subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Aug 1 2012, 05:28 AM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
От време на време ги пробвам доста набързо. Ама къде отиде автоматичното зареждане на видео файла? Защо я няма follow функцията на субтитрите? Не мога да цъкна на субтитър и видеото/аудиото да отиде на НЯКАКЪВ кадър? Някой нещо? Защото тая 2.51 вече ми преля от ушите... Имам усещането, че скоро хич няма да върши никаква работа. Толкова драми с новите кодеци, ОС и т.н... |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Aug 1 2012, 05:22 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 210 Регистриран: 30-January 08 Град: Ту тук, ту там. Потребител No.: 59 300 Статус: Офлайн |
........................ Някой нещо? Защото тая 2.51 вече ми преля от ушите... Имам усещането, че скоро хич няма да върши никаква работа. Толкова драми с новите кодеци, ОС и т.н... Нещото е, че мъдрят версия 5.0 с поддръжка на UNICODE. Т.е. вече ще можем да пишем в субтитрите например ей тази буквичка "ѝ". Аз ползвам версия 2.52. Драмите с кодеците и ОС-ми си остават, но поне смята брой знаци в секунда. |
|
------------------------------------ По-добре малка водка с приятели, отколкото голям бой в района.
|
|
|
|
|
Aug 1 2012, 09:04 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
Мдам. Значи всички сме на едно положение... |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 20th May 2026 - 05:57 PM |