subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I ♥ П ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 60 Регистриран: 18-July 07 Потребител No.: 38 065 Статус: Офлайн ![]() |
House M.D. - 05x05 - Lucky Thirteen - Прогрес: 70%
Този коментар е бил редактиран от kamito1 на Nov 24 2008, 09:38 PM |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 3-May 08 Град: Мездра, България Потребител No.: 69 517 Статус: Офлайн ![]() |
House M.D. - 05x04 - Birthmarks - Прогрес: редакция Медицински термини: kkisub Не съм майстор, не ми се отдава кой знае колко, но обожавам сериала. А е грехота да няма превод точно д-р Къща. ПП: Запазвам си правото да се откажа от превода на следващите епизоди, в случай, че медик-консултанта откаже да ми помага. Из нета има безплатен речник на български език (и тълковен) за медицинските термини от латиница (имам го инсталиран и на компютъра). |
------------------------------------ България Завинаги. Аз съм патриот, ако и ти си научи историята на България.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I ♥ П ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 60 Регистриран: 18-July 07 Потребител No.: 38 065 Статус: Офлайн ![]() |
Да, това го знам. И аз го имам, но няма полза от него. Интересно ми е, при положение, че дори не боледувам и елементарни диагнози не знам, дали ще се сетя, че плазмата е в "сакове", не в пакети или банки, или „schistocytes” са „шизоцити”. ![]() ---------------- На зорлиите да кажа, че вече могат да дават зор нататък, House M.D. - 05x04 - Субтитри! Този коментар е бил редактиран от kamito1 на Nov 27 2008, 09:48 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 18 Регистриран: 20-November 08 Град: Varna Потребител No.: 81 848 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря все пак за субс,ама има субс за 5;6;7;8 серийка чакаме за 9 вече ![]() .------------------------------ Я чакай мълчаливо един месец, че ми писна от тарикати, които открехват нас непресветените, че имало субтитри... Stone |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 064 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Камито президентша! ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 26-November 08 Град: wraca Потребител No.: 82 306 Статус: Офлайн ![]() |
много се извинявам за въпроса , но дали се работи по субтитрите , много време стана откакто излезе серията . ![]() ------------------------------------ Още един в почивка. Stone |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 26-December 07 Град: Пловдив Потребител No.: 55 425 Статус: Офлайн ![]() |
wireless, ако беше прочел цялата тема, щеше да знаеш - но уви :-) http://subs.sab.bz/forum/index.php?showtop...092;.&st=45
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() 39 days… 18 people… one survivor!!! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 193 Регистриран: 18-August 07 Град: Русе Потребител No.: 41 174 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
|
------------------------------------ Цитат(haZe™) Ако искаш да бъдеш умен, научи се разумно да питаш, внимателно да слушаш, спокойно да отговаряш и да престанеш да говориш, когато няма какво да кажеш! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
House M.D. - 05x10 - Let Them Eat Cake - Субтитри
Този коментар е бил редактиран от kamito1 на Dec 15 2008, 12:35 AM |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() 39 days… 18 people… one survivor!!! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 193 Регистриран: 18-August 07 Град: Русе Потребител No.: 41 174 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
|
------------------------------------ Цитат(haZe™) Ако искаш да бъдеш умен, научи се разумно да питаш, внимателно да слушаш, спокойно да отговаряш и да престанеш да говориш, когато няма какво да кажеш! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Ще го захване и без да натякваш така скришом.
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 2-February 07 Град: Варна Потребител No.: 5 301 Статус: Офлайн ![]() |
Кога излиза нова серия?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 31-January 07 Град: гр. София Потребител No.: 4 847 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ I am the Antichrist It's what I was meant to be Your God left me behind And set my soul to be free |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
House M.D. - 05x12 - Painless - Субтитри
Този коментар е бил редактиран от someonenew на Feb 9 2012, 02:11 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 09:33 AM |