subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Apr 12 2011, 11:34 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 568 Регистриран: 8-October 07 Потребител No.: 46 141 Статус: Офлайн Моят блог |
Сега забелязах нещо странно с последните няколко превода, които качих, и мисля, че е добре да му обърна внимание. За момента нямам време за сериозно описание на проблема, но ще стане ясно. Става дума за преводите на първите три епизода на сериала "Джонатан Крийк", които ъплоуднах на сайта: http://subs.sab.bz/index.php?act=search&am...onathan%20creek Субтитрите на втория и третия епизод са със сгрешени заглавия. За първия бях сгрешил линка към имдб, но за другите съм почти сигурен, че го написах правилно. Аз ли съм сбъркал, за да стане така? Питам, защото е объркващо, не искам да се заяждам. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Apr 12 2011, 11:44 PM
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 494 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн |
Вероятно става дума за валидаторска грешка. Като цяло, когато качваш субтитри, преди да натиснеш "попълни автоматично" давай линк към самия сериал, а не към определен епизод. В противен случай някои полета не се попълват коректно и валидаторите отново трябва да повтарят процедурата (и съответно дори преди това да си написал епизода, валидаторът отново трябва да го въведе ръчно). |
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. С радиото не се спори. |
|
|
|
|
Apr 15 2011, 03:48 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 568 Регистриран: 8-October 07 Потребител No.: 46 141 Статус: Офлайн Моят блог |
Добре, ще знам. Благодаря. Сега видях, че заглавията са оправени в сайта, и за това също съм благодарен. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 7th July 2026 - 11:49 AM |