subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jan 21 2010, 03:09 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 12-May 09 Потребител No.: 93 891 Статус: Офлайн |
Неее, Ани просто си пасна на ролята още от самото начало. Има визия, има излъчване, идеално си играеше ролята. Просто беше перфектна. То се усети още на мига. Искам да я видя и в този сезон За Кейти и Джон се надявам си прав |
|
|
|
|
|
|
Jan 26 2010, 02:04 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Убийствени актьори са вкарали в този сезон! |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Feb 2 2010, 05:03 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 142 Регистриран: 12-January 07 Град: Plovdiv Потребител No.: 738 Статус: Офлайн |
Много ми харесват епизодите дотук, и новите актьори също. Само тези неща, дето си ги слагат в ушите, за да си комуникират, ами че те се виждат с просто око. Аз, ако съм един престъпник и имам съмнения, първо там ще проверявам, не е изпипано това, или аз пропускам нещо.... техническо |
|
------------------------------------ ~Мислите стават неща!~
|
|
|
|
|
Feb 18 2010, 06:30 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 14-December 07 Град: София Потребител No.: 54 613 Статус: Офлайн |
Много ми харесват епизодите дотук, и новите актьори също. Само тези неща, дето си ги слагат в ушите, за да си комуникират, ами че те се виждат с просто око. Аз, ако съм един престъпник и имам съмнения, първо там ще проверявам, не е изпипано това, или аз пропускам нещо.... техническо Не се коси приятелю! Тези "неща" както ги наричаш, си ги пъхат в ушите още от първия сезон на филма и досега никого не са успели да разконспирират заради тях. Така че не се притеснявай, батко ти Джак няма да го хванат заради някоя от тези джаджи. |
|
|
|
|
|
|
Feb 18 2010, 06:53 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Много ми харесват епизодите дотук, и новите актьори също. Само тези неща, дето си ги слагат в ушите, за да си комуникират, ами че те се виждат с просто око. Аз, ако съм един престъпник и имам съмнения, първо там ще проверявам, не е изпипано това, или аз пропускам нещо.... техническо Да, може би наистина това е единственото недоизмислено. Не са малки и се забелязват, но както и да е |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Feb 18 2010, 09:44 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Брей, тоз Владимир прякора да не му е "двуминутния"? |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Feb 19 2010, 12:29 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 24-November 07 Град: Ямбол - Пловдив Потребител No.: 52 629 Статус: Офлайн |
Колко време е минало между събитията от 7 и 8 сезон?
|
|
|
|
|
|
|
Feb 20 2010, 11:01 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Само на мен ли ми прави впечатление нотката еротика, която вмъкват в новия сезон?
|
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Feb 20 2010, 11:03 PM
Коментар
|
|
![]() -= ОфИцИАлнО брАкУвАн =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 284 Регистриран: 15-January 07 Град: San Francisco Потребител No.: 1 109 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Feb 22 2010, 07:37 PM
Коментар
|
|
Абе стига бе, кака Рене по декултета, под душове, оня я лови за дупето; стриптийз барове... Яз ли съм се помешал нещо, не знам... |
|
|
|
|
|
|
Feb 23 2010, 12:03 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
незнам аз Рене ама на мен ми се щеше онази Надя/ от 5 сезон май/ да беше сега тук вместо Рене, |
|
|
|
|
|
|
Feb 23 2010, 08:35 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 9-November 07 Потребител No.: 50 595 Статус: Офлайн |
Благодаря, |
|
|
|
|
|
|
Mar 11 2010, 01:22 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 11-March 10 Потребител No.: 108 331 Статус: Офлайн |
Аве хора някой знае ли кога ще са готови субтитрите за 11 епизод 8 сезон .соори за нахалството но филма мноо ме кефи и нямям търпение (благодарско на превода4а) |
|
|
|
|
|
|
Mar 16 2010, 03:06 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 142 Регистриран: 12-January 07 Град: Plovdiv Потребител No.: 738 Статус: Офлайн |
Новата серия, особено края е |
|
------------------------------------ ~Мислите стават неща!~
|
|
|
|
|
Mar 16 2010, 10:13 PM
Коментар
|
|
Невероятна серия! Адски многоооо ми хареса! |
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 26th April 2026 - 08:41 PM |