subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 368 Регистриран: 26-January 07 Град: София Потребител No.: 3 102 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
![]() Режисьор : Род Лури В ролите : Самюъл Л. Джаксън, Джош Хартнет, Катрин Морис, Дакота Гойо, Алън Алда, Рейчъл Никълс, Тери Хетчер Линк IMDB Държава : USA Година : 2007 Времетраене : 113 минути Резюме : Спортният репортер Ерик спасява бездомен човек, който се оказва бивша легенда в бокса, за когото се е считало, че е починал. Възможността за Ерик да възобнови живота на Шампиона и да излезе от сянката на успеха на баща си, се превръща в лично приключение като амбициозният репортер преразглежда живота си и взаимоотношенията със семейството си. Релийзът е Resurrecting.the.Champ.2007.PROPER.DVDRiP.XviD-SUNSPOT.torrent Филмът е създаден по истински случай Субтитри за Resurrecting.the.Champ.2007.PROPER.DVDRiP.XviD-SUNSPOT Субтитри за Resurrecting.The.Champ.2007.DVDRiP.XViD-HLS Субтитри за Resurrecting.The.Champ[2007]DvDrip[Eng]-aXXo Благодаря на Perfetto и Green Dragon за помощта при превода, и специални благодарности на Paket за редакцията. Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 12 2012, 07:18 PM |
------------------------------------ Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
Хендмейд Платформа Портал за домашни любимци Fifoza - Изграждане на сайтове Drone rules and Regulations |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 13-March 08 Град: Добрич Потребител No.: 64 891 Статус: Офлайн ![]() |
Направо не мога да повярвам, че някой най-сетне се реши да преведе този дългоочакван филм.Поздрави за наемането от твоя страна и лек превод.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 2 Регистриран: 31-March 08 Потребител No.: 67 007 Статус: Офлайн ![]() |
БЛАГОДАРЯ
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 3-April 08 Потребител No.: 67 258 Статус: Офлайн ![]() |
Браво ,евала!! Най-Сетне ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 368 Регистриран: 26-January 07 Град: София Потребител No.: 3 102 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Преводът е готов. Остана само редакцията на втория диск, която, ако всичко е наред, се надявам утре да приключи. Филмът ми хареса, преводът беше удоволствие за мен. Очаквайте утре по някое време качените субтитри. ![]() Благодаря на paket за това, че винаги е до мен и винаги ми помага с редактирането на буквите. ![]() |
------------------------------------ Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
Хендмейд Платформа Портал за домашни любимци Fifoza - Изграждане на сайтове Drone rules and Regulations |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 8th August 2025 - 12:21 AM |