subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 16-April 07 Потребител No.: 23 714 Статус: Офлайн ![]() |
Моите съболезнования... ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 12-August 07 Град: Варна Потребител No.: 40 804 Статус: Офлайн ![]() |
Почивай в мир. Дано сега да си на по-хубаво място. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 20-December 07 Потребител No.: 54 974 Статус: Офлайн ![]() |
Mоите съболезнования, на всички които са го познавали и обичали! Следях новините, гледах изявленията на родителите му, които го търсиха и все се надявах, че не е сред жертвите! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 169 Регистриран: 7-April 07 Град: София Потребител No.: 21 870 Статус: Офлайн ![]() |
Колко любов остана нераздадена, колко добро - ненаправено, колко щастие - неизживяно без теб, мило момче. Почивай в мир! Бог да помогне на близките ти!
|
------------------------------------ Бороться и искать, найти и перепрятать!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Изгубен в превода ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 53 Регистриран: 23-December 06 Град: Берлин, Германия Потребител No.: 71 Статус: Офлайн ![]() |
Адски ми е гадно. Не го познавах добре, но от това ми става като че ли още по-гадно. Като видях надписа "darksIde ни напусна", стиснах зъби, затворих очи и се надявах да не е това, което си мислех, но уви... Стояне, почивай в мир! За нас остава едно - да те помним с добро и да чакаме реда си. Живота е гадно нещо, мамка му! А държавата ни като че ли го прави още по-гадно... Не знам какво се е случило отново, но до тук разбирам, че това ще да е поредната НЕЛЕПИЦА в жалката ни България. Няма ли най-накрая някой да започне да ПЛАЩА? Няма ли виновни? Не говоря за мъст, а за промяна. Поклон пред паметта на всички българи загинали заради НАШИТЕ ОБЩИ грешки! Съболезнования към близките! |
------------------------------------ No Panic For Titanic !
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 17-March 07 Град: София Потребител No.: 18 834 Статус: Офлайн ![]() |
Нелепа трагедия. Съболезнования на близките... |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 18-February 07 Потребител No.: 11 109 Статус: Офлайн ![]() |
Почивай в Мир!Най-искрени съболезнования на неговите близки и на всички които го познаваха!Почивайте в Мир всички вие Мили хора които загинахте по този нелеп начин!Бог да ви прости!
Този коментар е бил редактиран от doctors на Mar 3 2008, 12:10 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 618 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 739 Статус: Офлайн ![]() |
Почивай в мир!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 24-October 07 Град: Варна Потребител No.: 47 929 Статус: Офлайн ![]() |
RIP
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 17-September 07 Град: Варна Потребител No.: 43 468 Статус: Офлайн ![]() |
Поредната нелепа случка! На скоро и аз загубих близък приятел и знам, че болката е огромна ![]() Мойте най-искренни съболезнования на всички близки и приятели. Не го познавах, но знам, че винаги си отиват добрите хора! Само остава да вярваме, че са на по-добро място. ![]() ![]() |
------------------------------------ Малките ежедневни неща, които ни се случват, правят живота толкова грандиозен.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= БоЙ По ДВД-то =- ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 133 Регистриран: 21-December 06 Потребител No.: 9 Статус: Офлайн ![]() |
Искрени съболезнования на близките и познатите му. Дано там, където си сега, е по-добре. Лека ти пръст. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 17 Регистриран: 24-February 07 Град: Пловдив Потребител No.: 13 107 Статус: Офлайн ![]() |
Почивай в мир,Стояне.Моите искрени съболезнования към тези които са го познавали.Много е тежко да си отиде един млад човек.Особено ако е добър. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн ![]() |
Не знам какво да кажа. Това е една ужасна трагедия. Почивай в мир! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 3-March 08 Потребител No.: 63 662 Статус: Офлайн ![]() |
Почивай в мир,слънчево момче
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 72 Регистриран: 12-January 07 Град: Враца/В. Търново Потребител No.: 745 Статус: Офлайн ![]() |
Почивай в мир. ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd September 2025 - 07:34 PM |