subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 12-January 07 Потребител No.: 690 Статус: Офлайн ![]() |
Следващия ще е Колби.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 54 Регистриран: 11-August 09 Град: Велико Търново Потребител No.: 97 680 Статус: Офлайн ![]() |
Не, силно ме съмнява да е Колби. Вече са разбрали, че не е толкова добър колкото беше в Австралия и не е заплаха в състезанията и може би ще го оставят. Ако трябва да избират някой от Героите според мен това ще са Аманда или Кендис, а ако пък Сандра се обърне срещу Злодеите за тях става страшно, освен ако Ръсел не намери някой идол ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 12-January 07 Потребител No.: 690 Статус: Офлайн ![]() |
Хем се радвам, че изритаха Аманда, хем съжалявам, че Парвати не го отнесе, а имаше огромен шанс това да се случи. Ръсел май в следващия епизод ще оформя друга коалиция.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 54 Регистриран: 11-August 09 Град: Велико Търново Потребител No.: 97 680 Статус: Офлайн ![]() |
След последния епизод не виждам шанс Герой да е победител. Иначе моят човек Колби остана, както и си мислех. Надявам се, че той ще е последният останал Герой. Ръсел пак намери идол, пак го разигра, нищо ново. Може би най-интересното от епизода бе схватката между Аманда и Даниел и как Колби като някакъв арбитър се намеси. Най-смешното беше как и двете го питаха какво да правят, а той каза - не знам какво стана, гледах Treasure Island ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това с Treasure Island-а беше култово, след тази реплика доста се посмях ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много силен епизод, естествено с дейното участие на Ръсел, как само елиминира две жени за два дни не е истина. Малко се съмнявам в тази мъжка коалиция, но сега стана интересно три жени срещу трима мъже, уж. Цялата игра се държи от Джери към този момент. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 31-January 10 Потребител No.: 106 066 Статус: Офлайн ![]() |
Slugi ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
За Кендис - Много тъпа грешка на Злодеите. За Даниел - Даниел сама се закопа горката, с изказваняита на Съвета. Ръсел няма шанс след това, което направи. Той е следващия, убеден съм. Няма да ми хареса, но сам се закопа. |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Радвам се за Кендис, получи си заслуженото. Никой не обича постоянното криволичене из лагерите и незнаенето кой път си избрал и не се учудвам, че я изгониха. В Пондероса даже никой не я поздрави като влезе, горката ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Финалът мина, а никой нищо не е писал, явно аз ще съм първият ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от Irecs на May 19 2010, 04:11 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Another "Survivor" Addict! =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 131 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас/Павликени Потребител No.: 4 030 Статус: Офлайн ![]() |
Можеше да бъде и по-зле (Пaрвати)... Много добър reunion.
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Намерих все пак желание да гледам последните три епизоди, след като супер малоумно получих майката-спойлер за това кой печели! Както и да е... Сезонът беше страхотен! Определено влиза в топ5. Аз пък съм на мнение, че Ръсел трябваше да спечели. Както в Самоа, така и тук. Този човек е най-великият играч в историята и определено заслужаваше това да му бъде признато. Даже бих бил по-доволен, ако ПАрвати беше спечелила, защото и тя е уникален играч и игра страхотно. Сандра беше едно нищо, пълна дупка във всяко отношение. Очаквам 21-ви сезон с адско нетърпение. |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 32 Регистриран: 25-October 08 Потребител No.: 79 839 Статус: Офлайн ![]() |
Сезона свърши преди доста време, но не съм влизал във форума. След брилянтния сезон, който автоматично се превръща в най-силният сезон досега финала беше пълен ташак. Ясно ми е, че американците са с доста по-малко интелектуален багаж, но за втори път подред прецакват Russel, който след като направи цялото шоу в 19 сезон, направи смешни всички allstars отново бе пренебрегнат. Да, той лъжеше, мамеше и играеше само и единствено за себе си, но нали целта на играта е да outwit,outplay,outlast другите. Той ги е прецакал - хубаво, но как можеш да дадеш наградата на човек, който не е направил абсолютно нищо запомнящо се през този сезон, а не на човекът, който беше в основата на всичко. Не могат ли един път да си кажат - да, прецака ме и ме надхитри и заради това заслужава моя вот. Как може да не получи нито 1 вот. Много съм разочарован. Въобще не искам да споменавам победителката, която ми е може би най-неприятния играч ever! Някакво слузесто и безполезно мрънкало спечели 2 милиона долара, само заради това, че не се забелязва. Направо мразя такива сезони. Както и да е, надявам се, че следващия сезон ще е интересен, а и в preview-то обещаха изненади. ![]() П.С. - Сезон Boston Rob vs. Russel - HELL YEAH! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Уууу, таман изгледах 19ти сезон! Ръсел рулираааааааааааааааааааааа!!! няма такъв силен сезон ![]() ![]() някъде линкче за 20ти има ли? по възможност международно, че съм в щатите ![]() Този коментар е бил редактиран от ce4ko на Jul 29 2010, 08:11 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
нямам регистрация там... ;( ако може една поканка? или направо линк към самия торент файл ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 04:36 AM |