subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн ![]() |
The Riverman
![]() Година: 2004 Режисьор: Бил Игълс Актьори: Брус Грийнуд, Сам Ийгър, Сара Манинен и др. Държава: САЩ Времетраене: 90 минути Резюме: Oсъществени са серии от интервюта с осъдения сериен убиец Тед Бънди с надеждата да се стигне до Убиецът от Грийн Ривър, който тероризира Сиатъл. Базиран на книгата, написана с участието на Робърт Кепел, бивш главен криминален следовател за главен прокурора на щата Вашингтон, филмът разказва за усилията на Кепел (в ролята Брус Гринууд) да открие серийния убиец Гари Риджуей, познат също като Убиецът от Грийн Ривър. С досие от десет неразкрити убийства в ръцете,, Кепел се съгласява с плана да включи в разследването масов убиец с подобен профил, който в момента излежава присъда, с надеждата, че чрез него ще стигне до Риджуей. Кепел заминава за Флорида, за да проведе серия от смразяващи интервюта с добре познатия в престъпния свят Тед Бънди. Колкото повече Бънди се надява, че помагайки в разследването, самият той ще избегне смъртната присъда, Кепел попада в тежката ситуация да осигури неговото съдействие без да дава обещания, които не може да изпълни. ![]() Издание: HDRip http://subs.sab.bz/index.php?act=download&...attach_id=64848 |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
Оформи малко темата.
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн ![]() |
![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Като за телевизионна продукция филмът ми хареса. Почитател съм на криминалния жанр и особено на разследванията на серийни убийци. И измислени, и особено по действителни случаи. Далеч е от филми като "Зодиак", макар да имаше много моменти, които ми напомниха за него, но за ТВ продукция си е екстра филм. И, разбира се, благодаря за превода. Този коментар е бил редактиран от tato на Jul 22 2012, 09:11 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 03:39 AM |