subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 45 Регистриран: 8-January 07 Град: Gotham City Потребител No.: 283 Статус: Офлайн ![]() |
Като вехт фен искрено се надявам Лукас и Спилбърг да не са направили филм, който да се хареса само на младото поколение, непознаващо иконата Индиана Джоунс. Ще бъде много жалко да заприлича на последните Междузвезни войни! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн ![]() |
какво ще рече за теб малдо поколение защото се почуствах стар за един миг!!! п1к с1м гледал всички филми за Инди
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
Като вехт фен искрено се надявам Лукас и Спилбърг да не са направили филм, който да се хареса само на младото поколение, непознаващо иконата Индиана Джоунс. Ще бъде много жалко да заприлича на последните Междузвезни войни! ![]() Прав си. ![]() Но нека да подходим към филма с колкото се може по-малко предубеждения. ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 064 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Нов трейлър и ТВ рекламки - http://store2.data.bg/tato/trailers/Indian...rystal%20Skull/.
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Homo vulgaris ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн ![]() |
Почна се! :party0051: ПП Сега се връщам от киното. ![]() Единствената ми забележка е за саундтрака, който на места бледнееше, очаквах малко по-завладяваща музика (не броя главната тема, разбира се). Визуално, сюжетно и откъм ефекти обаче, филмът е издържан в добрите традиции на оригинала. Никоя от следващите части не би могла да повтори трепета от "Похитители на изчезналия кивот", но Индиана Джоунс 4 напълно оправдава всяка стотинка, която ще дадете за билет. Този коментар е бил редактиран от danissimo на May 22 2008, 10:48 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
И аз току-що се връщам от киното е мнението ми е следното - Ужасно много ме издразни филма! Просто тотално ме разочарова. Не знам какво очаквах толкова, но просто... Бих дал оценка 4/10. А това с летящата чиния ме разби тотално. ПЪЛНА ГЛУПОСТ! Не ми е за 12-те лева, а просто очаквах в пъти по-добър филм, но...Такъв е животът. Караме напред... |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 11-January 07 Град: Варна Потребител No.: 505 Статус: Офлайн ![]() |
Аз пък се чудя, къде може да го гледам този филм във Варна на КИНО ? Никаде не видях дати за прожекция. Някои , ако има от Варна нека сподели.... |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 637 Статус: Офлайн ![]() |
Надеждата ми е в Арената която ще откриват в някой от моловете май този до Автогарата и в Харисън Форд ми е надеждата едва ли би се съгласил да участва в детски филм сценария около 2 години се уточняваше.
Този коментар е бил редактиран от tchefo на May 23 2008, 09:43 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн ![]() |
Е 10 кина имаме, Арената щял да чака. Знаеш ли кога ще я открият тази Арена, като още даже пътя не е готов? Другата седмица или макс 10 дена, ще е тук по кината, а сега тече премиерата на 21 и Мъглата.
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн ![]() |
Филма определено ми хареса. Като изключим сцените с хладилника, дървото и чинията всичко останало си беше в духа на Индиана Джоунс. Дори тези моменти повече развеселяват, отколкото да внасят нотка на раздразнение или отклонение от главната идея. Все пак това е продукт, които има за цел да ни забавлява и разтовари, и смело заявявам, че успява. Позволявам си да ви препоръчам да не си разваляте удоволствието от филма с разни скапани релийзи и ако имате възможност да го гледате на голям екран, за да се насладите изцяло на приключенията на Хенри "Индиана" Джоунс - Младши.
|
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 24-May 08 Потребител No.: 71 142 Статус: Офлайн ![]() |
![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Руските комунисти надигнаха вой срещу новия "Индиана Джоунс" ![]() И едно документално филмче на SCI FI CHANNEL за загадките около кристалните черепи (без субтитри). Mystery of the Crystal Skulls |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() SugarMugar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 206 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 70 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Вчера го гледах и ми хареса. Особено посланието му накрая: "Знанието е сила". Имаше и комични ситуации, на които се смях с глас. Но Харисън Форд е доста поостарял и малко не ми се вписваше в образа. Не съжалявам за парите за билет. |
------------------------------------ ![]() Знанието без мисъл е загубен труд, а мисълта без знание - опасност. Конфуций |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 23-January 07 Потребител No.: 2 525 Статус: Офлайн ![]() |
Някой от Варна наистина да сподели ако открие в кое кино ще го дават... един плакат не съм мернала ![]() |
------------------------------------ A capillo usque ad ungues
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лекрундзер ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 408 Регистриран: 22-December 06 Град: Gilead Потребител No.: 28 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Снощи го гледах, много ми хареса ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 01:21 PM |