subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 12-January 07 Потребител No.: 690 Статус: Офлайн ![]() |
Пиши ми на ЛС мейл, ще ти пратя покана, след регистрацията онзи линк, който ти дадох ще проработи ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Irecs, изобщо не разбирам какво хареса в Сандра, но както и да е... РЪСЕЛ МАЧКА!!! Два сезона показа на всички, че наистина най-добрият играч в играта... 2 пъти сам си извоюва пътя до финала, не се промъква между капките както повечето от финалистите(победителите)... Феновете си го казаха 2 пъти печели фен вота... няма и как иначе да е... Българите сме били злобари... американците са доста по-зле ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 54 Регистриран: 11-August 09 Град: Велико Търново Потребител No.: 97 680 Статус: Офлайн ![]() |
Бях за Колби, но от финалната тройка подкрепях Сандра и според мен заслужено си спечели. Тя успя да се сплоти с Героите най-добре, докато отношението на Ръсел бе направо враждебно към тях, а Парвати бе негов съюзник, тъй че и тя отиде в кюпа. Ами няма как да им дадат гласа си при това тяхно отношение. Сандра ги спечели на тяхна страна и с това, че тя бе против Ръсел, а фактически всички в журито на практика бяха против Ръсел ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 32 Регистриран: 25-October 08 Потребител No.: 79 839 Статус: Офлайн ![]() |
Хора, дайте някакъв линк към новия сезон, че не мога да намеря от къде да го сваля?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 54 Регистриран: 11-August 09 Град: Велико Търново Потребител No.: 97 680 Статус: Офлайн ![]() |
Хора, дайте някакъв линк към новия сезон, че не мога да намеря от къде да го сваля? Аз го свалих от torrentz.com, но чрез гугъл. Съветът ми е просто да пишете в гугъл "survivor s21e01", като вместо 01 слагате епизода, който искате да свалите и хващате някой линк и теглите. Иначе надявам се сезонът да е интересен. Пак ги разделиха по възраст и лично аз ще подкрепям по-възрастните, защото ми е писнало от млади хрантутници, но фаворитът ми за победител е Чейс от младите, изглежда най-нормален и свестен, а покрай Фабио ще става много смях ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от Irecs на Sep 19 2010, 01:44 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 12-January 07 Потребител No.: 690 Статус: Офлайн ![]() |
Някак си посредствен ми се видя първи епизод, още в самото начало като ги даваха и видях колко хора на/д средна възраст има и ми стана ясно, че ще ги делят по години. Няколко сценки с "Фабио" и това беше, опс забравих 2/3ти от предаването посветено на Джими Дж ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Нито един от участниците не грабва от пръв поглед. Ако не изненада някой много, се очертава да е от по-слабите сезони.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 39 days… 18 people… one survivor!!! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 193 Регистриран: 18-August 07 Град: Русе Потребител No.: 41 174 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
|
------------------------------------ Цитат(haZe™) Ако искаш да бъдеш умен, научи се разумно да питаш, внимателно да слушаш, спокойно да отговаряш и да престанеш да говориш, когато няма какво да кажеш! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Another "Survivor" Addict! =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 131 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас/Павликени Потребител No.: 4 030 Статус: Офлайн ![]() |
WhiteTiger, и аз попаднах на превюто преди време, но така и не разбрах дали съдържа спойлери...? ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 17 Регистриран: 2-September 08 Град: Pleven Потребител No.: 76 663 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте, повечето сезони досега ги изгледах все без субтитри, но за Никарагуа мисля да направя аз субтитри, та въпроса ми е някой превежда ли сезона, да не се мъча напразно? ![]() Колкото до предните страници, Ръсел не заслужава парите. Велик играч е, но стратегията му е добра само за добиране до финала. Грубото му държание с хората на моменти няма как да му осигури парите. И аз бих ги дал на Натали в сезон 19. Тя имаше по-правилната стратегия - "Не се карай с никого". vencoi, мерси приятел. С удоволствие ще изгледам пак сезона на Фиджи, макар скромното ми мнение да е, че това е най-тъпия сезон на американския Сървайвър. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Най-тъпият сезон на американския Сървайвър е 16-ти ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 18-January 07 Потребител No.: 1 432 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за линка...... ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Another "Survivor" Addict! =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 131 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас/Павликени Потребител No.: 4 030 Статус: Офлайн ![]() |
Много гадно постъпиха с Джейн... Дано утре спечели Фабио, че всички останали вече са ми супер противни! ![]() Този коментар е бил редактиран от Rambo на Dec 18 2010, 12:05 PM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() .: Outcast :. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 835 Регистриран: 30-January 07 Град: Upload Form / English Section Потребител No.: 4 456 Статус: Офлайн ![]() |
FUCK YEAH!
|
------------------------------------ The Queue Цитат(WizardBGR) Таймингът е от субтитрите на Addic7ed, а те рядко имат проблеми. Цитат We don't understand the universe They're just now starting to think that Inside every black hole is another universe Wrap your fucking head around that We have no fucking idea |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тая Джейн е много противна, не знам какво й харесаха, че да й дадат 100 000 феновете. Иначе много се радвам за Фабио, мисля, че заслужено спечели с оглед съперниците си. Направо ми се разтуптя сърцето като видях 4-тия глас за Чейс, но все пак стана това, което трябваше да стане ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 12:07 AM |