subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Son of Flynn =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 149 Регистриран: 30-January 07 Град: Диаспар, между Града и звездите Потребител No.: 4 297 Статус: Офлайн ![]() |
RETURN TO ME
ВЪРНИ СЕ ПРИ МЕН ![]() ![]() Режисьор: Бони Хънт Сценарий: Бони Хънт и Дон Лейк В ролите: Джеймс Белуши, Дейвид Духовни, Мини Драйвър, Робърт Лоджа, Бони Хънт, Дейвид Алън Гриър, Тамара Тънгейт, Браян Хоу, Джоли Ричардсън Държава: САЩ Година: 2000 Времетраене: 116 минути Резюме: Архитектът Боб Руланд загубва жена си в тежка автомобилна катастрофа. Сервитьорката Грейс Бригс страда от сериозно сърдечно заболяване и за запазване на живота й е необходимо да й бъде трансплантирано друго сърце. По волята на съдбата донорът на Грейс се оказва загиналата съпруга на Боб. Операцията преминава успешно и сервитьорката започва бавно да се възстановява. Боб също се мъчи да се изправи на крака след неочакваната загуба. Тогава той среща Грейс и между двамата се заражда нова любов. Версии: Return To Me --.avi - 749 MB Return.To.Me.2000.DVDRip.DivX.AC3.6CH - 1,39 GB Return To Me - [DVDRip] Eng [ShadoWCraft] - 850 MB СУБТИТРИ Преводът е по заявка на PRUE. Този коментар е бил редактиран от clarke на Feb 10 2012, 02:48 AM |
------------------------------------ Calm down, doctor. Now is not the time for fear. That comes later.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 8-February 07 Град: Варна Потребител No.: 7 681 Статус: Офлайн ![]() |
Тези за [DVDRip] Eng [ShadoWCraft] пасват и за Return.To.Me.2000.DVDRip.DivX.AC3.6CH Frame Rate: 23.976 FPS Resolution: 560 x 320 Video Codec: DivX 5.0 @ 1235 kb/s @ QF=0.287 Audio Codec: AC3 6CH @ 448 Kbps Language: English Този коментар е бил редактиран от motleycrue на Feb 10 2012, 08:52 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Son of Flynn =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 149 Регистриран: 30-January 07 Град: Диаспар, между Града и звездите Потребител No.: 4 297 Статус: Офлайн ![]() |
morskiq, благодаря за информацията. ![]() По-големият рилийз в mininova е точно този от demonoid. |
------------------------------------ Calm down, doctor. Now is not the time for fear. That comes later.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 25-December 07 Потребител No.: 55 361 Статус: Офлайн ![]() |
![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 20th August 2025 - 07:47 AM |