14 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 353 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Mar 25 2007, 10:50 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 52 Регистриран: 18-March 07 Град: Пловдив Потребител No.: 19 239 Статус: Офлайн |
Абе то историята си е история! Важното е да направят сериала като трябва!!! |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Mar 25 2007, 01:32 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 737 Статус: Офлайн |
значи утре и ..край ?!?! един от най великите сериали създавани някога !!! айде от историческа гледна точка всичко е ясно , но някак ми се ще Пуло и Ворений да оцелеят , въпреки че с оглед досегашните събития това май няма как да стане ... може би ако беше американски щеще да се сдобие с още сезони... но по вероятно да беше спрян на някоя от първите серии (липса на рейтинг , сцени на насилие и секс ...традиционите телевизионни американски "закони")... отново огромно Благодаря на caravaggio за прекрасния превод !!! |
|
|
|
|
|
|
Mar 26 2007, 11:32 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 737 Статус: Офлайн |
Много лошо че това е края, искаше ми се да засегнат още няколко години от историята на Рим. Що се отнася до последния епизод - без да искам прочетох какво става на края, което не ми беше особено приятно... ще кажа само, че ще има смрЪт което е хубаво понеже на мен ми харесват по-твърдите завършаци малко издаваш ...щото като изключим историческите личности не остават много тия дето може да умрат... битката при Акциум е много хитро "дадена " а къде са пръснати повечкото пари се вижда на края на серията ... |
|
|
|
|
|
|
| kakami |
Mar 29 2007, 03:46 PM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
Страхотен сериал!Добре направен,със страхотни актьори,които успяха да ме накарат да почувствам атмосферата на оново време!Жалко ,че свърши!Благодаря на caravaggio за превода!
|
|
|
|
|
|
|
Mar 29 2007, 03:50 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 21-March 07 Потребител No.: 19 792 Статус: Офлайн |
Мда... и последната серия си е доста добра!
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 29th November 2025 - 03:41 PM |