subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 17 2008, 04:09 PM
Коментар
|
|
![]() Je suis génial ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 144 Регистриран: 7-January 07 Град: Русе, Европа Потребител No.: 255 Статус: Офлайн |
Здравейте искам да попитам някой има ли информация за следното. Като си поръчвам самолетни билети по интернет примерно от BulgariaAir, когато ми искат кредитна карта мога ли да посоча координатите на кредитна карта, която не е моя, а на приятел или роднина, но билета да си остане на мое име? Питам тъй като аз нямам собствена и не мога да си изкарам такава скоро. Ще се радвам някой, който е по-навътре в нещата да ми отговори. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Mar 17 2008, 04:20 PM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн |
Можеш, но трябва да напишеш, че той е собственик на кредитната карта |
|
|
|
|
|
Mar 17 2008, 07:29 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Аз купувам моите билети винаги с картата на мъжа ми. Ползвала съм я и за билети за други хора, с различни от нашата фамилии. Като цяло нямаш грижи, така или иначе си има отделно поле за данните на титуляра на билета и отделно за кредитната карта, където се пише името на притежателя й. Случва се обаче понякога да поискат за верификация сканиран документ за самоличност на картопритежателя (случи ни се наскоро - купувахме билет за един приятел и поискаха да видят първата страница от паспорта), така че не е лошо да го имаш предвид. |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Mar 18 2008, 11:37 AM
Коментар
|
|
![]() Je suis génial ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 144 Регистриран: 7-January 07 Град: Русе, Европа Потребител No.: 255 Статус: Офлайн |
Благодаря за информацията.
|
|
|
|
|
|
Mar 19 2008, 08:37 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 111 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 178 Статус: Офлайн |
А ако не успееш с кредитна карта цената на билета може да е доста по-висока от колкото пише в сайта.Миналата година ми трябваше билет до Испания,цената с кредитна карта беше ~200 евро(двупосочен),понеже нямах се обадих в България Еър да попитам дали мога да резервирам билет и ми казаха,че еднопосочния е над 200 евро |
|
|
|
|
|
|
Mar 19 2008, 10:26 AM
Коментар
|
|
![]() -=The Minstrel in the Gallery=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 273 Регистриран: 22-December 06 Град: София Потребител No.: 16 Статус: Офлайн |
Knife, а поръча ли си самолетния билет онлайн? Защото си прав - има разлика в цената ако поръчваш онлайн, но тя не е толкова голяма, колкото казваш. Примера с Испания - няма начин /освен ако не говориш за low-cost самолетна компания, тип Wizzair ili SkyEurope/, пак повтарям - няма начин самолетния билет до Испания да струва само 200 Евро двупосочно, поне с 50-100 Евро отгоре са двупосочните билети до Испания, до Франция и Германия са към 210-250 Евро, а Испания е по-далечко ... |
|
|
|
|
|
|
Mar 19 2008, 01:14 PM
Коментар
|
|
Точно за Париж ми трябва на мен за началото на юни. Нещо да ми препоръчате? BulgariaAir стават ли? |
|
|
|
|
|
Mar 19 2008, 01:33 PM
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн |
Линкче към всичките. Аз съм много доволна от Австрийските авиолинии, но обикновено един самолет го пълнят от няколко авиолинии. |
|
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
|
Mar 19 2008, 01:38 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Като цяло от редовните линии са най-евтини, но не бързай - разгледай например ето тук, може да изпадне нещо изгодно.
|
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Mar 19 2008, 02:11 PM
Коментар
|
|
Ще обмисля и ще си избера. Благодаря отново за инфото. |
|
|
|
|
|
Mar 20 2008, 01:24 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 111 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 178 Статус: Офлайн |
minastirit , 220 евро излезе накрая билета заедно с всичките работи+отиване и връщане. А за цената когато се обадих наистина не помня точно колко беше само знам,че излизаше почти двойно и то само в едната посока,пък и говориме за преди 1 година сега нещата може да са различни. |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 3rd January 2026 - 10:26 AM |