subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 25-October 09 Потребител No.: 101 062 Статус: Офлайн ![]() |
Не съм се изразил правилно - съжалявам.Търся обложки за сериалите - този вариант, който е показан на картинката, която е качил Lazy на първата страница.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 10-June 07 Град: София Потребител No.: 33 143 Статус: Офлайн ![]() |
Имам солидна колекция от обложки за всички Стар Трек. Ако си съгласен да ти ги пратя на скайп, че са доста и като обем, прати ми ЛС. ![]() Иначе, ако може някъде да ги качим, за да са общодостъпни, ще е супер. Поздрави! Този коментар е бил редактиран от mart1nezZ на Jan 6 2010, 01:25 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 89 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 167 Статус: Офлайн ![]() |
Не съм се изразил правилно - съжалявам.Търся обложки за сериалите - този вариант, който е показан на картинката, която е качил Lazy на първата страница. http://www.cdcovers.cc/search/all/star-trek Ето ти линк на сайт с обложки , има над 3500 обложки на Стар трек, често казано аз нямах нерви да си сваля всичките ще ми трябват дни ![]() Надявам се да ти свърши работа. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 77 Регистриран: 26-June 09 Потребител No.: 96 024 Статус: Офлайн ![]() |
Видях реда на гледане в предната тема, но не разбрах тези сериали кога да ги гледам: The Helena Chronicles Dark Armada Osiris The Animated Series Odyssey New Voyages |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() инженер ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 94 Регистриран: 30-January 07 Град: Камено Потребител No.: 4 168 Статус: Офлайн ![]() |
Te не са ли любителски филми?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 77 Регистриран: 26-June 09 Потребител No.: 96 024 Статус: Офлайн ![]() |
Не знам, за това питам. Ако са, явно няма смисъл, но някъде четох, че TAS е оригинален сериал? А иначе почнах с 8мия филм... изобщо не разбрах - кои са тия на кораба, и какви са тези борги? |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн ![]() |
Не знам, за това питам. Ако са, явно няма смисъл, но някъде четох, че TAS е оригинален сериал? А иначе почнах с 8мия филм... изобщо не разбрах - кои са тия на кораба, и какви са тези борги? Не трябва да гледаш филмите един след друг - те са правени като допълнения на сериалите, гледаш съответния сезон и после филма. |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 16th August 2025 - 06:25 AM |