subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 5 2008, 01:29 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 642 Статус: Офлайн |
Може ли някои да разтълкува последното изречение ? "Това не е за нашия свят" ? т.е това мислят да го напраят катo StarWars сега допълват "началото" на Alien поредицата ? Един вид как е започнало всичко ...
|
|
|
|
|
|
|
Feb 8 2008, 04:42 PM
Коментар
|
|
|
Dangling His Legsss ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 387 Регистриран: 23-September 07 Град: Sexantapristis Потребител No.: 44 128 Статус: Офлайн |
Сюжетът може да не е от най-задълбочените, но какво пък може да очакваме от един такъв филм, в който в по-голямата част от времето се млатят разни пришълци, хищници и хибриди. Заглавието говори само по себе си какво може да се очаква. Така че, който е настроен за тежки филми със заплетени сюжети, е сбъркал филма. Вярно, в сравнение с първата част малко са се поизложили, но можеше и да е по-зле. А ето например на това му викам лош сценарий Този коментар е бил редактиран от simo76 на Feb 8 2008, 10:23 PM |
|
|
|
|
|
|
Feb 8 2008, 08:19 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 642 Статус: Офлайн |
Относно случката с момиченцето не сам съгласен с вас . Кой казва и каде се вижда ,че родителите им е трябвало да спят ? А , да при положение че целия град дори и окръг остана без ток ??? Нормално да са с фенер в ръка . Очаквах повече от този филм , но пак за феновето на фентъзи е добре.
|
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2008, 12:32 AM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Правиш тема и се коментира филма, така стоят нещата.
|
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Feb 9 2008, 12:35 AM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Може да съдържа спойлери. Ако бюджета на този филм е бил над 100 000$, а предполагам е бил, е направо престъпно да правят още части. Наистина рядко тъп филм. Сценария е... под всякаква критика. Такива смешни клишета просто... Тотална загуба на време. Имаше и доста смешни и нелепи неща, които направо да те докарат до смях. Пример: момиченцето се разкрещява в стаята си и след 2 секунди и половина майка му и баща му цъфват облечени, а се предполага, че би трябвало да спят, но забелжете с ФЕНЕРИ rofl.gif Ма всъщност какво ли се чудя, кое ли модерно семейство не държи по един огромен фенер до леглото си? rofl.gif И другата половина от сюжета - мацката, която ходи с лошия богат келеш, но си е влюбена в бедния добряк, с когото по случайност се познават цял живот и като малки са били много близки. Абе на тия кой им дава пари да снимат филми бе, то бива трагедия, ма чак па толко... За мен лично това е пълна гавра smiley.gif Цялата идея Alien vs Predator. Филмите сами по себе си си бяха чук, може би само 3-тата част не беше толкова добра. Още от 5-тата минута ми беше ясно как свършва филма - с бомбардировка на града. Наистина много жалко, че ще има продължение... Да не кажа престъпно. Ако от Холивуд дават за благотворителност тия стотици милиони, които се харчат за подобни извращения... няма да има гладни по света. |
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2008, 12:43 AM
Коментар
|
|
Супер.
|
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2008, 09:29 AM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Feb 9 2008, 11:54 AM
Коментар
|
|
|
Dangling His Legsss ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 387 Регистриран: 23-September 07 Град: Sexantapristis Потребител No.: 44 128 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2008, 03:10 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 44 Регистриран: 8-January 07 Потребител No.: 288 Статус: Офлайн |
От тази идея може да излезе свестен филм само ако го хване много свестен режисьор и още по-свестен сценарист. За съжаление, в този случай и с първия, и с втория филм просто се целеше да се издоят докрай двете най-успешни поредици за космически чудовища в историята на киното. Безсмислени са всякакви продължения, защото стана абсолютно банално и дразнещо - все едно гледаш кеч с хищника и пришълеца. И много почват да ме дразнят вече тия бързи монтажи и тъмни сцени, направени най-вече, за да скрият некадърността на режисьора или на екипа. През половината филм не можеше да се разбере какво става - а имайте предвид, че го гледах на кино. Фен съм и на двете поредици и нямам нищо против да гледам двете чудовища в схватка, но трябва да направят като с "Батман" - да поверят филма на режисьор с визия, какъвто е Кристофър Нолън, в случая - и се получи нещо прекрасно от поредица, за която всички мислеха, че се е изчерпала. Надявам се и "The Dark Knight" да е на същото ниво. Лошото е, че продуцентите на Aliens Vs. Predator разчитат точно на популярността на двете поредици и си знаят, че феновете ще идат да гледат филма заради носталгията по тях - поради което и не са си дали много зор. Ама нека опитат още веднъж тоя номер, пък ще видим... |
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2008, 04:00 PM
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн |
Трагедия... фен съм и на двете поредици, но никога не съм искал да гледам сблъсък между тях. Който и да ми казва, че първата част бивала... глупости... Помия и двете части... това е.
|
|
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
|
Feb 9 2008, 07:02 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Не мога да посоча и едно хубаво нещо в този филм.
|
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2008, 08:09 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Да, филмът (и двете части) е на светлинни години от отделните филми за Прищълцът и Хищникът (Като филмите за Пришълецът са на светлинни години от тези за Хищникът!), НО на мен ми допадат (тоест не съжалявам, че изгубих час и малко от живота си!). KALBI, не го приемай като заяждане (което сълно ме съмнява, че няма да стане) - Разбрахме, че за теб филмът е пълна боза/загуба на време/гавра/помия и т.н. Смяташ ли, че има нужда да продължаваш? |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 10th May 2026 - 06:21 PM |