subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 37 Регистриран: 3-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 5 779 Статус: Офлайн ![]() |
До колкото знам четвъртата част ще си е логично продължение на трета. Бате Арни ще го няма. Според мен ще има и пета и шестa част.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Son of Flynn =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 149 Регистриран: 30-January 07 Град: Диаспар, между Града и звездите Потребител No.: 4 297 Статус: Офлайн ![]() |
Ще има, след като е замислен като първа част от нова трилогия (то и "Златният компас" беше, ама стигна до под кривата круша). Източник: comingsoon.net Първият тийзър най-вероятно ще е прикрепен към прожекциите на The Dark Knight, който излиза на 18-ти юли в Щатите. Източник: MTV Movies Blog Лично за мен, единственото нещо, което засега ми вдъхва някакво доверие във филма, е участието на Крисчън Бейл. |
------------------------------------ Calm down, doctor. Now is not the time for fear. That comes later.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн ![]() |
така ли? Бел ще участва в новия филм за Терминатор !!! о може и да се гледа начи ![]() п.п а кога трябва да излезе ?! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 88 Регистриран: 1-February 07 Град: Sofia Потребител No.: 5 055 Статус: Офлайн ![]() |
Още е слух, но Джош Бролин вероятно ще бъде новият Терминатор - браво, много ме радва физиономията му! (поне в No Country for Old Men, де) ![]() Само този режисьор ми се струва, че ще се изтропа могъщо и ще бъде голям провал филмът. Този коментар е бил редактиран от franvanster на Jun 15 2008, 05:52 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Аз пък си мисля, че филмът ще е достойно продължение на досегашните. Не знам защо. ![]() Естествено никой филм от поредицата няма да стигне нивото на Т2! ![]() |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 26 Регистриран: 11-January 07 Град: Бургас Потребител No.: 509 Статус: Офлайн ![]() |
Още е слух, но Джош Бролин вероятно ще бъде новият Терминатор - браво, много ме радва физиономията му! (поне в No Country for Old Men, де) ![]() Само този режисьор ми се струва, че ще се изтропа могъщо и ще бъде голям провал филмът. Режисьор ще е Joseph McGinty Nichol ![]() Режисирал е We Are Marshall и двете части на Charlie's Angels. Макар да няма кой знае колко добри филми лично на мен ми хареса работата му в We are Marshall. Мисля, че ще се справи добре със задачата ![]() Интересно ми е завръщането на дълго загубилите се Mario Kassar и Andrew G. Vajna като изпълнителни продуценти. Хубавото в случая е, че са участници и в сериала, което лично според мен ще е тласък да се запази последователността между сериала и филма. Този коментар е бил редактиран от linkuei на Jun 15 2008, 06:19 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 4-July 08 Потребител No.: 73 334 Статус: Офлайн ![]() |
За хората с възклицаниа от сорта "много тъпа" "тостер" "много грозна" мога да кажа вие не сте по добри или по умни или по красиви за хората които ненавиждат филма не е задалжително да го гледате секи със желанието си но мисля че тои е много по хубав и смислен от повечето които вие гледате аммм не съм обеден амм за вас хубав филм маи и "Чарли чаплин" "Дързаст и красота" и др вековно - малумни фелми които не си заслужават нито биюджета за направата нито времето ... Show: Terminator: The Sarah Connor Chronicles Ratings Rank: 406 of 17,545 ( 3) Show Reviews: 141 People Tracking: 99790 Show Score: 9.0 Superb 4,374 votes Rating Statistics: superb: 1,818 (41.6%) perfect: 1,291 (29.5%) great: 841 (19.2%) good: 189 (4.3%) Other: 235 (5.5%) Както се вижда тези хора са едва 5-6 % това не е прецедент но все пак да не забравяме че филма е нов и не всички още са имали възможност да го оценят |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Son of Flynn =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 149 Регистриран: 30-January 07 Град: Диаспар, между Града и звездите Потребител No.: 4 297 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Calm down, doctor. Now is not the time for fear. That comes later.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
А ето го и тъйзъра на Т4: Salvation p.s. Нещо не ме "подразниха" чак толкова, че да се заинтригувам ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 28 Регистриран: 16-January 07 Град: Бургас Потребител No.: 1 282 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
2x01 08 / Sep / 2008 Samson & Delilah 2x02 15 / Sep / 2008 No Good Deed 2x03 22 / Sep / 2008 The Mousetrap 2x04 29 / Sep / 2008 Season 2, Episode 4 2x05 06 / Oct / 2008 Goodbye to All That 2x06 13 / Oct / 2008 Brothers of Nablus аз засега ги виждам 13 епизода но пък кои отказва още десетина ![]() |
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. ![]() Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 13-February 07 Потребител No.: 9 685 Статус: Офлайн ![]() |
Има вече промо снимки от 2 сезон на сериала клик . Певицата на Garbage щяла да участва. Интересно ще е ![]() Този коментар е бил редактиран от unndomiell на Aug 23 2008, 09:46 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Иде! Надявам се Стрейта да не е загубил интерес, аз сериалчето си го гледам с кеф! ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 27 Регистриран: 15-May 07 Потребител No.: 29 690 Статус: Офлайн ![]() |
И аз с голям интерес проследих първия сезон. С голямо желание очаквам втория. Успех на преводачите ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:30 AM |