subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
elanor, аз тези дни си дръпнах от аватар целия втори сезон в пакет - там 18 го има.
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Когато излъчваха сериала, в последния момент (преди излъчването на еп.18) бяха променили реда на епизодите. Пичовете, които бяха рипнали епизода му бяха объркали името. А именно: Епизод 18: ghost.whisperer.s02e19.hdtv.xvid.notv Епизод 19: ghost.whisperer.s02e19.hdtv.xvid.lol Този коментар е бил редактиран от tato на Jun 5 2007, 09:13 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 142 Регистриран: 12-January 07 Град: Plovdiv Потребител No.: 738 Статус: Офлайн ![]() |
Stone, tato, благодаря! Черпя ![]() ![]() |
------------------------------------ ~Мислите стават неща!~
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Next Episode: 45: 3x01 | Season 3, Episode 1 (Sep/28/2007)
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. ![]() Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :: Vampire Hunter :: ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 162 Регистриран: 7-February 07 Потребител No.: 6 733 Статус: Офлайн ![]() |
Дано трети сезон да е малко по-страшен.Нека някое демонче да поизплаши нашето Дженифърче. ![]() |
------------------------------------ Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо.
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Не знам ама... малко скучни ми бяха последните... доста серии. Няма да е лошо да го направят по... де да знам... по-страшно, по-динамично... Дет' вика Ивайла - първи сезон си поплаквахме, сега и това го няма. ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :: Vampire Hunter :: ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 162 Регистриран: 7-February 07 Потребител No.: 6 733 Статус: Офлайн ![]() |
Така е втори сезон отстъпва на първи.Примерно какво стана с духът на онова куче,къде изчезна.Но ще чакаме да видим какво ще стане след като разбра за брат си, а и баща и май е мъртъв и доколкото разбрах не се намира в рая.
|
------------------------------------ Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо.
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе не знам... Да сме живи и здрави, пък ще го видим трети сезон. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 11-January 07 Град: Open SPace Потребител No.: 512 Статус: Офлайн ![]() |
Лично мнение този серал ми се струва леко-доста плосък!Гледах една серия по БТВ-ТО и ми се струваше,че може би става за гледане.Уви и втората серия беше копие на предишната начин на развитие и прочие.Има много сериали който биха били много по интересни от въпросния за гледане-лично мнение! ![]() |
------------------------------------ There are those that read the small print and learn through knowledge, while others ignore the small print and learn through expеrience
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 13-February 07 Град: Sofia Потребител No.: 9 413 Статус: Офлайн ![]() |
Не намирам субтитри за 2х09 епизод ?Някаква помощ? ![]() ааа Да и за 10 не ми съвпадат с версията: ghost.whisperer.210.hdtv-lol.avi ? Неlp? ![]() Този коментар е бил редактиран от *Rozi* на Jul 19 2007, 11:17 AM |
------------------------------------ ![]() Без музика светът едва ли би могъл да съществува!! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Излезе новият епизод. Някой ще го превежда ли? Дано стане малко по-страшен и с по-интересни духове.
|
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми ти къ мислиш таз работа? ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 21 Регистриран: 3-January 07 Потребител No.: 208 Статус: Офлайн ![]() |
Не намирам субтитри за 2х09 епизод ?Някаква помощ? ![]() ааа Да и за 10 не ми съвпадат с версията: ghost.whisperer.210.hdtv-lol.avi ? Неlp? ![]() Бях ги правил за 9-та и 10-а ама си няям да идея на кой диск съм ги заврял ... Иначе за 3-ти сезон просто се надявам tato да е свободен точно когато е нужно ![]() Този коментар е бил редактиран от LorD DemoniC на Sep 29 2007, 07:11 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Между другото - по нашите тракери се качват само 350МБ версии. Ако някой има по-така нет да дърпа и HR (700МБ) версии, няма да е никак лошо. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 22 Регистриран: 23-January 07 Град: хасково Потребител No.: 2 122 Статус: Офлайн ![]() |
Някой ще окаже ли малко помощ , че съвсем се обърках ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 09:42 PM |