subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Да, по телевизията са давали само сезон 1.
Този коментар е бил редактиран от yvetted на Feb 27 2012, 06:26 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
сезона започва доста добре ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 18-October 07 Потребител No.: 47 209 Статус: Офлайн ![]() |
Днес в колко излиза новия епизод ? ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 18-October 07 Потребител No.: 47 209 Статус: Офлайн ![]() |
Аз да съм питал кога излиза при нас ??? Питах в колко го дават в USA !!
Този коментар е бил редактиран от arman4o на Oct 19 2007, 05:57 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. ![]() Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 4-January 07 Град: Kyustendil Потребител No.: 214 Статус: Офлайн ![]() |
Тоя епозод 03х04 за мене беше най-интересния от целия сериал до сега!
|
------------------------------------ Cause I say SO... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 4-January 07 Град: Kyustendil Потребител No.: 214 Статус: Офлайн ![]() |
ММ да сериала става все по интересен и по интересен!
|
------------------------------------ Cause I say SO... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :: Vampire Hunter :: ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 162 Регистриран: 7-February 07 Потребител No.: 6 733 Статус: Офлайн ![]() |
Този сезон започва много по-интересно от предишният дано така да продължи.
|
------------------------------------ Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо.
![]() |
|
|
|
pavel40 |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
Ами след като бащата на Мелинда каза, че скоро ще я вземат при себе си, да се надяваме, че наистина ще е интересно натам.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 191 Регистриран: 9-January 07 Град: Най-хубавия град. Потребител No.: 341 Статус: Офлайн ![]() |
Много ми е интересно къв е тоя с "кръвясалите" очи
|
------------------------------------ Има само едно място където не можем да се върнем.
|
|
|
|
pavel40 |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 17-November 07 Потребител No.: 51 708 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте на всички , много ми хареса сериала Ghost Whisperer. Но за 3 сезон нямам субтитри.И тези , предоставени от тук http://subs.sab.bz/index.php? ги свалям с разширение PHP,извинявам се предварително ,но не ми е ясно как се чете текста , излизат ми някакви маймуняци ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 17-November 07 Потребител No.: 51 708 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте на всички , много ми хареса сериала Ghost Whisperer. Но за 3 сезон нямам субтитри.И тези , предоставени от тук http://subs.sab.bz/index.php? ги свалям с разширение PHP,извинявам се предварително ,но не ми е ясно как се чете текста , излизат ми някакви маймуняци ![]() даже като сваля и от другите сезони е същото, пак свалям такъв файл index.php |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
пробвай с друг browser
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 10:58 PM |