subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Sep 15 2009, 10:15 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 481 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 371 Статус: Офлайн |
Интересен епизод, но малко не ми хареса. НЕ знам вие как гледате на него. Но нищо съществено не се случи. Кой телепортира братята горе в самолета Бог ли беше ? Защото като Кас каза на Закараята, че не някой от тях е телепортнал братята ами някой с по висша сила т.е. Бог и на Закараята му потънаха гемиите. Защото нали точно той каза "God has left the building". Което звучи все едно някой му е взел властта. Бе не знам ама за сега първия епизод за мене беше не толкова информативен колкото трябваше, за да може да грабне зрителя. Пич, ти какво искаш? Още в 1-ва серия бат Луци да дойде и да се почне дива битка? Не мож то така... Поне още 4-5 серии ще се влачат нещата към наникъде... После ще видим к'во ще стане... Stone, може и по скубане... oddett, Торбалан мина вече... И баба Яга мина |
|
|
|
|
|
|
Sep 15 2009, 10:27 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 158 Регистриран: 8-November 07 Град: Sofia Потребител No.: 50 477 Статус: Офлайн |
Интересен епизод, но малко не ми хареса. НЕ знам вие как гледате на него. Но нищо съществено не се случи. Кой телепортира братята горе в самолета Бог ли беше ? Защото като Кас каза на Закараята, че не някой от тях е телепортнал братята ами някой с по висша сила т.е. Бог и на Закараята му потънаха гемиите. Защото нали точно той каза "God has left the building". Което звучи все едно някой му е взел властта. Бе не знам ама за сега първия епизод за мене беше не толкова информативен колкото трябваше, за да може да грабне зрителя. Значи прословутата фраза "God left the building" не символизира нищо, а е просто заигравка на сценаристите със репликата Elvis left the building, която е толкова малоумна по смисъл, че дори и аз не мога да я обясня. А що се отнася до развитието в първия епизод, мисля, че тази тенденция се спазва във всеки сезон. Няма го силния старт, но пък май точно в това му е уникалното. Не е като другите сериали да започва със силент старт, а в останалите 20 серии да се случва нищо. И когато настъпят последните два епизода всичко се обръща с краката нагоре, а след това за един епизод в следващия сезон се оправят. Започна интересно сезона, и чакаме Бог срещу Луцифер в края на сезона и новите сюжетни линии за 6ти сезон, защото такъв ще има |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Sep 16 2009, 07:44 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 22 Регистриран: 10-October 08 Град: Сред безкрайната шир Потребител No.: 78 988 Статус: Офлайн |
Щом Дийн е human condom за Archangel Michael, то тогава ролята на Сам в предстоящите епизоди, мисля че остава на заден план. Сега нещата ще започнат да се въртят около Дийн както в предните сезони беше за Сам.
|
|
|
|
|
|
|
Sep 16 2009, 10:03 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Много, многооооо пряитен първи епизод! Липсваше ми сериала! Леко ме е яд, че така куцо излекуваха Сам, ама ще го преживея някакси. |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Sep 17 2009, 09:08 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
много добре си беше епизода добър старт, само така да е !!! п.п П1к за Сам с1м съгласен че го претупаха ама това не е кой знае каква важна подробност, евала на българина сценарист ли беше там който е в екипа, много приятно сериалче а пък и за фон на всичко звучи все класически рок, което за мен доизпълва картината |
|
|
|
|
|
|
Sep 17 2009, 10:05 AM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Много ясно! Най-бруталното от целия сериал е музиката! Уникално допълва пейзажа! |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Sep 17 2009, 07:44 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 131 Регистриран: 17-September 07 Потребител No.: 43 412 Статус: Офлайн |
Утре сутрин ще се гледа новата серийка. |
|
|
|
|
|
|
Sep 18 2009, 02:53 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
Няма как да не минем през ордьовъра (4-мата), за да стигнем до десертЪТ. |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Sep 18 2009, 09:16 PM
Коментар
|
|
Уникален замисъл! Много ме израдва втори епизод! От самото начало (Foreigner Този коментар е бил редактиран от The-Slugi на Sep 18 2009, 09:16 PM |
|
|
|
|
|
Sep 18 2009, 11:24 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 131 Регистриран: 17-September 07 Потребител No.: 43 412 Статус: Офлайн |
Да, наистина. Очертава се супер сезон.
|
|
|
|
|
|
|
Sep 20 2009, 04:44 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 22 Регистриран: 10-October 08 Град: Сред безкрайната шир Потребител No.: 78 988 Статус: Офлайн |
Втори епизод ми хареса доста повече от първи. Според мен братята най-много 1, 2 епизода да с разделени и след това ще ги съберат отново, кой знае с каква ситуация. Бог значи е жив и помага, но дали ще успеят да го намерят това тепърва предстои. Много ми е интересно как баш колието на Дийн се оказа това "приспособление", с което да търсят Бог. Аз си мислех, че е една обикновена дрънкулка. Радва ме ситуацията, че има и други хънтъри, които се мъчат с демоните. П.С. Искам колата на Война. Много як мустанг. Цвета му е СУПЕР. |
|
|
|
|
|
|
Sep 20 2009, 04:48 PM
Коментар
|
|
|
-= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 22-September 07 Потребител No.: 44 040 Статус: Офлайн |
кой не иска червен мустанг просто е излишно да го споменаваш хах :0
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Sep 23 2009, 07:31 PM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 328 Регистриран: 11-March 07 Град: вкъщи Потребител No.: 17 897 Статус: Офлайн Моят блог |
Аз все още гледам този сериал, защото ми е любопитно до каква степен Ерик ще се изгаври с предразсъдъците и разбиранията на хората |
|
------------------------------------ Цитат "No wonder gay men are always so fashionable, they've spent centuries in the closet!" :) |
|
|
|
|
Sep 25 2009, 02:19 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 25-September 09 Потребител No.: 99 309 Статус: Офлайн |
Много ме зарадваха с новия сезон.Аз честно казано изгледах първите 4 на един дъх, дори незнаех кога излизат новите съвсем случайно разбрах. Не мисля, че нещата ще се развият добре за Сам даже си мисля, че той ще е от страната на Дявола и ще трябва рано или късно да се изправят двамата един срещу друг.Но това си е мое мнение, разбира се! Туко що дръпнах 3-та серия и ще я гледам без субс.Тук може и да науча английски ако продължавам да стоя. Знаех си!Знаех си, че Сам ще се бие с Дийн, той е приемника на Луцифер, а Дийн на Михаил.Малко повърхностно и очевадно, но като цяло много добре измислено.Тукощо гледах 3-та серия с много изненади и забавни моменти. |
|
|
|
|
|
|
Sep 27 2009, 02:45 AM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн |
СерЯлчето се превръща все повече в пародийна комедия и подозирам, че много малка част от зрителската аудитория се усеща как се гаврят сценаристите. Дийн и Кас ще се хванат за ръце и ще скачат от скалите като Телма и Луис, а култовата реплика на Луцифер от последния епизод ме разсмя от сърце: "Късаш ми сърцето, Сам." Очаквам прелъстяването и адреса на Бог |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 11th September 2026 - 03:48 PM |