subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() GOD of Serials ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 82 Регистриран: 13-January 07 Град: Ballsvill Потребител No.: 839 Статус: Офлайн ![]() |
И уби ли ви интереса невероятния старт на сезона ? Пресен пример как подобно на Heroes и PB един епизод слага край на цяло шоу... Този коментар е бил редактиран от ViChiX на Sep 13 2008, 07:27 AM |
------------------------------------ Sanctuary 4 All Цитат "I probably won't go down in history, but I will go down on your sister" "Едва ли ще свърша в историята, но определено ще свърша в сестра ти." Цитат(Tony Soprano) "Log off, that "cookies" shit makes me nervous!" |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Аз отдавна не очаквам нищо, така че всичко ме кефи. ![]() edit: Декс продължава да мачка! ![]() Този коментар е бил редактиран от tato на Sep 13 2008, 08:24 AM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() УХИЛЕН, ПОЧЕРПЕН, БЕЗГРИЖНО ПОВРЪЩАЩ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 167 Регистриран: 25-January 07 Град: PD Потребител No.: 3 068 Статус: Офлайн ![]() |
Малко бозичка, но ще видим как ще продължи. Не че очаквам кой знае колко. |
------------------------------------ Hm, I'm a stranger, I'm a changer and I'm danger... Maybe
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 25 Регистриран: 25-January 07 Град: ПЛОВДИВ Потребител No.: 2 906 Статус: Офлайн ![]() |
Перфектно си е сериалчето, а и квато е липса напоследък с нетърпение очаквам епизодите ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 21-September 08 Потребител No.: 77 898 Статус: Офлайн ![]() |
мм не беше толкова зле началото на втория сезон ![]() сега с нетърпение очаквам и следващите серии и дано да са още по интересни ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 17 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 444 Статус: Офлайн ![]() |
4-ти епизод е интересен
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() УХИЛЕН, ПОЧЕРПЕН, БЕЗГРИЖНО ПОВРЪЩАЩ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 167 Регистриран: 25-January 07 Град: PD Потребител No.: 3 068 Статус: Офлайн ![]() |
Хм, да си кажа и на мен ми хареса. Вкара се тънка интрига. ;-) |
------------------------------------ Hm, I'm a stranger, I'm a changer and I'm danger... Maybe
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
"Terminator" is far from being terminated. Fox has just given a full-season order. 02x06 (Oct/20/2008) |
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. ![]() Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн ![]() |
идеално !!!! аз се радвам на сериалчето, въпреки че е ясно как ще свърши / имам предвид факта ,че ще има Т4/, но пак е яко !!!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 108 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 476 Статус: Офлайн ![]() |
PAIN, имайки предвид факта, че е въведена теорията за пътуване във времето, не се знае изобщо как ще завърши сериалът, защото също така не се знае в момента, в който се развива действието в Терминатор 4, дали се има предвид това, че Конър ще изпрати Терминаторката назад или действието се извършва преди този момент и.т.н и.т.н и.т.н и.т.н.... Нали знаете Time Paradox. Ако пък някой ми отговори на въпроса как Конър изпраща в миналото човекът, който ще стане негов баща (предполага се, че Конър не би трябвало да съществува in the first place). Абе има ли замесен Time Paradox - everything is possible. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн ![]() |
да прав си, не бях се замислял, но да може би !!! а отнсно това как Конър изпраща баща си, ами аз смятам че този цикъл се повтарял и преди !! ама те ведн1ж промениха бъдещето, втори път ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Те на тва се вика да те вържат на възел! ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Моментът, в който я хвърли на пода, предизвика двуминутен смях в мен... ![]() |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 19-January 07 Потребител No.: 1 607 Статус: Офлайн ![]() |
Оо..тва как са навързани 3те постера изглежда яко! ![]() Иначе аз още не съм гледал последния еп.. понеже свикнах вторник да гледам Хероите, а Петък вечер да си гледам Търминейтъра. ![]() И като цяло ми харесва.. но смятам че трябва да вкарат маалко повече екшън..малко повече интрижка в сериала. Да има повечко машини, повече пуцанье.. и всеки епизод да завършва в най-интересния момент.. като PB & Heroes. А тука кво става.. всеки еп свършва с успешна мисия.. и не те гъделичка да си кажеш "пуу, как можа да свърши точно ся. Кво ли ше стане другия път". Иначе си е як. ![]() |
------------------------------------ Enjoy LiFe,ch00se NoT to have LimiTs!
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 03:58 PM |